Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
Fred23 #188519 üzenetére
Az elmúlt napokban (mindig reggel) voltam 72,2 amit írtam, aztán 73,3 majd 72,5.
Nem vagyok az a méredzkedős meg magamat fényképezős fajta, de most majd igyekszem pár naponta megmérni és abból vmi átlagot számolni.
Kíváncsi vagyok meddig tart ez a gyors gyarapodás, mert úgy tűnik a korábban megcélzott néhány kilót ebben a fázisban el is tudom érni. -
python1
veterán
válasz
Fred23 #188519 üzenetére
Nálam a centi ami igazat mond, utána jön a mérleg, tükör az nagyon csalós tud lenni.
Párom néha mikor lefényképez, eléggé lehengoló tud lenni, tükörben mindig jól nézek ki, szerintem.
Ráadásul nagyon kiábránitó tud lenni, mikor strandon elengedett állapotban készit rólam képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ukrajnai háború
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest