Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell notebook topic
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Felhívtak egy munkaerő-közvetítőtől, hogy lenne egy logisztikai állás és rám (is) gondoltak a CV-m alapján ( fent van a profession-ön). Diplomás pályakezdő vagyok, de teljesen más területen végeztem. Az első kör simán ment, csak a fejvadásszal beszélgettünk általános témákról. Kiderült, hogy az IBM-ről van szó. Szimpatikus lenne a hely, a fizu jó és ráadásul helyben is van (Vác). A jövő héten a második körre viszont már a cégtől jön egy vezető. Valószínűleg angolul folyik majd a dolog és elég keménynek ígérte a fejvadász. Mégis mire számítsak? Van ugyan nyelvvizsgám, de egyrészt nem mai (bár egy ideje igyekszem feleleveníteni), meg sima általános, üzleti angol nem igazán menni.
Ha valaki esetleg dolgozik ott, vagy van infója, hogy mire lehet számítani egy ilyen beszélgetésen, akkor örömmel venném a tanácsait!
Előre is köszönettel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8GB GDDR6X
- GAMER PC : i9 13900KF/// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 SUPER 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : i9 10850K /// 64 GB DDR4/// RTX 4070 12 GB /// 2TB SSD
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest