Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
16 GB RAM-om van még is űriti a RAM-ot a GTA V
Ez mitől van? Ez normális?
Olyankor droppol 1-2 mp-et és kevesebb lesz a RAM használat.
A játék SSD-n van.Lapozófájl engedélyezve.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
misiizsai
tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy érdekes problémám ami kifejezetten idegesítő.
Adott a konfigom: i7-6700 8 GB Kingston 2400 MHZ RAM,MSI GTX 970..
Egy ideig tök szépen fut a játék ahogyan kell neki..Egy idő után elkezd durván droppolni..Van ötletetek miért lehet ez?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
A problémám az lenne hogy ha játszok egy ideje a GTA V-vel és újabb területre megyek elkezd droppolni.Ezt leginkább csak Multiba tapasztalom. i5-2400-am R9 270X-em meg 4X2 GB Ramom van. A HDD-m viszont 7 éves.Valami lapozófájl dolgot olvastam.Azt hogy kell megcsinálni?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
misiizsai
tag
Köszönöm a tanácsokat!
Most töltöm le újra a játékot a Steamről.Ha a melegedés okozza úgy is hamarosan szerzek be egy hűtőt
Majd leírom a fejleményeket
Azért így is sokkal jobban megy mint a Q6600-al ment
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Most fejlesztettem gépet a játék miatt főképp.Core i5-2400 3.1 GHZ Processzor 4X2 GB Hyper X Black Fury és Gigabyte R9 270X van a játék alatt.A problémám az hogy megvan a 60 FPS csak néha durva módon ledroppol meg le esik 60-ról 40 re és látom hogy akad egyet.Hardver csere előtt nem raktam újra a játékot.Érdemes lenne és megoldaná? Meleg a processzorom 80-85 fok sajnos mert gyári hűtős és feszültséget is kellet rá tenni.Jövő héten veszek hűtőt de ez nem okozhatna dropokat.Mit tanácsoltok? Előre is köszönöm a válaszokat! -
misiizsai
tag
1440X900-ba játszok csak
Közepesnél nem is remélek többet csak húzza addig ki míg nem cserélek processzor-t Ami tényleg lényegesebben olcsóbb mint egy videókártya.
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Olvastam én is hogy állítólag minimummal 20-30 FPS Full Lowon 800X600-ba.
Nekem az lenne a problémám hogy a procim egy Q6600 2.4 GHZ mellette egy R9 270X 2GB OC.
Szerintitek ugyan ez vár így is rám? Mert akkor kezdek okoskodni hogy legalább egy első generációs I7 legyen mellette...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyéni arckép OFF
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vallás
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest