Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
-
PROHARDVER!
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Trabecan #3438 üzenetére
Sziasztok!
Nagyon pörög a fórum.
Nekem új ez a játék. A witcher háromban sok órám van, 200 körül. De szerintem 4 gwent körnél többet nem mentem benne.Sőt, még sokat is mondok... Az valahogy nem kapott el.
Aztán próbáltam még bétában a különálló Gwentet, hát valahogy az sem. Nem volt rossz, de nem éreztem annyira. Most 3 napja viszont eszembe jutott hogy kilépett bétából, megnéztem, és nem bírok leszakadni róla.Persze nem nagyon megy. Inkább ez a szeretek játszani típus vagyok, mint tudok...
Valaki tud a szörny paklival játszani? Én igazából csak a másfajúakkal tudok. Valamennyire.. Arra mentem rá. tetszik a sok boost egység. De ez a szörnyes, egymást megevős, kiköpős technika is tetszik, de nem tudok rájönni. Nem tudom hogy működik, mi ez a deathwish. Na igazából csak ennyi...
Gondoltam beköszönök
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest