- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
rbalint88 #58201 üzenetére
Persze, Teslát vezettem, models 525 ló, vettem is volna, ha nálam technikailag lenne értelme, simán lehet finoman kezelni annak a gázpedálját is, ahogy bármilyen másik autóét, van chill mode is, ami nem olyan éles pedálreakciót produkál, de aki egy ilyennel nem tud elindulni lépésben, finoman, az inkább ne vezessen.
.
Engem konkrétan zavarna, ha a pénzemért nem 8mm-es profilt kapnék, hanem csak a 80%-át, bármilyen is a karkasz alatta..Ahl én közlekedem, ott vagy város van, és nincs hova nyomni, mert vagy mennek előttem, vagy ott a következő lámpa, vagy fellépek a pályára, és akkor egyszer gyorsítok fel 60-ról160-ra 150 km alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged