Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Rosz sorrendbe csinálod. Első a VC 1986 ban jáccódik, aztán az SA 1992-ben, és utána a GTA3 2002-ben.
Az az olasz főnök pedig Don Leone akinek a kaszinóját kirabolod az SA-ban, csak az SA-ban még fiatalabb Meg ugye ken Rosemberg meg Kent Paul a VC-bőlszövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Dilikutya
félisten
Ezekkel együtt nagyot üt Hallod, ezzel a linkkel letaglóztál
Bővebben: link
Bővebben: linkNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
maflame
aktív tag
Los Santosban, még eléggé az elején (még csajom sem volt) tudtam repülni a jettel, sőt azt hiszem a kisrepülővel is lehetne csak azzal nem próbáltam. Át kell mászni a kerítésen és minden működik. Ha átrepültem a lezárt területekre akkor jöttek vadászgépek és lelőttek rakétával.
-
Damage
senior tag
Gyorsan elhoztam az autószalonomból 3-at (ugyanis ott vannak az ebben a tuningműhelyben átalakítható autók) és szépítgettem őket.
Bővebben: link''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
Dilikutya
félisten
A játékban nincsenek DX9-es effektek, ha jól tudom, sőt még DX8-as sem igazán, shadereket sem használ, Toness-nek nem tudom, miért lassul be, 6600GT-vel, 2500MHz-en menő Bartonnal és 1Gb memóriával a Doom3-nak sem lenne szabad belassulni, nemhogy a GTA-nak
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest