- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz
Prosector #22894 üzenetére
Ez lehet megoldja ,nagyon érdekes ez .Letöröltem ,újraindult a gép .Visszatelepitettem a régi verziót és most nincs Catalyst center .Maga az ikon a start menüben ottvan ,de azt irja "' CLI.Implementation fájl vagy szerelvény illetve annak egyik függősége nem tölthető be .A Rendszer nem találja az adott fájlt ."
Inenn hogyan tovább ?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sűrű elfoglaltságaim miatt pár napja nem játszottam a játékkal, most szerettem volna, de úgy tűnik szivat. Ablakos módban indult el, mondom sebaj, néha így szokta, ALT+ENTER után jó lesz. Csak hogy ezúttal nem lett, nyomkodhattam akárhányszor, ablakos és ablakos között váltott úgy, hogy közben egy pillanatra elsötétült a monitor.
Becammogtam a grafikai beállításokhoz, ott fullscreen volt beállítva. Továbbá észrevettem, hogy felbontásnak 800x600 van megadva, de vajon miért, ha fhd-ban játszottam, mióta megjelent. Gondoltam sebaj, átállítom. Viszont nem engedi, hiába állítom be az 1920x1080-at, meg is kérdezi, hogy biztosan változtatni akarom-e, nyomom a space-t hogy igen, de visszaáll 800x600-ra.
A játékot újraindítottam, annyit romlott a helyzet, hogy ezúttal már valóban 800x600 az ablak mérete is, amiben fut, így azért elég vicces.Volt valakinek hasonló problémája, mit tudok ezzel kezdeni? Végre lenne egy kis időm játékra, nem szeretném hibakereséssel tölteni.
Mod: Érdekes, borderless windowed beállítást kiválasztva jó lett, fullhd-ba tette, és az ablak is eltűnt. Fullscreen-t visszaállítva megjelenik az ablak, és ismét leugrik 800x600-ra, pont fordítva működnek a beállítások?
-
Hoorus
őstag
Na, egy láma kérdés.. Be lehet húzni a repülőgép kerekét valamelyik billentyűvel?
Kajak nem találom
-
Babcola
tag
válasz
BlackDevil #22889 üzenetére
A fene tudja, kívülről úgy néz ki mint az enyém (576kbyte bolt) volt benne valami bónusz papír, de nem foglalkoztam vele) szerintem ez az előre megrendeled és kapsz + 1millát csak beetetés volt, minden dobozos megkapja
Óbudai madarasban láttam.
-
INMOTEP
őstag
válasz
INMOTEP #22868 üzenetére
Gyerekek ezt beszoptam ,felraktam a fent nevezett Beta Catalyst-et de nem igazán jött be .Letöröltem hogy visszarakjam a régit és most nem indul el a játék ,a Catalyst-et sem tudom megnyitni mert hibával leáll .Gondolom az lehet a gond hogy a valami friss driver fentvan ..
Most megpróbálom visszarakni a beta-t .De hogy tudom megoldani hogy a régi verzió kerüljön vissza a gépre ?
rendszer visszaállitás off-on van
-
CJ3
senior tag
Mi durva hogy még mindig nem bírnak el a GTA V-el
Ez azért valamilyen szinten jól esik, mert megérte eredetiben megvenni -
cyberkind
félisten
válasz
negyven2 #22883 üzenetére
Már megvan, megváltoztattam és megy is, sebesség terén 2-10Mb között ingázik, nem lep meg, tipikus Rockstar, de megvan.
Ha már itt tartunk, ha dvd-ről tenném fel, utána is letölthetném a játékot?
6 óra és kész, holnap jövök fiúk.
Ha így jönne mint most, 11-12Mb-tal, akkor másfél óra múlva repülnék is.
-
negyven2
veterán
válasz
cyberkind #22881 üzenetére
Gondolom nem a Microsoftos Xbox Live Accountal akarsz belépni? Ha nem tudod a jelszót akkor kérj emlékeztetőt. Elvileg ha Boxon keresztül csináltad akkor megegyezik az Xbox-os Gamertagedel a neve.ok. CSak mert a régi dolgaid ezen a SC accon tárolódnak. Amúgy lemezről telepíted?
san01: Sztoriban az adott karakter helipadján, Online-ban pedig fel kell hívni a Pegasus-t, akik 200$-t cserébe lerakják a legközelebbi helipadon.
-
CptAdamica
veterán
Ha veszek egy attack helit, azt hol fogom találni?
-
Saccco
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #22876 üzenetére
Pimp my Plane...
-
negyven2
veterán
válasz
cyberkind #22878 üzenetére
A pénz lényegében egy Shark Card, tehát igen az áthozott karakteredre is beválthatód. Hogy megkapd a karaktered, azzal a Social Club accounttal kell belépni és aktiválni a játékot amivel Xbox ONE-on is használtad (Oda is kellet Social Club). A karakterátvitel automatikus, vagyis ott lesz egyből. Ha nem akkor a Caharcter Transfer menüponttal tudod átvinni.
-
1m1s
tag
válasz
CsonkaImo #22870 üzenetére
Direkt bezárok minden memóriaigényes progit, alapból amikor indítom a játékot 20%-on van a memóriahasználat.
Most feltettem a whql nvidia drivert hátha, bár nem látok sok esélyt rá hogy megjavul.
Lapozófájl változtatásán gondolkodtam még, de ahhoz meg nem merek hozzányúlni, mert már egyszer pórul jártam vele. -
Babcola
tag
válasz
BlackDevil #22861 üzenetére
14-ért láttam tegnap osanban
Meg is lepődtem, hogy ott lehet kapni
-
1m1s
tag
Helló!
Az első patch-ig szépen ment a játék, azután 15 perc szaggatásmentes játék után nekiáll 2-3 fps-re ugrálni a játék mind single, mind multi.
i5 2400, gtx 660, 8giga ram, 7200es vinyó, legfrissebb béta driver.Videómemóriát bőven nem haladja meg a játék, memóriám 80-90%-on megy.
Valami megoldás, tipp, tapasztalat?
Köszi! -
INMOTEP
őstag
Valaki nem tud egy részletes leirást ami alapján betudnám lőni jól a videokártya beállítást ? ((Gigabyte 6770 HD .... Az is sokat segítene ha tudnám mi micsoda lefordítva magyarul . Továbbá szerintetek ezt a Beta Catalyst érdemes telepíteni ?
[link]
-
gyuromoj
veterán
-
ron8
senior tag
Mouse inputok közül melyiknek kellene jónak lenni? A direct input késik, a raw még többet, a windows meg sokszor bugos.
-
BlackDevil
aktív tag
Nem tudna valaki nekem egy eladó GTA 5-öt olcsón?
Ma vettem rá magam hogy meg kéne venni. -
Ideg
aktív tag
válasz
INMOTEP #22851 üzenetére
Kipróbáltam, semmi. Ugyanúgy tölti le a patchet állandóan. De amúgy a patch telepítésnek hogy kellen kinéznie? MErt nekem csak teker a social club, hogy installing, aztán egyszer csak kiírja, hogy kész. De a vinyó pl nem dolgozik közben meg semmi windowsos install wizard nem jön elő meg semmi. Sztem rohadtul nem rakja fel a patchet. :S
-
INMOTEP
őstag
Találtam egy ilyet de nem értem .
" No, You just have to go to your Windows options and create another session, another user, with admin rights, and launch the game from that new windows user account or session, once you are on your new Windows user with admin rights just start your hames shortcut with right click mouse button and press "execute as admin rights" or something like that. It will download the patch and install it.
Once it is installed you can play GTA in that new session or into your old one like allways.
Problem solved. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest