Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexxxis
aktív tag
-
Dobi 562
addikt
válasz
Ferdzsoo #2895 üzenetére
Ebbol a meta snapshotbol raktam ossze a tier 3 Sabbath deck-et.
Akkor szoktam elovenni mikor unom mar a Relictet (ertsd: bukok zsinorban 5-ot a Nilfgaard tempo deck-ek ellen
)
Igen, ha a Sabbath-ot leszedik vegleg akkor vege a dalnak. De sokszor van hogy auto-win, kirakom a Sabbathot, majd Adrenaline Rush es feladja az ellenfel.
Nem igazan eletkepes a Sabbat pakli sajnos.
Most majd kiprobalok valami Consume Monster deck-et.
-
Dobi 562
addikt
Ki milyen paklival/paklikkal jatsza a ranked-et? En Relict meg Sabbath paklikkal megyek de most 3500 pont kornyeken megakadtam.
-
Darkness1
aktív tag
Igen, ezek T3 paklik, de érdekelnek, ezért akarom összerakni plusz a T1-es paklikhoz nincsenek jelenleg se silver, se gold lapjaim, sokáig tartana megszerezni a hiányzókat. Egy héten 3-5 nap játszom, max. fél órát, nem tudom mennyi ideig tartana akkor a dolog.
Akkor játszok, aztán majd kiderül.
-
Genji
őstag
válasz
Darkness1 #2889 üzenetére
En Bloody Barom helyett Villent preferalom, sok szezont jatszottam machine-al vegig es nekem sokkal jobban bejott a plusz egy scorch.
Muzzle erdekes, vegulis legtobb esetben jo lehet.
Scoia control szinten nem T1, spies meg foleg nem
Persze azzal jatssz ami tetszik ugyis konnyu lapokat szerezni hamar meglesz a tobbi deck is.
-
Darkness1
aktív tag
Köszi, akkor igyekszem ezeket próbálgatni.
Seltkirk-et ki akarom kraftolni. A másik a Bloody Baron, amit szeretnék, Geralt-ot gondoltam vele felváltani. Plusz még a Muzzle is kellene.
Közben néztem a többi paklit is és szerintem valamelyik Scoia'tael lesz a másik, pl. Control. A Muzzle ebben is megvan, akkor ezt érdemes lesz megszereznem.
Lehet egy Spies paklit is kellene csinálom, leginkább azért, hogy jobban megértsem a működésüket, mert elég nehéznek találtam velük a játékot. Meg úgy általában a spying koncepció működését, ezért is kérdeztem rá Thaler-re.
-
Genji
őstag
válasz
Darkness1 #2887 üzenetére
Thalert kezbol jatszd inkabb es Alzurs double crossal meg inkabb loyal unitot jatssz ki, hiszen az neked plussz pont. Ha nem sikerult felhuzni akkor visszont mehet ADC-vel vagy kenytelen kijatszani.
Nagyon nehez megmondani mikor erdemes Thalert hasznalni, ki kell tapasztalni ra kell erezni.
- Olyan pakli ellen akinek muszaj az elso kort hosszan jatszani (pl graveyard miatt Alchemy es GS) csinalhatod, hogy eros tempo playeket jatszol (pl Henselt, Gold lapok) es ugy rakod ki Thalert, hogy pontelonyben maradsz. Ez kvazi a legoptimalisabb eshetoseg hiszen lapelonyt jelent (ha vissza is veszi a vezetest lapegalban nyerni kvazi lapelony ha masodik kort drypasszolod - persze itt is vannak paklik amik ellen tovabb kell jatszani). Ha a tempoplayekre passz a valasz akkor tartod thalert a masodik korre es azzal nyitsz es verezteted az ellenfeled es a legerosebb lapjaidat hagyod a harmadik korre.
- Ha Selkirk a kezedben van akar r1 elso playe isnlehet thaler, ha passzol Seltkirkkel tudsz gyozni (persze ugrik a lapelony meg elhasznaltal egy fontos goldot), de ha tovabb jatszik (mondjuk a fent emlitett paklik valoszinu fognak vagy pl valoszinuleg consume is) tempoplayekkel lapelonyt tudsz kovacsolni.
- Mikor masodiknak kezdesz Azt is csinalhatod, hogy siman megnyered az elso kort es masodik korben thalerrel kezdesz igy nincs lapelony de tudod vereztetni az ellenfelet.
- Erdemes akkor thalerezni mikor scorch is a kezedben van, hiszen egybol lesz scorch targeted. Ha esetleg meg van 13nal nagyobb lenye es azokat szintbe sebzed es ugy scorcholsz az kvazi game winning play.
- Erdemes Thaler elott minel tobb tutor lapot jatszani (pl Henselt), hogy javitsd a huzasod minoseget.
Hirtelen ennyi, de ennel meg sokkal komplexebb a dolog. Raerzel majd ha sokat jatszol.Seltkirk es Triss telekinesis nagyon eros lapok nyugodtan kraftolhatod oket. Utobbi szinte minden pakliba befer, elobbi meg minden NR pakliba. Vesemir mentor szinten jo kraft bar most nem tudom mivel jatszik a machine. Esetleg talalhatnal valami T1 decket inkabb es arra kraftolj goldokat.
-
Darkness1
aktív tag
válasz
Alexxxis #2881 üzenetére
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni. Elég kezdő vagyok a játékban és nem is akarom igazán komolyan játszani. Ennek ellenére azt gondoltam, hogy az itt szereplő meta snapshot-ból felépítek pár paklit, hogy ne legyek túl nagy hátrányban azért.
Elkezdtem a T3 Machines-t, megvan az összes bronz és ezüst, gold egy sincs, így a starter gold kártyákat használom. Ebben az állapotban sima ranked meccseket játszom, annyit, hogy a 6 nyert kör meglegyen és nyitni tudjak egy hordót. Ehhez 4-5 meccs kell nekem.
Kérdéseim tehát:
- Thaler-t hogyan kell játszani? Mikor érdemes letenni? Legyen kézben, ha lehet vagy hívjam inkább a pakliból?
- Mit érdemesebb, szerezzem meg a hiányzó goldokat mielőtt egy másik paklit összerakok vagy nem olyan fontosak azért?Köszi.
-
NyxNyxNyx
addikt
Mennyi az esélye, hogy a hyperthin scoiámban, ami 2 lapra thinnel, 5 meccsből 2-szer Johnny az utolsó lap a paklimban és kétszer marching orders-szel tudtam csak kiszedni a legvégén? Azt reméltem, hogy nem kell ADC-t játszanom ahhoz, hogy ne szívasson meg Johnny + Wolfsbane combo, de lehet tévedtem.
Előtte játszottam ADC-t, de ha már felhúztam Johnny-t, akkor rossz érzés volt használni, és nem éreztem olyan fontosnak. Lehet csak pech-es szériám van és ez a korrekt?
-
Alexxxis
aktív tag
Megy a találgatás , hogy mi az oka, de ma érdemes megnyitni a játékot. Én arra tippelek főleg annak, aki gyakran néz streamet több ezer meteorit powder és scrap potyog az égből. (Nem csak redditen olvastam).
Érdemes ki/belépni, ismétlődés is van.
Illetve itt egy friss Meta snapshot.
-
NyxNyxNyx
addikt
Amit eddig tudunk a homecomingról(angolul): https://www.reddit.com/r/gwent/comments/93oq0m/everything_we_know_about_homecoming/
Genji: Ha nem húzod fel a strenghtenes hölgyet, akkor szinte biztosan bukó? Játszottam vele pár meccset, egyszer kikaptam, de valami 5-ből kétszer nem húztam fel sem őt, sem a decree-t.
-
Heavyrain
őstag
-
Genji
őstag
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #2866 üzenetére
Köszi szépen, Scoia még mindig érintetlen
Huh, hát mikről maradtam le..ahogy elnézem semmi jóról azt az érdekes monster decket leszámítva.
"Késés bejelentés" - erről találok valahol egy összefoglalót, vagy ez honnan? Hol csepegtették ezt a szomorú hírt? (sejtettem, hogy ez lesz)A teljes árú törés érzékenyen érintene, nagyon szépen gyűjtögettem/gyűjtögetek, meglett volna a keret a hiányzó goldokra. Beleéltem magam, nem szabadott volna.
-
Genji
őstag
válasz
Ferdzsoo #2871 üzenetére
[link] Itt van leiras bar en bele se olvastam, csak sajat agybol probaltam, de nincs bonyolult taktika. A legfontossabb, hogy ne legyen bricked lapod, be lehet szopni a royal decreevel, fogletekkel, witchekkel, slyzarddal es meg sok mas lappal. Neha kitolom round1-2ben a witcheket pont ezert, de neha meg kell r3ra, ha a ghoulokat ellotted r1-2ben. A masik a ket fog mikor tolod ki. En ugy jatszottam hogy r1et mindig meg akartam nyerni es folytattam tempoplayekkel r2ot amig nem kaptam jo passz lehetoseget.
-
-
Genji
őstag
83%WR 4K MMR-on. Beteg a pakli és rohadt élvezetes vele játszani. Olyan tempót tud kifosni magából mint az állat (boszik 26pont), a két weather hozza a value over time-ot, vannak benne techek (cockatrice féle reset handbuff ng, consume ellen) GS-t megeszi reggelire a cyclops clearekkel, a végén a ghoulokkal meg iszonyat sok pontot ki lehet hányni és valahogy red coinon sem érzem annyira, hogy hátrányban lennék, egyszerűen tökéletes bance a deck. Rég élveztem így a Gwentet.
-
Genji
őstag
Relict egy teljesen életképes architektúra. Meglepődtem milyen jól működik, csak nyerek vele 3800 körül.
-
Genji
őstag
Bizonytalanná vált a teljes árú törés HC-nál...
Nyilván gazdasági öngól, engem nem is nagyon izgat, de meg se kellett volna ígérni meg hát na...
-
Genji
őstag
Nem lepődtem meg nagyon a késés bejelntésén, de szerintem Október sem lesz ebből inkább jövő év eleje. Mutathattak volna azért valamit. Ha nemis ingame videot de legalább beszélgetés lehetett volna, amiben pár morzsát elejtenek. Kicsit más lett volna a megítélés és a közhangulat.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #2862 üzenetére
Köszönöm! próbálkozom majd vele.
NG-t már bátran variálom, mikor sikerült előző szezonban 4200ig felmásznom ,az is a saját paklival lett meg
Most valahogy nem megy, egyelőre 17-en vergődöm, bár sokat nem is játszottam. Ezért gondoltam a Scoia próbálkozásra, hátha motiválna az újdonság -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #2861 üzenetére
Ez kiindulásnak jó, de ne félj lapokat cserélni benne. Úgy tanulsz, ha saját magadra alakítasz egy paklit. Aztán lehet, hogy rosszabb lesz, de mondjuk te jobban tudod használni, vagy csak simán rosszabb lesz, de akkor legalább rájösz, hogy miért van benne az a lap. Én Eithnét szoktam mindennel játszani és hozzáigazítani a paklit. Nem tudom milyen meta van, de Aglais mindig mocsok jó lap szokott lenni, fura, hogy nincs benne. Sok dolgot lehet módosítani ezekben a paklikban, nincs akkora kötelező szinergia, mint egy SK, vagy NG esetén.
-
Genji
őstag
válasz
J.Hetfield #2859 üzenetére
Mindegyik frakcióból van T1 deck. Elég kiegyenlített a meta.
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
J.Hetfield #2856 üzenetére
Még inkább csak kísérletezek, de Nilfgaard eddig jónak tűnik. Amit kicsit sajnálok mert nem nagyon bírom ezt a frakciót. A w3 partikat mindig northern realms paklival nyomtam, de itt annyira nem jön be.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
J.Hetfield #2856 üzenetére
Nekem connection hiba akkor jön elő ha nem otthon játszom és sz*rabb a net, mint az enyém.
Mivel játszotok?
Ha nem az én kezemben van, akkor erősnek látom a consume monstert, de nekem sosem jön ki jól a lépés vele. -
Alexxxis
aktív tag
Juhu, Premium Keg weekend van. erre kuporgattam 37keget, magam sem értem, hogy tudtam magam eddig visszafogni
-
Heavyrain
őstag
-
Genji
őstag
válasz
J.Hetfield #2851 üzenetére
Egy jó deck, kis gyakorlás és simán lehet hozni 65% körüli winratet. Ha van kis grindolásra hajlam akkor meg rank 20 is könnyen elérhető. A játék jutalmazási rendszere nagyvonanalú, gyorsan össze lehet hozni egy épkézláb decket. Ha kell segítség szólj!
-
J.Hetfield
aktív tag
Én nemrég kezdtem játszani, de a ranked meccsekbe nagyon elkennek eddig.
Tetszik azért , szépen megoldották különálló játékként.
-
Alexxxis
aktív tag
Már csak én vagyok aki nem unta meg és játszik?
Ha esetleg akad még valaki, mi a taktikátok most? Én kuporgatok már mindent, nem nyitok keget, na de ezt ugye nem biztos, hogy tartom is HC-igA pici idő még félretettem, más játékokkal lettem elkábítva (Farcry,PoE), de nem lettem meggyőzve, ezekhez túl lány vagyok
-
Alexxxis
aktív tag
Tapasztaltabbak, kérem adjatok tanácsot.. ma még van kb 1 órám játszani.
Tegyem félre picit? oder... most vagy soha?
Itt tartok , állapotom kritikus, ájulás közeli -
Alexxxis
aktív tag
Ma kedvet kaptam, jóó a játék. Megint megdöntöttem a saját WR-em.
King foltest és csapata veszélyes nagyon, csak ők verték el a saját kis összetákolt alchemy deckem
-
Alexxxis
aktív tag
Jövőhéten már vége is a szezonnak, ne felejtsétek el ,hogy érdemes azért 15-ig elmókázni a szép avatar miatt
-
Genji
őstag
Én sem játszom mostanság, kiégtem. Homecoming gyere már.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #2843 üzenetére
Nem annyira. Gondoltam összerakok egy hasonló paklit, mint amivel régen poénkodtam, Johnny-s Wolfsbane-es hyperthin paklit, de jött velem szembe kb egy ugyanolyan pakli egyből
Gondolom felkapták ezt a combo-t Swim óta, én régen játszottam nagyon sok paklimban. Most Eithnézek egy pumpkin/ saját hybriddel.
-
Alexxxis
aktív tag
Találtam egy kis érdekességet, mondhatni Meta snapshot de mégsem..
Nincs erő szerinti rangsorolás, hanem minden frakció jelenleg legnépszerűbb,legpotenciálisabb deckjét mutatja. Szerintem tök jó leírásokkal. Vessetek rá egy pillantást -
Renomaker
csendes tag
Sziasztok! Xboxon jatszom es szeretnek belepni a hivatalos oldalukra telefonrol. De amikor leszedtem xboxra tolem nem kert semmi regisztraciot igy nem tudom hogy tudnek a honlapon belepni az accountomba. Segitsegeteket koszonom. (Nagy pakli tervezgetest, elmelkedest kepzeltem mara, de ez a problema gatol abban hogy tudjam milyen kartyaim vannak pontosan.
-
-
Alexxxis
aktív tag
Arról mennyire van fix infónk h HC után minden teljes áron lesz törhető?
Elkapott a hév, sosem volt ilyen jó WR-em. Megállíthatatlan vagyok most, remélem maradok is
(#2831) Redlight2 , így tovább
!
-
Redlight2
tag
Köszi
megoldódott ^^
-
Genji
őstag
válasz
Redlight2 #2827 üzenetére
Irj a a supportnak, segitenek.
-
Redlight2
tag
Kinek tudok írni abban az esetben:
Megvettem egy ezüst lapot, le is vonta a 200 scrap-et,majd beraktam a paklimba. elmentettem majd rámentem a rankedra...ott meg csak tölt és nem csinál semmit,így kiléptem. Visszalépve a megvett lap nem volt meg, de a scrap levonásra került. Nah ezt 2x megcsináltam... kis szintűként ez nagy érvágás. -
Alexxxis
aktív tag
Mit kell beallitanom (vagy frissiteni?) , hogy nekem is [igy nezzen ki] a gw.up? -nem a cirill betukre gondolok
-
Alexxxis
aktív tag
Hétvégén szeretnék szerencsét próbálni arénában. jól emlékszem van valami tool ,ami segít kiválasztani a lapokat? Vagy keverem a Hearthstonenal? Ha van ,küldenétek linket?
Már látom milyen süket decket raknék magamtól össze..
-
NyxNyxNyx
addikt
Egész végig határok között mozogsz, nem sok lehetőséged van választani a playek között, szerintem eléggé magától értetődő tud lenni a pakli, de nem vagyok pro én sem a paklival így lehet tévedek. Nagyon különbségek nehézségben tényleg nincsenek ebben a játékban a paklik között miután megtanultad az alapkoncepciójukat, inkább az ellenfél paklijához alkalmazkodás dönti el, hogy ki mennyire jó játékos szvsz. A nehéz pakli meg sokszor azért nehéz, mert mondjuk tier 3 és tökéletesen kell játszanod, hogy nyerj.
-
Alexxxis
aktív tag
Igen, a jelenlegi R12-ről nyilatkoztam, hogy egyszerűnek találom, gyors könnyű menetek voltak meg is untam .
Nem a 10-1 volt a lényeg, nagyon jól tudom, hogy ez 20 felett nem menne így, remélem egyszer nyilatkozhatok onnan.
De már bánom,hogy beírtam egy pillanatnyi véleményem, ami nem egyezik a tiéddel, mert az offolás az megy rögtön .. legközelebb nem fordul elő. -
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #2819 üzenetére
Szerintem rohadtul nem annyira egyszerű deck. Figyelned kell a thinningre erősen és mivel minden körben muszáj játszanod , hogy feltöltsd a graveyardot kritikus az is mikor passzolsz. Nem gondolom, hogy egysíkúbb mint bármely más deck. 10-1 meg rank10 körül oké, csináld meg ugyanezt rank 20on vagy felette.
-
Alexxxis
aktív tag
Gyors mentem 10-1-et az alchemyvel, de kész vége meg is untam. Elég agyhalott decknek érzem most, sokat elmélkedni nem kell közben.
Úgy nyertem ennyit, hogy közben telefonáltam, 2 fronton chateltem, körmöt lakkoztam... -
NyxNyxNyx
addikt
Ja én is akartam, csak asszem rank 20-ért adta anno és akkor nem csináltam meg. De most rank 15-ig egy délután alatt le lehet menni kis túlzással. Viszont a borderek nagyon bénák. Mondjuk a viper witcheresek is azok voltak. Volt anno még egy witcheres, talán a farkasos, na az kéne nekem.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #2805 üzenetére
Nem tudom, de én ilyen eventekkor nem bírom ki, hogy ne nyissak. Az ore megtartása mellett az lehet az érv, hogy majd később tuti jönnek újfajta kegek, de ez Homecoming után lesz ha jól tudom. És feltételezem, hogy Homecoming után lesz egy hosszabb debugging és balance szakasz. Mivel én a prémium lapokra megyek rá, most nekem se kéne nyitnom, mert előbb utóbb úgy is lesz még premium keg weekend gondolom.
Amit még nem tudok, hogy lesz-e olyan event a jövőben, hogy fele áron lehet transmute-olni a lapokat. Mert ha arra játszok, hogy lesz, akkor homecomingkor nem használok semmire powdert, de akkor meg ha nem lesz, akkor örökre non-premium lapokkal fogok játszani.
Valószínűleg elhasználok egy 10000 powdert az elején és várok a nagyjával.
-
Alexxxis
aktív tag
Nekem is van egy olyan érzésem, hogy rá kellene állnom a gyűjtögetésre és nem rögtön minden 100 ore után "rohanni" a shopra
már akartam kérdezni, hogy ti mit tennétek ha olyan lenne db.számra a lapkészletetek, mint nekem (profilomon látszik) . Gyűjtsem az ore-t vagy vásároljak bátran? oylan nehéz ezt megítélni
Alchemyben én most játszom Trial of the grassest, brutál jó ha jól jön ki a lépés utolsó fordulókban.
(#2804) ezen most nagyon röhögök
szívemből szóltál , én is most mindenből gwentre asszociálok, vagy még az jó, mikor felszólalok társaságban és olyan szavakat használok, amit csak az értene aki játszik = magamban beszélek
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #2799 üzenetére
Elnyitottam a meglévő kegeket, meg el is fogom még júni 4-ig amit kapok (pl szezon végén), de én az ORE-t már tartalékolom. Valamiért azt érzem jó lesz az még később.
(#2800) NyxNyxNyx Az kemény. Én draftoltam 3at a minap de mind a 3 akkora hulladék volt, hogy 1 vereség után vagy rögtön draft után kukáztam.
MÁS: Alchemy nagyon erősnek tűnik nekem, tegnap 5-0at mentem vele abból 1 meccs volt szoros (1 ponttal nyertem GS ellen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Tesla topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG OLED65C3 EVO Smart OLED Tv! 48"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/
- Dell Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Dell 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest