- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Visszakerestem, mert elsiklottam felette valószínűleg.
"Mondjuk ebben van igazság, el is felejtettem, de volt ilyenem, van egy felniszettem a transiton, aminél a központosító gyűrű lötyögött az agyon, feltették, nem volt jó, visszamentem, és 2 tekerés szigszalag kellett, hogy passzos legyen az agy és a felni között, azóta nincs vele gond.
Kísértetiesen hasonlít erre a sztorira, gumi fent volt, és hetekkel később jött elő."
Ezt nem teljesen értem. Pontosan hova raktál szigszalagot? Ez a központosító gyűrű micsoda? Alaptartozék minden autónál?De amúgy nem teljesen értem, ennek mi szerepe lenne az én esetemben.
1. Új gumit felrakattam tavasszal és volt futóműellenőrzés, -állítás.
2. Eltelt valamennyi idő, mondjuk 1.5-2 hónap és elkezdett rázni városon kívüli sebességnél.
3. Visszamentem és súlyozni kellett.
4. Azóta eltelt 2-3 hónap és megint ráz, érzetre megint súlyozni kellene.Ha féktárcsa lenne, gondolom nem kéne súlyozni és ha súlyoznák is, utána se lenne jobb. Amúgy pont volt közben első féktárcsa + betét is cserélve.
Most már nem foglalkozok vele, mert hamarosan megy fel a téli, de akkor mindenképp mondom majd a gumisnak, hogy alaposan nézze át, mert ez így nem normális, meg megforgattatom vele a nyáriakat, hogy lássam, mit mutat... Csak gondolom a gumis meg majd elhajt a futóműveshez, ahol meg nincsenek gumiszereléshez gépek, ahogy emlékszem
Nekem meg időm nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parfüm topik
- OLED TV topic
- Bestbuy játékok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged