- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Micro Four Thirds
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nippon
őstag
A jobb giga lapok feketék, azokhoz sem megy annyira. Egyébként folyton ezt hallom, hogy a Giga szar, ez meg az van lespórolva róla. Konkrétan mi a baj azzal az OC-s GTX kártyával, miben silányabb, mint a referencia? A 79xx WF kártyákon minőségi cuccok vannak, semmi nincs lespórolva róluk.
-
-
Varázslóó
senior tag
aha persze jó vicc!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Egyértelmű, hogy nekem tudni kellene róla.
Amúgy én is azon paráztam, hogy erről hogy maradhattam le. Keresem is egy ideje bőszen, hogy van-e valami infó. [link] - csak ezt találtam, de ez inkább specifikus, mint általános. Szóval az egyetlen magyarázat az április elseje. Na meg az, hogy átvertek engem is.Hát érdemes odaírni a hír végére valami utalást a dátummal kapcsolatban. Nem azonnal, de úgy fél órán belül azért illik. Mi is így csináltunk a múlt évben. Fél óra múlva írtam a hír végére egy utalást, hogy valami nem stimmel. Mondjuk az már más kérdés, hogy a 2011-es április elsejei hírünk végül igaz lett.
-
Cybertrone
veterán
-
-
törölt tag
Gigabyte X79-UD5 LGA2011 helyett is néznek neked valamit kollégák mert az is tök feleseleges. Attól hogy a 680 felső kategória, egy közép kategóriás P67 Z68 stb. is bőven elég, ha nem akarod szórni a pénzt. Azokat a lapokat 70K helyett 25K-ért megkapod. mellé egy 2500-2700k.
(#721) helkis 8GB kötelező ma már.
N_A_S Segít ha megkéred. Én egy eve nem jártam az SB topicban.
-
MegalodonS
őstag
Inkabb a bovites miatt ugranek bele mint anno a P5B is egy bios csere utan vitte a quadaot ahogy irtam.Most majd a Intel Core i7-3930K a cel,de majd ha olcsobb lessz kb mint az i2600k mert a 3820 most annyiba kerul.
Anno meg mindenki 512mb hasznalt nekem akkor is 1GB volt a gepembe nem ereztem hogy nem jo az ott
Viszont most mindent le kellen mar cserelni eljott az ido de azert gondoltam a videokartyara.
A GTX680 most 5 eves garival,eleg sokaig kihuznam vele vagy nem??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest