Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makopeter
tag
válasz
Alexxxis #2198 üzenetére
Két lap eltérés van: Yennefer és Ifrit kontra Caretaker és Scorch.
Yennefer hatalmas value egy ilyen pakliban, én biztos nem hagynám ki.
Ifrit megint nagyon beleillik, rövid körben is gyorsan tudsz vele C.Hornra kiépülni. Scorch néha nagyon erős de átlagban nem biztos hogy hoz 13 pontot meccsenként.
Nálam az első verzió a favorit. -
Alexxxis
aktív tag
válasz
micafighter #2195 üzenetére
Belőlem a Spy váltja ki.
-
Genji
őstag
Én Spy NG-ot toltam mostanában de rendre kikaptam Dagon Swarntól, szóval ma átállok a nyertes oldalra.
-
Genji
őstag
-
micafighter
nagyúr
Rég volt már cosplay
Fringilla: https://m.vk.com/freyaveles
Ha kicsit visszább teker az ember úgy látom akad Yennefer is(#2189) salaam: Az elsőt meg az utolsót leszámítva egész kiegyensulyozott win-rátáknak tünnek, HS több éves pályafutása alatt egyszer se volt ilyen, legalábbis amióta követem
-
NyxNyxNyx
addikt
Én 3700-ig netdeckkel száguldottam 85%-os winrate-m volt. Azóta megálltam, fun paklikkal játszok, vagy ha netdeckelek sem nyerek. Millel szerencsére sokkal nem találkoztam, a 10-ből 8 az gondolom túlzás. (Már csak azért is, mert ahogy ismerlek tuti átváltottál volna valami sok lapos NR-re.)
-
salaam
senior tag
válasz
NyxNyxNyx #2188 üzenetére
3,9k-n csücsülök, gondoltam megyek egy pár meccset, hogy legalább a 4k meglegyen. Nyilván hirtelen megint tízből nyolc player millel játszik, amikor én meg épp thinnelős deckkel óhajtok játszani.
Pedig már örültem, hogy eltakarodott a sok ostoba consume meg spyguard, erre persze hogy előszedték a millt, amit már hsben is mindig gyűlöltem. Elég is volt hétvégére a gwentből -
NyxNyxNyx
addikt
Ma 5 Spelltael-lel játszottam, be kellett techelnem egy scorchot, azóta rendben van a matchup consume-mal.
-
Alexxxis
aktív tag
-
NyxNyxNyx
addikt
Most én sem találom az igazit. A discard Skellige nekem kicsit unalmas, most egy hybrid consume-mal tolom, de ezzel még annyira nem megy. Még finomítani kell a paklin.
Ja meg ma egy szép kis bug jelentkezett, amíg újra nem indítottam a játékot.
-
Alexxxis
aktív tag
Hogy tudok GOG-ról friendet törölni, úgy, hogy a chat ablakból is tűnjön el? hát megőőrülök, nem látok ilyen opciót
-
makopeter
tag
Nilfgaard spy pakli még mindig top tier.
Scoia spell deck is erős, én személy szerint mulligannel játszok, 4,2k-t meg lehet ütni vele.
NR armor a nerf ellenére is használható maradt, szerintem plusz armor kell max bele. (Poti vagy unit, mert már mindenki csak Stennisre, meg a dupla C.Hornra épített.)
Monsternél Dagon még mindig top, wild hunt is egész használható és consume is.
Skellige még mindig gyengének tűnik, de majd idővel kiderül.
Szerintem most elég sok mindennel lehet haladni, nekem tetszik ez a patch. -
Alexxxis
aktív tag
Majd' 1 hónapod van még elérni a tetejére. Igen, engem is többek között ez hátráltat, hogy sokat kell áldozni az idő oltárán
, de mióta visszapattantam a nyeregbe 7-ből 5 napot játszom ~1-2 órát. Lassan haladok de biztosan - teszem hozzá, hogy nekem a célom is kisebb a te jelenlegi rankodnál
.
-
Genji
őstag
Szerintetek mi most a meta rangsor? Mivel lehet a nerf után haladni? R19-ig armor NR-el jöttem még patch előtt, most próbálkozom Eredin frost-tal, Nilfguard spy-al, Skellige discarddal de egyiket se érzem T0-nak.
-
NyxNyxNyx
addikt
A Single player campaign-ról egy kis beszélgetős műsör a CDPR-tól.
Tetszik, ahogy kialakították a showban a díszletet. A kis rpg a kártyajátékban dolog is érdekel, de csak mert imádom ezt az univerzumot, egyébként stílusra nem az én világom. Nekem kimaradtak ezek a gyerekkoromból,
-
makopeter
tag
Az új Restore kemény lett. Aglais > Restore > Wardancer > Officer mulligan wardancer = 33 pont swing.
Az ellenfelek szeretik. -
NyxNyxNyx
addikt
Fú, kemény az utolsó trollos challenge. Spoiler.:
Van benne azért rng bőven, szerintem nem is lehet nyerni, ha a warcrier-t változtatja "decoy"-já. Gondolom az lenne a lényeg, hogy a warcierrel kéne felbuffolni a 2 resiliences unitot, aztán újraéleszteni és megint. Még nem sikerült.
/Spoiler
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
micafighter #2167 üzenetére
Rendkívül örülök ennek a megerősÍtésnek,máris nyugodt szívvel állok a hétvégém elébe
így, hogy a Gwent rakétákat ráérek begyújtani, illetve kitűzhetek egy nagyobb célt.
Október végéig szívesen lennék mondjuk Rank 18Itt pedig a Breaking news
-
Genji
őstag
Kint van a patch!
-
Valentin_Z
kezdő
válasz
Alexxxis #2166 üzenetére
Rank 16-on vagyok jelenleg és jól tudod, hogy 2 hónapos a Season.
Október végén fog véget érni a mostani etap.
Rank 20-t szeretném elérni, mert kifejezetten tetszik az Ioverth avatar. Nilfgaard mill-el játszom de NR-t is próbálgatom (szigorúan nem "armor" decket használva
).
-
makopeter
tag
válasz
micafighter #2167 üzenetére
Azt a napi néhány meccset meg tudnád duplázni, ha nem millel játszanál.
-
-
Alexxxis
aktív tag
Kivancsiskodnek, ki hol tart a ladderen?
Jól informált vagyok, hogy itt egy season ~2hó?
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #2163 üzenetére
Közben jelentem, hogy tegnap sokat játszottam vele. Nagyon tetszik, ez az első monster deckem
. Nem mondom, hogy mindig nyerek, még tanulom, de egész jól megy. Egy rossz lépéssel elmehet az egész meccs, de ezekből a rossz lépéseimből tanulom a legtöbbet
Renew-hoz én sem ragaszkodtam volna, de nem volt olyan lapom ,amivel helyettesíthető, ezért legyártottam majd pár óra múlva nyitottam egy Ge'elst
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #2157 üzenetére
Kipróbáltam. Nagyon bejött, most játszottam vele 7 meccset, 6 win, 1 ragequit miután mellékattintottam mulligankor. Élvezetes volt, erős, nem unalmas, valamennyire az ellenféllel is van interakció. Caretaker nagy kedvenc. Dorregaray helyett keresek valamit, mert, igaz sosem volt rossz, de annyira jó sem. M
Renew-m nincsen, helyette beraktam Geels-t. Nincs kedvem legyártani csak ezért a Renew-t. Nincs már túl sok scrapem, elszórtam premium scoia lapokra miután elfogyott a meteoritom.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
micafighter #2156 üzenetére
Köszi a válaszokat. Jelen állás szerint EZT tudnám összerakni T1-ből.
Vélemény? -
micafighter
nagyúr
válasz
Alexxxis #2154 üzenetére
szerintem 3-4k-ig sima ladderen fel lehet jutni kb bármivel, én most reveal NG-t játszok, és papíron kb a leggyengébb deck, de sikerül felfele haladni stabilan, bár kevesebbet játszok most
Frakciók közül amugy mindegyiknek van most erős deckje, a skellige van kicsit lemaradva a többitől, de szerintem ez részben azért is van, mert a többi frakciónál már kb megtalálták az ideális deckeket, skelligénél pedig még nem sikerült megtalálni, próbálkoznak folyamatosan új dolgokkal pro ladderen is. Pro ladderen egyébként a legnagyobb MMR-t scoia frakciónak sikerült elérni eddig.
-
Alexxxis
aktív tag
Viszonylag hosszabb kihagyás után beléptem, 5 kegből nyitottam 2 legendaryt és ezt egy jelnek érzem, hogy újra játszanom kell...
Ki mivel halad most? Mennyire releváns a snapshot? Mivel érdemes foglalkozni?
Köszi -
NyxNyxNyx
addikt
29 pontos dudu-t Caretakerezve nyertem meg a meccset az előbb NR ellen. Már rég nem gondoltam, hogy nyerhetek, egész végig Stennis-t akartam újraéleszteni, aztán utolsó pillanatban átgondoltam mégegyszer az opcióimat és megláttam dudu-t.
Előtte meg elpasszoltam az utolsó kört véletlen, mert a Gwenttrackerben rákattintottam egy lapra és úgy érzékelte, hogy a coin-t nyomom. Igazából már csak ki kellett volna rakni a lapjaimat és nyerek 100%-ban.
-
micafighter
nagyúr
Ezentúl elérhető a gwentup meta report: https://gwentup.com/reports
-
makopeter
tag
-
NyxNyxNyx
addikt
Ma kétszer is az volt, hogy át akartam verni az ellenfelem és a Toruvielt úgy raktam le, hogy vele együtt legyen meg az 5 elf, aztán pass, hátha elszámolja magát az ellenfél. De 2250 mmr körül most olyan emberek játszanak, hogy ha nem jött volna elő Aelirenn, akkor is hoztam volna a kört úgy, hogy kevesebb lapot játszottam ki, mint ő. 4 meccsen kétszer volt ez.
-
Genji
őstag
válasz
TazLeacher #2148 üzenetére
Nem volt netem egy hónapig, most kezdtem a szezont egy armor variánssal nyomom a ladder alját (1800 MMR), főleg Movement Scioatel, Consume Monsterek, Harpoon Skellige és mirror jön szembe. Fogjuk rá, hogy változatos.
-
TazLeacher
nagyúr
A Season 2-ben kb. 20 meccset játszottam még a hotfix előtt, nem is igazán követem a játékot, szeritnem ezt a seasont most kihagyom. Most megnéztem a linket. Azt olvastam, hogy az NR Armor nagyon megy, de ha ettől eltekintünk, talán ennyi féle deck eddig nem szerepelt. Nem tudom, hogy a valóságban ez mit takar, de így ránézésre egész változatosnak tűnik a felhozatal.
-
Genji
őstag
-
Genji
őstag
válasz
NyxNyxNyx #2145 üzenetére
Egyetértek. A hailstorm beteg lap. Egy átlag 12 pontos kört simán überel mindig, főleg hogy az armort is ignorálja (marha sok az NR ladderen). Tükörmeccsekben meg legtöbbször abszolút wincondition bármelyik paklival. Csak akkor nem tenném egy pakliba ha nagyon-nagyon kell a silver slot másnak.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
micafighter #2143 üzenetére
Nem tudom, most játszottam pár meccset gold weather-es Hailstormos paklival. Itt lent nagyon körbe akarják játszani a weather-t, meg még baitelem is őket egy kicsit, hogy átrakom másik sorba a unitjait. Sok meccset lehozott. De igazából sosem nagyon rossz a Hailstorm, viszont néha meg simán broken.
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #2143 üzenetére
Több ujratelepítés, verify/repair se segített, viszont ez igen: C:\Users\YourUserName\AppData\LocalLow\CDProjektRED\Gwent\Data\PatchNotes mappából törölni kell a "patch.notes.en-us" fájlt, játék indit és naprakész patch notesot mutat a játékban megnyitva is
Egyenlőre
Reméljük igy is marad
-
micafighter
nagyúr
válasz
makopeter #2142 üzenetére
Meg a weather ugye szedi le a pontokat az ellenféltől, kvázi gyengitve a hailstormodat, ugyhogy vagy a hailstorm pontot maximalizálod, vagy a weathert, ezért is elég szerintem a kettö közül az egyik. Én amugy mindkettőt olyan deckben látom logikusnak használni amiben mozgatni tudod az ellenfél lapjait, de ettől függetlenül most tényleg szinte mindenki játszik vagy golden weathert vagy hailstormot, kedvencem mikor armor NR nulla mozgató lappal hailstormozik
Rengeteg ilyen van amugy pro ladderen is.
Arra amugy nem tudtok megoldást, hogy a játékból megnyitott patch notes az aktuálisat mutassa? Nekem fixen a juliusi patch notes-ot mutatja, pedig azota volt már több patch is. De pl néztem swim egyik videóját, nála az aktuális patch notes-ot mutatta.
-
makopeter
tag
válasz
micafighter #2140 üzenetére
Mondjuk nem teljesen, mert row stackra kényszerit ha nincs nálad weather clear.
De egyébként igazad is van mert ugye mozgatni szokták az ellenfeleket több sorra, ugy már a hailstorm ellen dolgoznak.
De ezért szoktam kiégni, mert egy consume pakliban mi a sz@art keres hailstorm meg gold weather, és szomorú amikor ezzel buta paklival még el is vernek. -
makopeter
tag
A pro ladder kezdete előtt top100-ba jutottam Consume paklival, Nekker-Cyclops kómbóval operál.
A pro ladderen most csak kb 55%-os winratem van vele. Sajnos sokaknak kimerül a pakli összerakása az RnR, Drought, Halistorm használatával bármilyen deckben. Pl Consume gold weather vagy Törpés gold weather paklik teljesen kiégetnek... -
Genji
őstag
Ki milyen deckel és hol tart a ladderon?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
micafighter #2134 üzenetére
Kemény. Nem nekem találták ki az biztos.
-
micafighter
nagyúr
válasz
makopeter #2133 üzenetére
Igen hasonló mint a ranked, csak itt sokkal kisebb a k érték, vagyis nem olyan mint a sima ladder, ott nagyon magas a k érték ezért van hogy eleinte 40-50 MMR-t kapsz egy winre, és 3-4 MMR-t von le a vesztésre, de fentebb is hasonló, és elég nagy visszaesés van helyezésben minden nap. A Pro ladderen nem lesz visszaesés mert nem az aktuális poziciódat nézi, hanem az általad elért legjobb pontot, tehát ha 1. helyen voltál és buktál utána sok meccset és nagyon leesett az MMR-ed, attól még a 1. helyen leszel, amig valaki meg nem dönti azt az MMR-t amit elértél.
Sok meccs igen, de a "sima" ladder nem nagyon köti le a pro játékosokat, pár nap alatt felmennek rank 20-ra, onnantol meg csak grindolnak másfél hónapig, egyik nap első helyen vannak, elmennek alszani, reggelre már buktak száz helyet, kezdhetik elöröl a grindot.
Plusz a jutalmak is rankhoz vannak kötve ugye, ugyhogy szerintem nem baj hogy magas a k érték a sima ladderen igy viszonylag könnyü feljutni és a jutalmakat kiszedni, de kellett mellé egy másik ladder is ami kompetitívebb.
Sima ladderen most ugy látom a 4200 MMR-t ami feloldja a pro laddert a legtöbben 100-200 meccsből elérték, a pro ladderen pedig ha versenyezni szeretnél bajnokságokon akkor a pontszerzéshez 4 frakcióval 100 meccs frakciónként a minimum, az 400 meccs, ez összesen 600 meccs 2 hónap alatt, tehát átlagosan napi 10 meccs. Nem kevés, de munka/család mellett is vállalható, szerintem jól lett belőve a dolog.
-
makopeter
tag
válasz
micafighter #2132 üzenetére
Köszi. Így már világos. Hasonló akkor végülis mint a ranked, csak itt 4 frakcióval kell játszanod.
Ha minden pro ladder szezon előtt el kell érni a r20-at, hogy kvalifiáld magad, durván sok meccset kell játszani, ha szeretnéd az összes mmr-t is feloldani. -
micafighter
nagyúr
válasz
makopeter #2131 üzenetére
1200 körül van a kezdő MMR, amit ugye frakciónként külön számol. Tehát 1200ról indulsz, és amikor nyersz hozzáad pár pontot, amikor vesztesz akkor levon pár pontot. Viszont azért hogy ne csináljanak az emberek 4-5 alt accountot pro ladderre, van egy olyan követelmény, hogy az MMR-ed "feloldásához" 100 meccset kell játszanod az adott frakcióval az adott szezonban. Minden meccs 1%-át oldja fel az MMR-nek, mindegy hogy vesztesz vagy nyersz. Tehát az első meccsed után feloldottad az 1%-át az 1200-nak, ami 12. A második meccsed után feloldottad 2%-át ami 24. Attól függöen, hogy nyersz vagy vesztesz, az 1200 pont nőni/csökkeni fog. Tehát mondjuk van egy frakcióval 50 meccsed, és mivel többet nyertél mint vesztettél, felment az MMR-ed 1300-ra. Viszont még csak 50 meccset játszottál, igy az 1300-nak az 50%-át fogja neked kiírni meccsek után, vagyis 650-et. Utána mondjuk a következő meccset elveszted, 51 meccset játszottál eddig, és a veszteség miatt 1295 lett az MMR-ed, aminek igy az 51%-át oldottad fel, vagyis a játék 660 MMR-t ir majd neked.
Ez igy fog müködni addig, amig meg nem lesz a 100 meccs az adott frakcióval, akkor feloldottat a teljes MMR-ed, onnantol már "normálisan" fogja számolni, 100% -nál többet nyilván nem tudsz feloldani
Onnantol irni fogja rendesen mennyit nőtt vagy csökkent az MMR-ed minden meccs után.
https://masters.playgwent.com/en/rankings/pro-ladder
Itt ugye meg tudod nézni az aktuális állást, irja hogy a 100 meccsből ki melyik frakciónál hol tart, és irja a valós MMR-t is ha ráviszed az egeret valakire.
Pl most az első heyzuess, nilfgaard-al 201 MMR-je van viszont még csak 17 meccset játszott, ha ráviszed az egeret irja, hogy a valódi pontja 1182, aminek a 17%-a a 201.
A rangsorolásnál pedig összesített MMR-t néz, az 5 frakcióból a 4 legjobb MMR-edet nézi.
-
makopeter
tag
Tudja valaki, hogyan működik a pro ladder? Nyerek vagy veszítek, mindig 12 pontot kaptam eddig.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
micafighter #2128 üzenetére
Az, hogy törődnek a játékkal és folyamatosan próbálják változtatni, hogy jobb legyen, az csillagos ötös.
Most tekintsünk el attól, hogy mi a véleményünk ezekről a változtatásokról.
-
micafighter
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #2127 üzenetére
Nem tudom van-e ok-okozati összefüggés, de mindenesetre jó látni olyan változásokat amiket "pro" játékosok felvetettek és nagyon jónak tűntek. Jön a HS patch is kontrasztnak, ott is sok jó dolog felmerült a "pro"-k ötleteiben, aztán nem sok minden valósult meg belőle..
A HS patchböl sok mindent hiányoltam itt viszont látok mindent ami hirtelen eszembe jut hogy reméltem.
-
NyxNyxNyx
addikt
Néhány szükséges változtatás, meglátjuk mennyire lesz elég.
micafighter: Nem hiányzik a minion combat egyáltalán. Eddig semmi bajom nem volt az interaktivitással. Eddig a lapelőny kialakítás része tetszett a játéknak a legjobban, mint ahogy HS-ben is a value részét sokkal többre tartom, mint a tempo részét. A Hs-t nálam a tempo megléte rontja olyan szintre, hogy kiégjek pár meccs után. A shadowverse-t jobban utálom, mint a HS-t, anno adtam neki egy esélyt, először tetszett is, de nem sokáig tartott.
szerkszerk.: Azért túlzás, hogy utálom a HS-t, látom az értelmét a játéknak, csak már nem lelem benne az örömömet. Azért ha a maga kategóriájában nézzük, maradandót alkottak.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
makopeter #2124 üzenetére
Én nem hittem el a Vrihedd Officer képességét, mikor megláttam. A goldok felénél jobb lap és bronze.
Olyan furán oldották meg az egészet. Kivették a goldokat sebző lapokat, ezáltal elérték azt, hogy kevésbé legyenek interaktívak, aztán meg emiatt kisöpörték az alapötletet. Nem lett volna egyszerűbb egy shackles buff, és több goldot is sebző lap? De elmegyek addig, hogy szerintem még erre sem lett volna szükség.
micafighter: Most így belegondolva a spell scoia is csak a te oldaladról interaktív. Ugye ez a deck volt az első problémás ilyen szempontból. Most már annyi problémás pakli van, hogy ő lett a pozitív példa.
-
makopeter
tag
Ne mond hogy nem interaktív. Minden pakliban van hailstorm...
A gold immunity egy plusz dimenziót jelentett stratégiailag a játékban, ráadásul a hiánya miatt egy tucat arany lap lett használhatatlan.
Arra a rengeteg full op bronz lapra meg tényleg nem tudom mi szükség van. Vrihedd Officer szinte már nevetséges. A witch hunter úgyszintén.
Ez az új irány véleményem szerint is rossz.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
micafighter #2122 üzenetére
Hát igen, a spell scoia az nyilván az. De most az átlag metadeckről beszélek.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ahhoz képest, hogy azért vették az arany lapok sérthetetlenségét, hogy interaktívabb legyen a játék, ennél kevésbé interaktív még sosem volt szerintem. A legtöbb deck csak magával foglalkozik kb, rakja ki a lapokat a saját oldalára, és a végén kinek lesz több pontja. Olyan pontokat hoz egy-egy bronze lap, hogy most akkor mi értelme van vékonyítani a paklidat? Dobálja mindenki a 10+-os erősségű bronze lapokat, aztán lesz ami lesz. Lapelőny szinte csak azért számít, mert az utolsó körben 1 lap különbség az sokat számít, de mivel ilyen rohadt sok pontot halmoz össze mindenki, már spy-t is csak nilfgaardban láttam utoljára. Ennyi erővel lehetne single player is a játék. Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyet mondok, de a weather az egyetlen pozitív dolog a ladderen.
Nagyon nem tetszik amit csináltak a játékkal, várom a hotfixet, de nem fűzök hozzá sok reményt.
-
micafighter
nagyúr
válasz
TazLeacher #2118 üzenetére
Korrekt
-
micafighter
nagyúr
válasz
TazLeacher #2116 üzenetére
Van amivel néha meg tudtad öket fogni, néha nem, mert általában nagy pontos gold lapokat játszottak, és gyakran lock is volt náluk.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
micafighter #2115 üzenetére
Eddig egy Spell paklit vagy egy időjárást első kőrben szépen meg lehetett fogni arany lapokkal. Most semmi. Leírtanak mindent. Amíg ez így van, én SC spellel nyomuloķ. Tegnap leteszteltem. Gyakorolni kell vele, de 4ből 4et nyertem. Pont olyan, mint az előző patch előtti. Lényegében egyedül játszik az ellenfél, a te dolgod, hogy kelövöldözz mindent. Kicsit jobban oda kell figyelni, de ennyi.
-
micafighter
nagyúr
-
makopeter
tag
válasz
NyxNyxNyx #2111 üzenetére
Nem tudom mi a pro ladder, de nekem úgy tűnik, hogy sima ranked meccseket tolok, mint ezelőtt.
Egyébként azok az arany lapok amiknek a későbbi körökre jön ki a képessége (Yencon, Vili, Ciri, stb), kb használhatatlanok. Egy control pakli könnyedén elintézi őket.
Mondjuk nem próbáltam de ha Cirit lesebzik egy hpra, akkor visszajön a kezembe egy hpval?
Mindegy, az első nap után nem tetszik az arany lapokra vonatkozó változás.
Mivel Hyperthin ST és Dash NG is arany lapokra épített, ezek a paklik nem léteznek többé.Shirru még így se használhatatlan, de így már csak akkor fogsz scorchra váltani, ha az ellenfélnél nagy lap van.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
makopeter #2109 üzenetére
-1-et vont le az előbb. Ti most az elite ladderon vagytok vagy hogy működik ez?
Más: Ciri dash-nak most van valami értelme? Lényegében kijátszol egy "bronze" lapot azért, hogy bekerüljön egy gyemge gold a paklidba. Ha nem tudod háromszor kijátszani, akkor rossznak tűnik.
Schirrú meg a másik nagy kérdés. Általában egy extra mulligan volt az utolsó körben hyperthin paklikban, hogy a halott lapot egy scorchra cseréld. De most így biztosan megéri ez, hogy az esetek jelentős százalékában nem lesz nagyobb lap saját magánál? Halott lapot halottra.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #2106 üzenetére
Nekem most az a bajom, hogy teljesen hozzászoktam a decktrackerhez és az most nem indul el. A deckem print screenjével kell szenvednem, előbb alig jöttem rá mi az utolsó lapom.
micafighter: Scoiához főleg.
Más: Eskel 3 meccsből egyszer sem volt value. Utolsó körökben sok esetben halott, amikor meg nagy value, akkor nem biztos hogy szükség is van rá. Én most kiveszem a pakliból.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
micafighter #2105 üzenetére
Az a gondom, hogy a lapok 90%-ának nem tudom a nevét.
Képről megmondom mit tud. Az alapján pakolom a deckbe, az alapján játszom ki, én nem nézegetem a neveket.
-
micafighter
nagyúr
válasz
TazLeacher #2102 üzenetére
A gravehag meg Mourntart lett
Több új nevet még nem vettem észre
Egyébként szerintem nagyon jók lettek az új artok
(bár sokat láttunk már hamarabb ugye) Az új megszerezhető avatarok is elég korrektek
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #2102 üzenetére
Water hag új neve. Már arachas venom van a lacerate helyett a választási lehetőségek között.
-
NyxNyxNyx
addikt
Én ezzel mindig egyetértettem. Régen volt kedvencem a Dorf pakli, de az is a saját, nem teljesen row stackelős fajta volt healerek és potionok nélkül. (lényegében egy control scoia néhány törpével, biztosítva a CA-t és valamennyi carryovert)
Monstert meg undorítónak találtam, de az Eredines verzió ki tudta kapcsolni az agyamat egy kicsit. Ami nagyon undorító volt és imádtam, az a control scoia closed bétában, szerintem erre emlékszel velem kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- LG OLED65C3 EVO Smart OLED Tv! 48"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/
- Dell Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Dell 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest