Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Balinov
titán
gyári 5-ös szériából a 5.7-estől végig próbáltam,omega catalys-t ból az 5.8-assal,meg a 4.9-essel is,de vga miatt nem fagyott még. se 2500+@3200-on,se a64-en.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Szaki@Pécs
tag
az analóg karokkal fokozatos a gyorsítás, lassítás, kormányzás? vagy úgy viselkednek a földi, légi, vízi járművek mintha billentyűket nyomkodnál?
(egy külföldi fórumon az utóbbit olvastam, de akkor mi értelme az analóg karnak?)Az abraka-dabra ehhez képest csak hókusz-pókusz.
-
Damage
senior tag
Erről beszéltem idáig....gyilkolni kell, mint az állat (én majdnem 10 ezer embert öltem meg a játékban, ebből kb 6000 ellenséges bandatag), de ez nem gáz. Bezzeg a pixelcici, az ultrabrutál.... Azóta is rémálmaim vannak és már a nemi hovatartozásommal sem vagyok tisztában...
Nehogy már ennyire konzervatív világban éljünk...egy átlagos ''hálivúdi'' filmben több a szexjelenet mint az összes eddig megjelent PC-s játékban együtt (beleértve a Barbarian cheat-et és a Larry sorozatot, és a Sin patch-ét). Tiszta szánalom.....Hillary-nek agyára ment az egész, miután megtudta, hogy a férje hangszerén Monica játszott...''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
Szaki@Pécs
tag
-
Devil nV
tag
-
-
mr.geeZ
aktív tag
lol lehet, ahogy spanol a fehér CJ a fekete rokonaival / gettóhaverjaival. Tiszta Májkell Dzsekszon... Ha valamivel rontani lehet a játékélményt, akkor ez az... Vagy tán az egész szereplőgárdát ki domestosoznád?
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest