- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
4EvErfIt #18962 üzenetére
Nézd: a szórakozóhelyek is közterületek, de ott is lexarnak ha nem tudsz beilleszkedni, rosszabb esetben beverik a fejed. Itt ugye nem tudja senki beverni a fejed, de az előbbi még megtörténhet veled. Bandus már letett itt olyan dolgot az asztalra ami miatt örömmel vesszük ha itt van, míg te most jöttél, és kapcsiból mindenkinek szúrod a szemét. El kellene ezen gondolkozni, persze biztos velünk van a baj, sose veled
Személy szerint engem nem érint a dolog, de mielőtt még belemerülnénk a vitába jó ezt tisztázni
Személyeskedés meg gusztustalan dolog, ha valaki nem szimpi, ignoráld, és kész, az életben is célravezető tud ez lenni
-
válasz
sőőt,
ugyan idézett már Uzsi az alapelvekből, de mivel jösz itt azzal, hogy a net mindenkié, ezzel kiegészíteném:
"a fórum magánterület, tehát az itt tartózkodás elsődleges szabálykönyve az ALAPELVEK (amely természetesen összhangban van a hatályos magyar jogszabályokkal) "namost, itt senki nem fog jófejnek tartani, ha feleslegesen osztod az észt. mint írták, másolgatni más is tud
viszont, még az is lehet, hogy fogalmam sincs az egészről, de én legalább vállalom a véleményemet, nem egy 4everfit nefű nick mögül írogatok. elég csak az adatlapod ürességére nézni. pár hsz-el ezelőtt még képeket is tettem fel. én annyit tudtam eddig összehozni, amit azok mutattak. bár ez nem egy nagy eredmény
mod: természetesen köszi mindenkinek a jókívánságokat
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Gondolom te sem olvastad el reg. során a fórum alapelveket (én sem olvastam annó), de:
Ami tilos:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások (a hozzászóláshoz értve a nicknevet, aláírást és egyéb, a felhasználó által megadott adatot)
- flame: vagyis kerüld a pusztán vita kedvéért, erőteljes érzelmi töltettel ellátott, az észérveket nélkülöző, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség feléNekem semmi bajom veled egyelőre, de azt jobb ha tudod, hogy a topik magja összetartó.
Sokan jöttek ide ilyen stílussal, nem sokan maradtak sokáig. -
harry
veterán
válasz
Nem kéne ezzel a nagy internetes szabadság szöveggel jönni. Ebben a topicban van egy jól összeszokott társaság, és egy adott hangulat. Na most ez vagy tetszik, vagy nem, beilleszkedhetsz, de ha nem sikerül, akkor minek vagy itt?
"nem nagyon tudsz bekapcsolódni a szakmai részbe mert foggalmad sincs az egészrol az más kérdés."
Szánalmas meglátás. Mégis milyen alapon feltételezed? Szerinted te értesz hozzá, csak mert máshonnan idézgetsz? Jó lenne felfogni, hogy itt a legtöbben ezekkel már évek óta tisztában vagyunk, sőt, ez idő alatt saját tapasztalatokat szereztünk, és ezeket is megosztjuk másokkal, nem csak azt ismételgetjük, ami le van írva valahol. Azok alap dolgok, azokra is szükség van, de az kevés.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Stellar Blade
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tippmix
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest