Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Apple MacBook
- 7 tech fogadalom 2026-ra, amit tényleg betartasz
Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem hinném, hogy vastagabb csontúak. Van ilyen is olyan is. Kérdés itt....genetikád mit enged meg és milyen anyagokat használsz?

-
KAMELOT
titán
válasz
üzenetére
Párszor megjelent a Mr. olympián is. Sajnos csak utolsó helyeken.
És egy igazi cseh. Pavol Jablonický 49 évesen. -
KAMELOT
titán
válasz
Woodslave
üzenetére
Ez a arc egy nagy nulla.
1. edzés alapjait sem tudja
2. hájas malac
3. a micsodáját is csak tükörben látja...azt is csak alulról.
(#49925) philoxenia: Ezek is nagyon jó könyvek
Arnis
És ez. Kár, hogy csak csehül van azt meg ti nem értitek. Szépen le van írva klinikai tesztekre alapozva, hogy mi, hogyan használ. Buni ez mellett a könyv mellett elmehet a sunyiba. kb. 800 oldal. -
KAMELOT
titán
Néhány itteni egyénről készült képek alapján elmondhatom ÉN nem nézek ki sehogy sem.

De azért elmegyek a közös edzésre! -
-
KAMELOT
titán
válasz
üzenetére
Igen. A laktóz érékenység az más. Án 20 éve iszom rendszeresen tejet. 13 éve meg napi 2 litert.
A legjobb erőforrás lenne a sima tehéntej (kár hogy nem lakom ausztriában)
Vagy ami ennél is jobb az a anyatej. Attól lehetne fejlődni mint a rakéta.
Aki nem bírja a tejet ne igyon és aki laktózérzékeny. Akinél viszont nem lép fel semmi, nyugodtan ihat napi1-2 litert.
Ha megnézed a nagyokat ott is ez megy
0,5 liter tej
1 banán
50g fehérje
Mellé valami vitamin tabik(#49607) deniro2: Kár hogy drága a 3,5%-os tej. Pedig az a legjobb.
-
KAMELOT
titán
válasz
Dr.House88
üzenetére
Azt már hamarabb kellett volna megtenni.
Heti 3 edzés rendesen betartani a kaját és akkor fél éven belül már fogsz látni változást. Természetesen fehérjéket is igyál és főleg sok tejet. Növeld a súlyokat és nézzél neten edzéseket. -
KAMELOT
titán
Valami délutáni óra lenne a legjobb.12-4-ig. Pont előtte lehet kajálni is.
Valami normális termet válasszatok ahol lehet parkolni is. 
(#49571) Ijk: most mi van azon. Én annyival szoktam tárogatni.
Miért az sok vagy mi? 
(#49581) adam_: 90kg körül. Habár rajtam a 110kg sem látszik 186cm-hez képest. Fontos azt is figyelembe venni milyen csontozatú és milyen testfelépítésű az egyén.
-
KAMELOT
titán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Időzőjelben írtam......még szép, hogy gyilkoljuk magunkat.

(#49551) nagynorbiman: sorban mindent.
AMint látom szépen összejöttek a tagok. Remélem nem fogjuk egymást összeverni a súlyok végett

Esetleg ha valaki szeretne valami fehérjét vagy akármit a termékeink közül kérem jelezzen nekem előre, hogy mi kell és elviszem neki. Helyben kifizeti a terméket. Privátban írjatok ha kell valami.
-
KAMELOT
titán
válasz
mocsanisi
üzenetére
ezzel még várj.....jelentkezzen mindnenki szerintem nálad. Azaz küldjön mindenki neked privátot, hogy tuti megy. És hogy milyen dátum lesz az edzésnap.
Így lesz a biztos.(#49540) BÁ Nutrition: ha te úgy néztél ki mint aki nem edzett volna soha akkor én még még xarabbul

-
KAMELOT
titán
válasz
philoxenia
üzenetére
Ő a példaképem amúgy.....próbálok ilyen lenni. Vagyis csak megközelíteni.

(#49484) Jojo5: én betartom a szavamat. ha megvalósul viszem a proteinokat. Lehet majd választani.
(#49486) nagynorbiman: ilyen fegyencedzésen mi már rég túl vagyunk. Nekünk is kikapcsolódás az edzés. És itt senki nem erőlteti emg magát.
Ez olyannak van aki nem tud edzeni súlyokkal. El érsz egy bizonyos fokig. De ha majd te is megtapasztalod milyen az amikor lábtológépen 400kg van vagy lóg rajtad 30kg és tricepszet csinálsz korláton akkor majd más lesz a véleményed a fegyencedzésről. -
KAMELOT
titán
Ja, nekem is hát vagy láb bejönne. Léynegében mindegy mert midneki azt edz ott majd amit akar.
Ha megvalósul a találka akkor viszek minden egyes résztvevőnek 4-5 fehérje mintát a termékeinkből. Vagy elviszem az összeset aztán lehet választani 4-5 darabot ki milyet akar.
Edzés után lehet keverni a turmixokat. Csak majd hozzatok sejkerbe tejet magatokkal 
(#49476) Radnix: nem mindegy....nem modell castingra megyünk. Egyet edzeni megismerni egymás és jól érezni magunkat.
Én sem vagyok egy Dorain Yates. -
KAMELOT
titán
válasz
kovsol
üzenetére
Jó zsíros szaftos kaják. Tele sóval. Évente én is 1-2x bedobok sült kolbászt. De annyi az egész. Minden nap tartom az étrendemet pontosan kimérve minden. Édességet is havonta 1-2x eszek az is max Milka csoki.
(#49453) GiP23: Legalább megismernénk egymást. Bemutatná mindenki ki mit tud

-
KAMELOT
titán
Akkor is a 80kg a 170cm-hez nem kövér. Lehet más a genetikád. Monjduk én 186cm vagyok, de 80kilósan csont vékony voltam. Szó szerint tessék érteni.
(#49434) spammer: Egyszer szervezhetnénk egy közös PH-s edzésnapot. Valahol BP-n teremben. Milyen jó buli lenne.
Persze valami oylan teremben ahol súly is van.(#49435) Dani82: nagy csávó vagy!!!

-
KAMELOT
titán
Akkor eléggé alultáplált lehetsz ha egész nap eszel csak 2000kcal-t.
Az elég kevés. Nekem a napi mennyiség 5000kcal. Akkor pont okés minden. Azért ha angy súlyok emelgetsz kell a kaja.(#49348) adam_ : akkor viszont megéri ott edzeni. Kár, hogy messze lakom. Majd 1x elugrunk oda edzeni.
(#49345) brownus: én felkeléskor iszok turmixot. Az mindjárt 600kcal. Az olyan ébresztőnek van. 1 banánnal edzeni??? Nem bírnák semmit.
1. kaja turmix 600kcal
2. kaja zabpehely 1000kcal
3. kaja túró-banán-joghurt 400kcal -
KAMELOT
titán
Itt tényleg jókat lehet edzeni. Jó a kilátás is.

Ezek a havi bérletek mennyi alkalmat takarnak??? Mert nem tudok kiigazodni az árakban.
pl. befizetsz 7800ft-t és mehetsz minden nap??? -
KAMELOT
titán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ez egy jó meglátás!
(#47912) macikos: sajnos cigi ellen nem tesz senki semmit mert abból jó adó lehúzható. De az hogy ez visszaüt az már nem gond ezek szerint.

-
KAMELOT
titán
válasz
macikos
üzenetére
Értelek téged. Én elég kevésszer voltam mekiben. Meg a legközelebbi is 70km-re van.

Úgyhogy nagy ritkán találkozom a mekivel.
Én próbálok rendes étrendet követni. Zsíros cuccokat kerülöm. Szalonna és társai.(#47905) Tamoo: fele annyiba kerül a meki, de 3-4x nagyobb a fizetés is
Nálunk meg minden drágul cska a fizetés nem emelkedik.Bika biztos nem vagyok. Dobok képet. Köv. alakalommal a teremben készítek képet. Nem vagyok semmi extra.
-
KAMELOT
titán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
amarha

-
-
KAMELOT
titán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Egyetértek veled. Hasonló véleményen vagyok én is.
Vagy ott a meki. Életben nem látott az húst vagy krumplit, még is oda járnak az anyukát etetni e gyerekeket mert neki jó érzés 3000ft-ért 2 hambit venni
Még jó, hogy a felsoroltak közül egyiket sem fogyasztom.
Szomorú dolgok ezek. -
KAMELOT
titán
válasz
deniro2
üzenetére
Az ÁNTSZ közleménye szerint az ún. DMAA (1,3 dimethylamylamine) az amfetaminhoz hasonló, koffeinnel párosulva az emberi egészséget súlyosan veszélyezteti.
Ugyan ezt írtam le 1-2 hónappal ezelőtt is, hogy hasonló a hatása mint az amfetaminnak.
Főleg ha orrba nyomod.
Drogosok elmondták a véleményüket.
-
KAMELOT
titán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ezért kell a húzódzkodó rudat elég magasra tenni. Nálunk úgy van, hogy még ha le is lógatod a lábadat úgy sem éri a földet. Azaz 186cm vagyok + kezem hossza és még úgyis van távolság a föltdől.

Azokat a termeket utálom ahol a térdem majdnem a földhöz ér. Bár legtöbb terem ilyen itt nálunk. Meg csúszik össze vissza a kezem mert nem tudnak rendes foggantyút rátenni. Ebből is látszik kevesen hátaznak széles fogással rúdon. Azért olyan gyengék mint a lepkefingok.
Értem ezt nálunk. Meg a mai divat...mell bicepsz váll. Többi az meg nulla. -
KAMELOT
titán
válasz
Dani82
üzenetére
Na de ilyet teszik maga enni kérem! Nem is vagy gyúrós!

Remélem sokan szoktak így edzeni! Én is szoktam csinálni. Brutál kitartás kell. -
KAMELOT
titán
válasz
14adam
üzenetére
Tudod mi a gond ezekkel a versenyekkel? Az hogy nem RAW-okat nyomnak. Ruhában +60-80kg-t segít neked. Aztán a guggolás nem guggolás, bench az nem bench és a hotl húzás nem holt húzás.
Azaz ha szabályosan kéne csinálniuk egiyk sem tudná. Másik meg ezek össze vannak nyomva. Nőknek ilyenre kell járniuk
Ezek itt nem nők a versenyeken....valami zombik csak.
Haverom erőemelő 165cm 90kg...azaz 90kg-s aktegóriában versenyez. Amikor elkezdte akkor nyomott raw-ot 160-at 1x. Ruhával ugyan ez 220kg volt. És akkor nema legerősebb ruha volt rajta. -
KAMELOT
titán
válasz
headhunter
üzenetére
Parancsolj! Párkányi cég
(#47734) Jojo5: sajnos aki edzeni akar annak mindig van vlamai ami hátráltatja. Amikor suliba jártam és is csak heti 3x tudtam elmenni. Vizsgaidőszakot totál kihagytam, ami 4-5 hét volt. Dolgozni kell vagy edzeni. Kettő nehezen megy együtt. Vagy ha jó munkád van és 3-4 kor vége akkor el tudsz menni 5kor edzeni.
Nehéz eza sport. Tudom én! -
KAMELOT
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jó nagy baromság az a synthol.
-
KAMELOT
titán
válasz
headhunter
üzenetére
Én zabpelyhet eszek már 10 éve minden reggel. Bomba erőt ad. Nálunk 110ft 400g és nem akciósan. Jó drágaság van nálatok. Ja bocs. Nálunk hazai a termék nem valami importált német cucc.
-
KAMELOT
titán
Esetleg ha hozzászólhatok....mindegyik gyártó a tejgyárból szerzi a fehérjét. Különbség nincs csak ízesítésben, meg abban ki mit kever az mellé.( vitamin stb. ) Mindegy mit veszel ugyan úgy fehérjét iszol.
Sok gyártó leányvállaata egy másik nagy cégnek. Azaz ugyan azt árulják cska más néven és más kiszerelésben. Esetleg drágábban.(#47654) BÁ Nutrition: mi a gond? valamit rosszul írtam? Esetleg máshonnét szerzik a fehérjéket?
-
KAMELOT
titán
Van új fehérje nálunk. Esetleg ha valakit érdekel. WBE

-
-
KAMELOT
titán
válasz
philoxenia
üzenetére
Én minden edzésemen maximumot adom. Ha nem vagyok kipihenve vagy nem ettem eleget akkor inkább el sem megyek. Pihenés, pszichikai felksézülés, táplálkozás mind befolyásolja az edzést. Ha valami hiányzik akkor már nem az igazi az edzés. Edzés közben is nagyon koncentrálok. Főleg nem beszélgetek. Beszélgetni kávézóban szoktam.
Ha rajta van a gépen pár kiló akkor nem szórakozni fogsz hanem koncentrálni. Ha nem koncentrálsz nem is nyomod ki....ami egyben kudarc is a számodra. Így akkor xart ért az edzés.#47520: pedig teremben kell edzeni. Otthon nincs akkora motivációd. Nincs az a edzőterem érzet...kemény súlyok.

-
KAMELOT
titán
válasz
philoxenia
üzenetére
pl. edzés előtti kis relaxáció. Elképzeled az edzésedet és próbálsz koncentrálni. Főleg a legjobb dolog ha nem pofázol edzés közben.
Valamint kemény edzés videók nézése. Főleg inkább old school edzésk azok az igazi motivációk számomra.
Ha nem készülsz fel pszichikailag az edzésre nyomhatsz te akármit akkor sme fog menni. Ez a legfonotsabb dolog.(#47515) Jojo5: szedése közben 2-3 hét alatt +10kg. Abbahagyod -8kg.
De az tény, hogy brutális erőt ad. Csak ki kell bírni mert szétvered a falat. 
-
KAMELOT
titán
válasz
ludsimon
üzenetére
1. Nem érsz el ezzel semmit.
2. nemtudom kinek van 1100euroja ilyenekre?
3. veszélyes
4. ha meg annyira akar az illető vörös vértesteket növelni akkor használjon oxymethalone-t. (Figyelmeztetés: aki használja számítson nagy mértékű agresszióra és nagy erő növekedésre. + káros a májra. Ajánlott májvédőt szedni) -
KAMELOT
titán
válasz
ludsimon
üzenetére
Meg a másik. Ennyi pénzt nem ér az, hogy veszélyeztesd magadat. Akinek szüksége van rá az szedje, mert az éltetét mentik meg ezzel. Főleg a biciklisták szednek ilyeneket.
Nekem ne mondja senki, hogy 150-200km-t letekersz aztán nem is vagy fáradt. Összes sport tele van koxossal. Kox nélkül egyikük sem érne el semmit.
Amikor szoktam nézni a biciklistákat. Már a 120-as km-nél vannak, de elkezd sprintelni.
-
KAMELOT
titán
válasz
spammer
üzenetére
Mért hazudtam volna? nem is beszéltem még eddig a gyümölcsökről. Csak azt írtam, hogy a mai tesco stb. áruházakban kapható gyümölcsökben kevés a vitamin. Vagyis kevesebb mint azelőtt volt.
(#47488) ludsimon: EPO rendben is lenne ha nem állna fent az a veszély, hogy besűrűsödik a véred.
Amint olvasom.....Binocrit 40000 IU/1ml 6x1ml 1160euro
(#47499) G.Ogre leírta szépen SZIGORÚ ORVOSI FELÜGYELET ALATT!!!
-
KAMELOT
titán
válasz
ludsimon
üzenetére
EPO-t? Akkor szerezz magad mellé még 2 orvost is.

(#47485) Kassadin: őszintén megmondom. Nagyon kevés vitamint tartalmaznak. De viszont ha a julinéninél vásárolsz a piacon akkor abban több van.
(#47483) macikos: amint látom a gyerek kötéltornász. Így nem nehéz megcsinálni ezeket neki. Másik meg, hogy ez nem nagyon lesz 180cm magas főleg, hogy terhelve vana szervezet ilyen fiatal korban.
-
KAMELOT
titán
válasz
Woodslave
üzenetére
úgy gondoltam felesleges firkálni is valamit. Csak mutattam, hogy van ilyen is. De ha más nem akkor van ULTRA WHEY 90
Szóval gyártunk midnefajtát. Rendelésekhez adunk fehérjemintát. Szóval a többit is meg lehet kóstnolni. Milyen az íze oldódás stb. Általában 4-5 kis 20g-s tasakokat adunk.(#47324) philoxenia: ez meg kicsoda? Képen úgy néz ki mintha a hasa be lenne húzva és meg lenne borotválkozva.
Előtte meg szőrös és kiengedve a hasa.
Amúgy milyen magas ez az egyén? -
KAMELOT
titán
Igen csak míg a sima marhahúsban van zsír addig ebben alig van. Lényeg meg ez.
Akkor ennyi erővel nem is kell fehérjét venni senkinek mert vesz naponta 6 liter tejet és megissza azt.
100g marhaúsban van 20-25g fehérje. Itt meg 100g-ben van 97g. Van különbség nem?!?

Ugyan ez vna a tejnél is. Tejben 100g ben van 33g fehérje....tejsavóban meg 80g fehérje.
Egyik táplálék a másik táplálékkiegészítő.(#47309) spammer: elhullott állatnak kicsit más a szaga. Hiába kevernél hozzá 60tonna ízesítőt akkor is éreznéd az a keserű, rohadó ízt. Meg sem bírnád inni.

-
KAMELOT
titán
válasz
spammer
üzenetére
Marhahúsból készült fehérje. Málnás ízesítéssel.
Volt egy cég a SANAS (már nincs ez a cég megszűntek) azok gyártottak 92%-os tejsavót annó. Van még egy másik cég aki szintén állít elő marhahúsból fehérjét csak az nagyon drágán adja és ha jól tudom valami USA cég az. Nálunk talán nem is kapható. -
KAMELOT
titán
válasz
Dani82
üzenetére
Tessék. 97%-os fehérje
-
KAMELOT
titán
Helyi Agent elmondja neked!

-
KAMELOT
titán
válasz
wertigo1984
üzenetére
Az a ágyúgolyó krepek jól össze volt lőve. Ilyen fogásnak nincs sértelme. Vagy csinálod tenyér feléd vagy tenyér kifelés, de mind a két tenyered.
(#47255) BÁ Nutrition: jól írtad. nekem kajára havi 210euro megy el ami napi 7eurot jelent.
7euroból nekem van 9 kajám. 6 kaja + 3 turmix
Ha csak a legolcsóbb éttermet számolom 3,50eu (lényegében 2 adag kaja mert akkora + leves)
Ha ezt megszorzom 2-vel akkor is csak 4 kajám lesz a 9 helyett, azaz nincs turmix.
Ezért sem mindegy, hogy otthon magadnak csinálod a kaját amennyit akarsz vagy más csinálja neked majd 3x drágábban.
Ezért szép ez a sport. CSINÁLD MAGAD! Senki nem kényszerít.(#47259) Ijk: + 1

-
KAMELOT
titán
Akkor az a 18 éves illető keljen fel hamarább és csinálja meg a kajákat.
Én is magamnak főzök amióta edzek. Magamnak csinálom a kajákat és be is vásárolok.
Edzeni sem fog helyettük elmenni más. Így a kajákat is csinálja meg mindenki maga vagy az asszony elkészíti.
Ha csak 1 órával hamarább kel fel azalatt sok mindent megfőz. Másik meg vannak kaják amiket gyorsan elkészíthetnek.
Én kb. fél óra alatt megcsinálom a rizst + csibemellek + spaghettit szósszal. Még mindig marad fél órám.Mint már írtam a fontos tényező, hogy milyen minőségű az étel amit a tálba raknak neked. És ezért jobb otthon elkészíteni.
-
KAMELOT
titán
válasz
spammer
üzenetére
1. ja csak így a kaja majd dupla árban lenne
2. honnan tudja mit tesznek belé?
3. honann tudja az illető hogy pontosan 150gramm csibemell van benne.Szerintem otthon jobb egyedül csinálni. Kicsit elég fura ötlet ez. Szerintem legközelebbi BUNNY kérdés az lesz. Mikor és mennyiért szállítják ki a bicepszet?

pl. azt írják ki a kajádákban hogy 100g rizs....ja csak az főzve. Mert 100g rizs szárazon egyenlő cca. 300g főzött rizzsel.
-
KAMELOT
titán
válasz
ludsimon
üzenetére
Első edzések mindig fájdalmasak. Utána kezd hozzászokni az izom. De mivel növeled a súlyt ezért mindig fog fájni. Ha nincs fájdalom akkor lényegében nem is edzettél jól.
Tom Prince példáját hozom fel. Napi 3000mg fájdalomcsilalpítót szedett.
a fájdalmak elkerülése végett.(#47241) Zomb€€: mi a gond?

-
KAMELOT
titán
válasz
wertigo1984
üzenetére
Papa 5x 10 felhúzás.
Mármint szélesfogással hátizomra értettem.
Nekem egyszerre 12 megy szabályosan. Egyszerűen ha szabályossan csinálod többet nem nagyon bírsz mert eldurran a hátad / kifogy az energia az izomból. Egyik legmegterhelőbb gyakorlat.(#46897) adam_: ki talál ki ekkora baromságokat??
Pár nap és lábedzés... Betolom ide a képet mivel is kell lábazni. 
(#46899) Woodslave: igen sokan félreértik. De úgy kell érteni, hogy összessen. Csinálhatod 4-5-6 soroztaban is. Lényeg, hogy 50x megcsináld. Utána lehet tenni rá súlyt. 5-10-15kg-t. Másik az, hogy elég kevesen bírják ezt a gyakorlatot vagy abszolót nem tudják csinálni.
Amikor öcsémet elvittem a terembe hogy ő is fog majd edzeni akkor ez volt az első gyakorlat amit emgmutattam neki. 15 éves volt akkor. ALig bírta amgát felhúzni. Most 20 éves és 10-15kg-vel csinálja. Igaz csak 3-4x megy de akkor is. Más meg fel sem bírja magát húzni mert pudignok.
-
KAMELOT
titán
válasz
deniro2
üzenetére
Akkor leírom neked is, hgoy lásd honnét indultam.
17 évesen....175cm 75kg 26cm kar csontvékony voltam
30évesen.....186cm 110kg 44cm kar...most már látható rajtam valami
Metabolizmusom nagyon gyors. 2 óránként kell ennem. Naponta 4500-5000kcal és 300-330gramm fehérje ebből.
Lábtolás 400kg
Bicepsz 80kg vagy 2x 37kg-s súlyzókkal
Felhúzás korláton 50x saját súllyal koncentrálva lassan.
Mell 160kg 2x
Vállazás 100kg 3x
Remélem ennyi elég ahhoz képest, hogy naturál vagyok. -
KAMELOT
titán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én tudom.....csak ők írják itt a dolgokat. Csak próbálom lebeszélni hogy semmi értelme nicns a koxnak.

Lényegében abba piszkálsz bele ami jól működik.
Január 1-től???
Nálunk 2000-től. 
(#46736) Kassadin: fogyasztást nem, de majd akkor elgondolkozhat az illető ha valami baja lesz.
Nem vicc a kox. És nem is xaros 18 éveseknek van. -
-
KAMELOT
titán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Clenbuterolt más anabolikus cuccokkal szokták szedni. Így maximalizálják a hatásukat.
Maga a kox is antikatabolikus. Tehát ha anabolikus anyagot szedsz akkor nincs katabolikus állapot.
Azért lehet 3x gyorsabban nőni tőle mintha nem szednél semmit.(#46718) Mikuland: hát én is próbáltam sokat lebeszélni. Nem sikerült. Egyiküknek végleg be kellet fejeznie az edzést. Másiknak megnagyobbodtak a belső szervei. Mind a ketten 35 év körüliek. Gondolom megérte nekik. Többieknek meg próbáltam összeírni olyan anyagokat amik kevésbé károsak.
Nem csak azt kell elolvasni, hogy de faxán növök tőle....hanem azt is, hogy mik lehetnek a hosszú távú káros hatásai. -
KAMELOT
titán
Szerintem amit a legjobban hamisítanak magyarországon az a DANABOL. Azért adja olyan olcsón.

ALapból inkább helyében ha már akar akkor szemssel kezdje mivel....ha akármilyen mellékhatás fellép akkor egyből abba tudja hagyni. Míg a szurisnál a felezési idő hosszabb. Tabis dolgoknak max 12 óra a felezési idejük. És legalább tudod milyenre hogyan reagála szervezeted.
Én tuti nem fogok szedni. Nem vállalom be a mellékhatásokat semmi pénzért. Még ha ingyen lenne akkor sem kéne kox.
Aktív témák
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az alatt elég gázos. 

Ja hát sajnos azokat nem ismerem. Kicsit bővebben is írhatnál. 1-2 mondatban.