Hirdetés

Aktív témák

  • macikos

    addikt

    válasz KAMELOT #47880 üzenetére

    Nem az áráról volt szó, hanem hogy miből készül.

    A mekis kajákban semmi műanyag nincs, bármennyire is szeretnéd azt hinni, hogy te nem eszel mekis kaját, ezért milyen egészséges vagy.

    Arról meg nem tehetünk, hogy ennyibe kerül. Annyit mondok, hogy a Mcdonalds egy olcsó étterem. Amerikában. Ott ugyanis egy átlag hamburger egy 10-15 dollárba kerül... ahhoz képest a mekis olcsónak számít. Persze nem itthon, mert nekünk drága.

    Egy Mcdonald's-os hamburger 30g szénhidrátot, 13g fehérjét és 9g zsírt tartalmaz. Megeszel belőle kettőt, az máris 60gramm szénhidrát. Egy átlagos felnőtt férfinak 200gramm szénhidrát ajánlott naponta. Ez a két Mekis burger 8 darab pufirizsnek (kb. 60g ch) felel meg... az aztán laktató tud lenni... tényleg inkább azt választanám, mint 2 mekis burgert.

    Ha meg éhes vagy, az a te bajod. Ha fix étrended van, akkor pufirizzsel sem tömheted tele magad. Érted már?

    Továbbá ez még mindig egy étterem. Tehát nem naponta 24 órában ezt eszed, hanem hetente, két hetente, havonta egyszer eszel belőle és kész. Nem fogsz meghalni, meg nem baszod el vele a formádat. Gondolom nem a Mr. Olympiára készülsz. Meg egyébként is ilyenkor mindenki elkezd szenteskedni, hogy így a hamburger, úgy a hamburger, közben meg olyan csaló étrendet csinálnak ezek az emberek, hogy ihaj.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák