Hirdetés
- SSD kibeszélő
- AMD FX
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
nem értem eme agreszivitást a moderátorok felöl
ezzel az erővel nem is tudom hány nagyon népszerü topicot, a korcsolyátol kezdve az autos, motoros topic ig be lehetne zárni..(megjegyzem nem egyett pl moderátorok is aktivan látogatnak, söt a motoros topicot egyenesen moderátor nyitotta)
melelsleg
én nem árulok semmit, mint látod, és az elöbbi topicbol kifolyolag az következik hogy mároedig igens is akik kerekeken közlekednek szükségük van egy olyna topicra ahol a gumik minöségéről falytáirol megvitathatyák tapasztalataikat, szaktudásuk, esetleg hol éremes venni és stb
és még csak nem is reklámoztam semmit..
Új hozzászólás Aktív témák
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest