Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Hölgyem is uraim!
Sikerült megoldanom azt a r*hadt fagyásos dolgot..
A megoldás 5.10es driver,de!: Csak 2 komponenst szabad feltenni: SMbus,meg az ethernet /már akinél van/ és a többit nem tettem fel, hangdriver meg a 4.57es volt külön fent,és már vagy 1 órája nem fagy a San Andreas,se a CS:SourceHave you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
CactuS
Arcképgyáros
Bazze... Ugye alaplapot cseréltem,és azóta fagy a GTA:SA.. Eddig azt hittem,hogy csak a GTA,de most már a CS:Source is.... A poén az,hogy alaplapra gyanakodnék,ha ilyet nem láttam volna kb 2-3 hete... Ugyenez a tünet,csak 1 ECS Nforce2es lappal.Ugyanez a hiba.A megoldása: 300Wos codegen táp vot... /Azt azért hozzáeszem,hogy a user 400Wos Silent codegene cserélte ,de müxik/ Asszem nekem is ez lesz belőle
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Az a szívás,hogy a környezetemben 4 nf2es alaplap van /Abit NF2s,AN2,asszem 1 Epox talán,meg az én MSIm/ mindenki a legújabb drivert használja,és nekik jó nekem meg nem Mondjuk csak nekem van 9550XTm /de az 1iküknek meg 9600XTje van.../
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Talált már valaki megoldást az nforceos problémára?
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Ezennel csatlakozom azok táborához,akiknél fagy a San Andreas nf2U400 alaplap+9550nel... Hangdriver nem segítet Sajna ez van.. Addig várok,mamig nem patchelik
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Devil nV #212 üzenetére
5700/5900 drága.Az 5700 jóval gyengébb a 9550nél, plána ha annak az órajele 450/650,akkor nagyon lealázza.Ha van kb 30 000FT-ja,akkor és esetleg nvidia párti, akkor a 6600 non GT az ő pajtása.Ha ati,akkor 9550/9800,ami ilyen árban bejön.Csak ne 9800SE legyen!
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Nekem GeCube 9550esem van /435/555/ nem szaggat 1024x768ban.Ha m*stralban veszed,akkor ott elvileg már 450/650 az órajele a karinak.Szvsz jó kis kártya ez,és nagyon szép képe van. Jah konfigom a konfigomnál
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Devil nV #165 üzenetére
A prgram neve: Fraps. 1xű program,ki lehet vele iratni az FPSt,meg lehet vele videokat felvenni. Nekem jelenleg semilyen,éppen várom az új alaplapomat most csomagoltam be a régit,hogy postázzam 1 srácnak. De,ha megjön az alaplaom,akkor MSI nf2u400 Delta-L,Thorton 2200+ /remélem lesz az 2800+ is / 1024MB Kingston Value ram,Pio109XLA,összesen 240GB HDD /samsung/,jah és 1 GeCube 9550XT 435/555ös alap órajelen
-
CactuS
Arcképgyáros
Deh.Csak amikor verexel,akkor tartsd lenyomva a jobb gombot,majd ENTERrel rúgsz. /3.városrészbe állati jó combo-t fogsz tanulni.Nah az a tuti /
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Motion_Blur #153 üzenetére
Valszeg a procid kicsit neki.Nekem is ilyen vidkarim van,de nekem felmegy 25 fps fölé,és csak ha élsimitást használok,meg esik,meg tömegbaleset meg éjszaka van,akkor akad be 1 picit.
-
-
CactuS
Arcképgyáros
Nem,nem úgy értettem a végét 1xűen csak az x800nak szebb képe van,mint 1 gef2nek /főleg,hogy a régebbi -nem sértésnek szánom!- nvidia karik köztudottan rosszabb minőségű képet adtak/ De ez csak szurkálódás
Elhiszem,hogy úgy megy,le is irtam,hogy miért. /procifüggőség/.Amúgy milyen procid van? / 20000+ ---> emiatt fut jól /
Amúgy hidd el,hogy sajna nagy különbségek vannak,ha 1 kártya 1.x vagy 2.xes shadereket használnak.Nagyon meg tudja fogni a kártyát.Én csak tudom 9100es karival a végefelé szivtam elegetHave you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
''És ha van egy játékban shader az se lassítja le a gémet(legalábbis ilyen nagy mértékben), mert éppen arra lettek a videokártya bizonyos részei kialakítva, hogy az ezekhez szükséges plusz számításokat végezzék.''
Te irtad,hogy shaderrrel vagy anélkül ugyanolyan gyors 1 game...
Még 1 kis kukacoskodás:
Amúgy,ha 1 x800on meg 1 gef2 ugyanúgy néz ki,akkor talán monitort kéne cserélni /és nem a shaderek miatt/Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát szerintem a ''csak'' FX 1 kicsit elmért dolog,nem?Azért elég sok embernek van ''csak'' FX karija.
Jah,lehet,hogy ugyanúgy megy,de azt a részt még mindig nem értem,hogy pontosan hogy is volt az a shaderes rész,hogy mind1iken ugyanúgy megy /Akkor miért is fejlesztenek?/
Én se költöttem több 100 000et soha vidkarira,sőt még gépre sem! Legyen,bár akkor nem értem,hogy havernál miért szaggat 800x600x32-ben /FX 5700,1900+,512MB ram/.Illetve tudom:Mivel VC motor /ezt tudtam ám /,ezért inkább prociorientált a SA,mint az elődei.De ne offoljuk szét a topikot.Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
''És ha van egy játékban shader az se lassítja le a gémet(legalábbis ilyen nagy mértékben), mert éppen arra lettek a videokártya bizonyos részei kialakítva, hogy az ezekhez szükséges plusz számításokat végezzék.''
Megnézném,hogy nem lassitja le 1 shader a kártyát Szal akkor 1 6600as non GT ugyanúgy nyomja a 3.0 shaderrrel,mint 1 6800 Ultra? Ez jó,akkor ha 1x lesz 1 olyan karid,ami mondjuk támogatja a 2.x shadert,akkor pl tiltsd le a 3DAnalyse progival a 2.x shadereket,és nézd meg,hogy mekkora hülyeséget beszéltél!
Pl: Prates of the Caribbean,vagy egyéb gamékban,ahol van 2.x shader!
'' És ha visszaolvasnál, látnad, hogy nem ő az első ember, akinek nem megy jól az SA ATi'' És ha te is visszaolvasnál,akkor te is tudnád,hogy jópár nvidia karin.Vagy szerinted az 1 nv feautre?
[Szerkesztve]Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
itt: Bővebben: link Este 20:00 és reggel 6:00 között.
-
CactuS
Arcképgyáros
''És nem elég feltünő az Nvidia logo a játék indításakor?? Na hát azért megy szarabbul a 8500-oson...''
Kis helyreigazitás: A legtöbb játék elején ahol az nVidia logo van,nem azt jelenti,hogy nVidia kártáykra programozták /lsd: nVidia bugokat direkt tették bele,hogy szórakoztassák az nV tulajokat?/.Egyszerűen csak az nVidia k*rva sokat fizet,hogy reklámozzák a játékok/nem mondom,hogy nicsenek optimalizált játékok,de az esetek többségében nincs optimalizáció,csak reklám/.Amúgy meg szerintem a Gef2MX400 és a 8500as radeon 1 kicsit más shadereket kezel,nem?Ami okozza azt is,hogy azért lehet gyorsabb /és sokkal rondáább/ a játék gefmx400on,mert nem ugyanazokat a shadereket használja.Szal szvsz ne terjessz tévhiteket,hogy a logo miatt megy jobban!
[Szerkesztve]Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Sanyesz14 #91 üzenetére
Persze.Lenyomod a ctrl gombot /alapértelmezett/.Akkor előrefelé lő,ha meg lenyomod az A/D gombot /tehát elnézel jobbra,ill. balra/ és úgy nyomod a ctrlt,akkor meg oldalra lő
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Valami ilyesmi? Bővebben: link
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Viktorius #53 üzenetére
Mint mondtam szedd ki a save game-ek mellöl a fényképeket!Utánna menni fog...Ha nem,akkor a save game-eket is.
Másnak se jött be az előbb a prohardver?Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz várnarancs #39 üzenetére
Options ---> Hud on
-
-
CactuS
Arcképgyáros
Igen,a Save Gameket Docu and Settingsbe teszi.Az el nem indulás nálam akkor volt,amikor újratelepitettem a gamét és bent hagytam a fényképezett képeket.Nah akkor csinált ilyet.
A hsz-od első részére meg nem válaszolnék,mert asszem itt valami warezről beszélsz,az itt meg tiltott dologHave you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Nah,új topik,új kérdés:
1ik barátomnak 9200pro vidkarija van,de az istennek nem akar normálisan menni a game.Azt mondta,hogy a rendszerújrarrakás előtt volt neki 1 remek kis drivere,amivel jól futott,de nem találja.9200 tulajok: Ti melyen drivert használtok a kártyátokhoz? /a Gépe amúgy 512DDR,2500+barton,MSI via KT600 alaplap /Via 4in1 telepitve/Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gaming notebook topik
- DIGI kábel TV
- Filmvilág
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest