- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Autós kamerák
- ASUS notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Acer notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SeatZola #66210 üzenetére
szerintem katasztrofális a tapadása, kigyorsításkor elpörög, kanyarodáskor nyikorog, mint egy 20 éves napon tartott gumi... pedig irtó papásan vezetek. nagyon zavarnak ezen tulajdonságai, annyira, hogy meghirdettem őket egy évesen, és a teli árukhoz képest féláron se jelentkezett értük a kutya se... most nyárra megint fel kell tegyem, de ezzel a télivel (Conti TS850P) valamiért nagyobb biztonságban érzem magam. hülyeség, mert lehet vannak ennél is rosszabb gumik, és lehet csak nagyon sokat várok el tőle, de az előző autómon is majdnem ugyan ekkora gumi volt (az 235/55 R18 volt, egy Kodiaq) és annak a Continental nyárijával soha nem éreztem ilyeneket, mint most a Bridgestone-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- NAVEE N65 roller eladó
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest