Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
X360-on játszom egy HDTV-n. Mitől van az, hogy este a sötétebb részeken fura a kép? Fura színvilágú vagy nem is tudom minek mondjam. Látom az árnyalat közti átmenetet kicsit pixelesen ami elég illúzió romboló! Pl.: ha tó felett repülök este akkor a víz ilyen.
-
KD6-3.7
őstag
A "The Last One" küldetés mikor érhető el Franklin-el? Az a bizonyos "Bigfoot eastern egg"
-
KD6-3.7
őstag
Kb. 26%-nal járok és nem találok fokuldetest a térképen! Mit kell csinalni ilyenkor? Legutóbbi küldetés a helikopteres tengeralattjárós volt.
-
KD6-3.7
őstag
Én is kb. 2 órát nyomtam 24-én. Nem vitték túlzásba!
-
KD6-3.7
őstag
Holló!
Még fa díszítésig van egy kis időm és gondoltam kipróbálom az online részt. Havazik! Nagyon szuper! Legalább itt esik a hó... Vettem egy karácsonyi pulcsit és most hogyan tovább? Valakivel össze tudok futni aztán tudunk együtt küldetéseket csinálni? BiiMAN az online nevem. (Live gamertag nevem is)
perge666 Nekem egy bő fél óra alatt felrakott mindent. Egyesével nyomogattam, hogy miket telepítsen. (lehet egyben is?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- OLED TV topic
- eBay
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Suzuki topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Ryzen 7 CPU-k
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest