- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
válasz
Szaki@Pécs #1082 üzenetére
az analóg karok kicsi jojstickek
+ van egy 8 irányú digitális is rajta mint az ócsókon, aki nem szereti az analógot..
ha jáccok, játék közben minden ok, csak ha másik gamét indítok előfordúl, hogy jobbra húz, és eléggé nehézkes újrakalibrálni
meg van hogy kikapcsolom a gépet majd be, ua. a gamma és már félrehúz, oszt lehet megint jáccani a RECALIBRATE-val.
ez olyankor idegesítő, ha mondjuk indítok egy autóssal (pl. JUICED) ami autómatikusan ment és amikor elindul a futam akkor veszem észre, hogy jobbra megy a kocsi és ha kilépek buktam a futamot, mert autosave.......
de teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor állítódik el, lényeg hogy játék közben nem.
a bal analóg kar elég hamar el kezdett nyekeregni, amúgy nincs semmi baj vele.
bár fps-eknél a célzás eléggé nehézkes, ha nem vagy konzolhoz szokva, és mondjuk az x-box gamepadján sokkal jobban bejön a két alsó gáz/fék kar, bár a többi gomb nem túl ergonómikus...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Eladó Konfig Pentium G4400 16GB DDR4 120GB SSD GTX1050Ti 4GB!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest