-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
equinox
csendes tag
Kedves Mindenki, de legfőképpen Loha!
Végül kínomban letöltöttem az alaplap 10b verziójú biosát, és frissítettem a lapot. Ugyan nagy piros betűkkel ott van mellette, hogy beta, viszont az is, hogy support secure boot option, szóval valószínűleg olyan dolgokat turkáltak meg benne, ami nekem most nagyon hiányzott. Végül Loha kollégának lett igaza, valóban bios probléma volt, de szerintem nem a régi biosos kártyának volt az uefi lappal baja, hanem inkább fordítva, az alaplap nem tudta kezelni az újabb uefi biosos kártyát.
A konklúzió: A béta bios verzió amit felraktam 2012 november végi. Ha egy bios verzió két éve béta állapotban van, akkor azt ezek szerint de facto tekinthetjük stabilnak is, hogy hullott volna le a p.cse az összes Gigabájtos gyíkarcnak mikor b@sztak a bios support szekciót frissíteni...
Maximális riszpekt a segítségért! Hálámat szavakkal képtelenség kifejezni!
-
equinox
csendes tag
válasz
Imre921 #29118 üzenetére
A táp moduláris, van egy dedikált ág csak a vga-nak két 6+2 pines csatlakozóval. Ha a 6 és 2 pin részt összeillesztem akkor pont egy (killetve két) olyan 8 pines tápcsatlakozót kapok ami tökéletesen illeszkedik a kártyába. A táp oldalán pedig még színkód is van, hogy hová kell dugni. Nehéz lenne elb..ni. ☺
A táp nálam is dilemma volt, mert csendes minőségi tápot akartam, és a megfelelő minőség alacsony zajszint, normális ár hármast nem egyszerű egy tápban egyszerre megtalálni. Egy Enermaxot néztem ki, de az meg hangos volt. De ez is 80+ gold, (a doboz szerint up to 93%) szóval a hatásfoka jó kell legyen.
-
equinox
csendes tag
Annak mekkora az esélye, hogy a kártya szar? Mert akkor holnap visszaballagok vele a bótba.
-
equinox
csendes tag
Windows 7-et használok. Normál esetben kevesebb mint 10 másodperc alatt töltene be. (SSD van a gépben) Ennél biztosan többet vártam. UEFI bios van a lapon egyébként (AMI). A bios verzió F9, ami a Gigabyte oldalán az utolsó stabil, az egyetlen ennél újabb az beta:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4280&dl=1&RWD=0#biosA dátum alapján a bios nem egy mai darab, de a 770 GTX sem, szóval szerintem mennie kéne...
Ha az iGPU az integrált VGA, akkor az le van tiltva. Utolsó reményként ezt a windows 8 featurest megnézem, bár nem w8-at használok...
Köszi a rengeteg ötletet!
-
equinox
csendes tag
válasz
Stonerice #29111 üzenetére
biosba nem tudok belépni, a kurzor megjelenik, de nem villog, csak az egy vizszintes vonal látszik és a gép semmire nem reagál. 2 pci slot van, de a másik csak 8x-os. tehetem oda is a kártyát? a primary vga autora van állítva a biosban, a régi kártyának ez nem volt gond. ezt még megpróbálhatom átállítani pcire. köszi!
-
equinox
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon vettem egy MSI 770GTX kártyát amit nem igazán sikerül beüzemelni. A konfig egy Gigabyte Z77X alaplap, i5 3570K proci, Be Quiet 680W táp. Ha beteszem az új kártyát, akkor a kártyán a ventillátorok mennek, a monitoron viszont csak egy fehér kurzor jelenik meg és ennyi. A gép nem indul el. Ha visszarakom a régi kártyát (MSI 460GTX) akkor meg azonnal megy minden mint az ágybasz..ás. A táp tuti jó, 2 hetes vadi új, táp csatlakozók feldugva rendesen, próbáltam egy párszor ki be pakolni, az eredmény mindig ugyanez. Van valakinek valami ötlete amit kipróbálhatnék, még mielőtt falhoz b-szom az egészet?
Előre is köszi a segítséget...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- Quadro FX 570 eladó
- Gigabyte GV-R523D3-1GL videókártya eladó (AMD Radeon R5 230 GPU)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest