- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topik
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hacked_4027
csendes tag
Kedves baroczp!
Abszolute nem értem, hogy jön most ide, hogy neked milyen szoftvereid vannak otthon és milyenek nincsenek,idegen rendszerekbe betörni pedig legális szoftverekkel is lehet, mert mondjuk a Linuxot megveszed, a feltörő progikat meg ugye ingyenesen lehet letölteni...
A mondandóm lényege: nem hiszem, hogy az internetes fórumokon csak ''jó'' emberek fordulnak meg és szerintem erről nem is szabad nyilatkozni - feltéve, hogy valaki minden ide írógató embert személy szerint évek óta jól ismeri, de még ez sem garancia semmire.
És még valami: nem a személyekkel volt bajom, ha nem azzal, hogy ilyet gondol / mond valaki, vagyis a CSELEKEDETEN van a lényeg, nem azon, hogy ki mondta.
Ennél jobban nem tudom elmagyarázni, sajnálom, ha továbbra sem érted...
Prof
Teljesen igazad van, csak a média csinált ekkora cirkuszt az egészből, ezért is írtam valamelyik korábbi levelemben, hogy nem nagyon örülök, hogy erről akarnak cikket írni, nem kell a reklám...
Otthonról is lehet feltörni gépeket úgy, hogy ne kapják el az embert - ha jól tudom, mind idők legnagyobb hackerét is a mobiltelefonja útján kapták el. :-))) -
Hacked_4027
csendes tag
válasz
CsendPenge #35 üzenetére
Valam ilyesmiről van szó az én esetemben: lehet, hogy rossz helyeken járok, de nagyon sok esetben találtam magam olyan helyzetben, amikor a magukat oly jó embereknek hírdetők hát finoman fogalmazva nem azok voltak.
Ebből adódóan nehezen viselem, ha valakik azt sugallják egy adott helyről vagy emberekről, hogy ott csak ''jók'' vannak, a rosszak a környékre sem mennek, pláne egy internetes fórumon, ahol mégis csak sok az idegen ember.
Megbántani tényleg nem akartam senkit, sajnálom, hogy így sült el, viszont a reakciókból elég sokat le lehetett szűrni, érdekes volt.
Localhost
Ugye te is belátod, hogy a 7 hozzászólásra való hivatkozás sem sült el valami jól? -
Hacked_4027
csendes tag
válasz
CsendPenge #29 üzenetére
Teljesen igazad van, de ajánlanám figyelmedbe #26 levelemet és annak is örülnék, ha megírnád, mikor írtam azt, hogy mindenkire értem, mert
én nem találom... -
Hacked_4027
csendes tag
válasz
tothjozsef #24 üzenetére
Van még egy-két ellenpélda, de én nem a témákról beszéltem, hanem az itt megforduló emberekről...
-
Hacked_4027
csendes tag
Én nem azt mondtam, hogy itt minden második ember bűnöző, hanem azt, hogy dőreség azt hinni, hogy itt senki nem fordul meg közűlük.
Sajnálom, ha ezt szűrték le egyesek, nem erről beszéltem, hanem arról, hogy ha István valóban keres ilyen embereket, akkor bármelyik honlapon feladhatja a hirdetését, mert biztosan megtalálják. Ennyi. -
Hacked_4027
csendes tag
Kedves Localhost!
Nem mindenkire vonatkozott az, amit mondtam, csak arra, aki ilyen jellegű leveleket ír - ha jól láttam, te nem voltál köztük.
Ha sértő lett volna amit írtam, akkor elnézést kérek, de a véleményem ettől nem változik. -
Hacked_4027
csendes tag
Hát nem tom, de kicsit megleptek a hozzászólások.
Egyrészt nem hiszek ebben az álszenteskedésben, ami most itt folyik, miszerint ez hardverről szóló honlap és itt aztán nem lehet egyetlen egy hacker sem, itt mindneki talpig becsületes - fölötte már nem biztos ... :-)))
Aki ilyeneket mond, az vagy végtelenül naív, vagy maga sem gondolja komolyan - én nem tudom megállapítani egy nick név alapján, ki kicsoda, de ez persze lehet az én hibám is.
Valamelyik fórumon olvastam például, hogy két fickó összeszólalkozott s a vége az lett, hogy az egyik fél levelezgetés közben feltörte a másik gépét - Norton Personal Firewall 2002 jelentette a védelmet (?)- és hazavágta a doksikat.
István!
Kíváncsi leszek, fognak-e jelentkezni. Szerintem igen, de olyan biztosan nem lesz, aki valamelyik feltörését fogja elmesélni - a profi nem dicsekszik ilyesmivel, aki mégis jelentkezne, azt én erős fenntartásokkal fogadnám!!
Egyetértek Szupermannel, célszerű valamilyen ingyenes mail szolgáltatónál nyitott címet megadni részben a vírusok miatt, részben pedig azért, nehogy a munkahelyedről küldött levél támadási felületet adjon és magad tapasztald meg a feltörés élményeit.
Hogy aztán lesz-e egyáltalán jelentkező, azt nem tudom, de a cikket illetően nekem elég negatív érzéseim vannak: nem hiszem, hogy ilyen témában írni kellene egyáltalán - persze ez az én szubjektav véleményem.
Egyrészt a ''fekete'' hackerek gyűlölik azokat, akik a szakma titkait úton-útfélen kibeszélik ( van egy honlap, ami feltörési trükköket rendszeresen leközlik, amit általában azzal hálálja meg a fekete oldal, hogy rendszeresen feltöri), vagyis szerzel magadnak pár ellenséget, másrészt ha túlságosan részeletesen írsz bizonyos technikákról, akkor olyan emberkéknek adsz ötletet, aki nem értenek a feltöréshez, viszont az írásodon felbuzdulva megoróbálkoznak vele és ha nincs szerencséjük, akkor oda kerülnek, ahova az általad említett srác.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest