- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
Mi masra?
@Lumaipez:Humm...Mennyit dob az alaporajeles teljesitmenyhez?Mennyire boostolja a tuningoralejhez kepest magat?Most akarodzok venni egy 770 et,590 rol valtok.
@kttech: igen tudom,asszem,altalanositva akartam kerdezni!
Masik kerdes: Velemenyek a Giga 3ventis es MSI Twin Frozr rol?
-
-
Berguson
tag
Éreztem én hogy volt egy kis trükk a dologba!
Már csak az a kérdés hogy Kristofnak a phantomon,és Howkeddlenek a windforce-on volt e ilyen átállítása?!
Amugy ez csak tényleg arra jó,hogy ki tud minél több pontot csinálni a valley tesztben!
Ez ugyanaz,mint a 3dmark 11,csak ott abba a proci is beleszámit,ebbe pedig nem!
És tudom azt is,hogy egyik komolyabb grafikájú játék sem bírná ezt a tuningot,de itt most ez kit érdekel?
Jó móka volt ezzel hülyülni,nem? -
Berguson
tag
Szép eredmény,és gratula hozzá,de én valami trükköt vélek a dologban.
Mert a neten még senkinek nem ment ennyire az asus 770ese. A lightningok mennek 2300pont felett!
De ha tisztességes voltál,és úgy készült a teszt,akkor neked egy baromi jó kártyád van!
De mi volt ez a hirtelen nagy ugrás? Mert tegnap még nem ment így a kártyád!
Mégegyszer gratula az eredményhez! Peace! -
-
-
Normi™
őstag
Mióta tud együttműködni az Igp és a diszkrét kártya?Z68-ig követtem a Virtu-t,de ott még az Igp nem volt aktív nagyobb számítás esetén,csak a diszkrét.Fordítva sem működött mivel mindig aktív volt 2d-ben is a Vga mikor elvileg az Igp-nek kellett volna átvenni a szerepét.Vagy ez az MVP verzió más?Bocs,hogy sokat kérdezek,de lemaradtam rendesen ezen dologgal kapcsolatban.
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest