Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
én az első városba végignyomtam az összes elérhető küldit (bár meg van rég nyílva mind a 3 város) és nem ad több küldit, a térképen semmi, a lowrideres versenyhez meg csak nem akar felhívni telón az a vince gyerek!!
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Horny256
senior tag
Hi all
Miért nem kapok küldetéseket pedig már a 3. nagyvásrosban vagyok
Vagyis van mit csinálni a sulik (autos.motoros.csonakos.repülös ) csak nehezek
Addig nem add mig azokat nem csinálom meg -
myrra
senior tag
hi.
állítólag a játékban be lehet törni este a házakba.
azt hogy kell? egyszer volt egy olyan küldetés, azon kívül lehet betörni valahová?''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
zsulboy
senior tag
válasz Szaki@Pécs #1084 üzenetére
Én csak a helikopternél és a repülöknél használom a gamepad-ot,a többit bill + egér!(már ugy megszoktam,pl nekem megvan X-Box-ra is és valahogy nem tetszik a kontroller)
-
raczger
őstag
Valaki töltött már le működő autót?
Van egyáltalán?
Én már vagy 50-et kipróbáltam és egyik sem jó.www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Damage
senior tag
Erről beszéltem idáig....gyilkolni kell, mint az állat (én majdnem 10 ezer embert öltem meg a játékban, ebből kb 6000 ellenséges bandatag), de ez nem gáz. Bezzeg a pixelcici, az ultrabrutál.... Azóta is rémálmaim vannak és már a nemi hovatartozásommal sem vagyok tisztában...
Nehogy már ennyire konzervatív világban éljünk...egy átlagos ''hálivúdi'' filmben több a szexjelenet mint az összes eddig megjelent PC-s játékban együtt (beleértve a Barbarian cheat-et és a Larry sorozatot, és a Sin patch-ét). Tiszta szánalom.....Hillary-nek agyára ment az egész, miután megtudta, hogy a férje hangszerén Monica játszott...''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
Type-R
őstag
válasz BlueSkyBoy #1089 üzenetére
Itt Las Venturas-ban megtalálod:
-
BlueSkyBoy
tag
Valaki tudja hogy az EURO milyen jármű mert már csak ez hiányzik a kocsi exportból
"When you play the Game of Thrones, You win or die!"
-
BlueSkyBoy
tag
válasz littlemole #904 üzenetére
próbáld kikerülni a bálákat és minnél hamarabb elindulni
"When you play the Game of Thrones, You win or die!"
-
jagada
addikt
válasz Szaki@Pécs #1084 üzenetére
a genius eléggé minőségit gyárt elfogadható áron, szerintem karjal kis gamepad és megéri az árát, korábban én is bill+egérrel nyomtam, de ez azért más
amelyik játék támogatja a gamepadot az fel is ismeri a geniusom, mert noname esetében ez is lehet probléma...Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Szaki@Pécs
tag
-
jagada
addikt
válasz Szaki@Pécs #1082 üzenetére
az analóg karok kicsi jojstickek + van egy 8 irányú digitális is rajta mint az ócsókon, aki nem szereti az analógot..
ha jáccok, játék közben minden ok, csak ha másik gamét indítok előfordúl, hogy jobbra húz, és eléggé nehézkes újrakalibrálni
meg van hogy kikapcsolom a gépet majd be, ua. a gamma és már félrehúz, oszt lehet megint jáccani a RECALIBRATE-val.
ez olyankor idegesítő, ha mondjuk indítok egy autóssal (pl. JUICED) ami autómatikusan ment és amikor elindul a futam akkor veszem észre, hogy jobbra megy a kocsi és ha kilépek buktam a futamot, mert autosave.......
de teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor állítódik el, lényeg hogy játék közben nem.
a bal analóg kar elég hamar el kezdett nyekeregni, amúgy nincs semmi baj vele.
bár fps-eknél a célzás eléggé nehézkes, ha nem vagy konzolhoz szokva, és mondjuk az x-box gamepadján sokkal jobban bejön a két alsó gáz/fék kar, bár a többi gomb nem túl ergonómikus...
[Szerkesztve]Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
válasz Szaki@Pécs #1080 üzenetére
nekem a csili-vili van és nagyon rulzzz
Tapasztalatok:
-a vibrát ki szoktam kapcsolni, mert sose akkor vibrál amikor kéne...
-a két analóg karból a legtöbb játék csak a balt használja...
-az analóg kar sokszor elállítódik magától és mindég újra kell kalibrálnom, hogy ne húzzon félre
-az jó ha sok gomb van mert sokszor az a 12 is kevés...Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Szaki@Pécs
tag
-
jagada
addikt
válasz Devil nV #1069 üzenetére
szvsz azért jó lenne, ha az elején lehetne választani, mert nem csak afro amerikaiak élnek gettóban, vannak a latin amerikaiak, digók, ázsiaiak.... a maffia meg bandaharc ott is jelen van......
egy nagy bajszos kolumbiai vagy mexikánisen pasi is jó vóna akár.....
esetleg ha nemet is lehetne választani, mondjuk valami dögös mulat pipivel nyomulni, sexis cuccokban..... a vice city-ben vannak ilyen mod-ok is...Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
AMATŐR
őstag
Megoldódott! Beállítás volt a probléma.
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
raczger
őstag
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
raczger
őstag
Valaki töltött már le működő autót?
Van egyáltalán?
Én már vagy 50-et kipróbáltam és egyik sem jó.
[Szerkesztve]www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Devil nV
tag
-
-
mr.geeZ
aktív tag
lol lehet, ahogy spanol a fehér CJ a fekete rokonaival / gettóhaverjaival. Tiszta Májkell Dzsekszon... Ha valamivel rontani lehet a játékélményt, akkor ez az... Vagy tán az egész szereplőgárdát ki domestosoznád?
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
jagada
addikt
valaki próbálta már a CJ White mod-ot????
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
No comment Bázzz!!!!:
Bővebben: linkMazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
raczger
őstag
Elküldtem a mail-t mindkettőtöknek
-
raczger
őstag
megtaláltam a ruhát és nagyon állat
-
AMATŐR
őstag
A repülős suli után van egy küldetés, mikor ejtőernyővel kell kiugrani egy gépből. Amikor azt írja ki, hogy GO , sehogy nem tudok kiugrani. Hogy a francba lehet? Már az összes billentyűt kipróbáltam!
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
raczger
őstag
most már csak meg kell találnom, hogy melyik üzletben van
-
raczger
őstag
MEGVAN!!! Img tool-al meg kell nyitni a player.img-t és ott ki kell cserélni az eredetivel.
-
Devil nV
tag
Probáldmeg vissza tenni az mx440 t es ha azzal sincs kép,akkor probald meg a SA -t ujra installalni a (A gépben a 6600gt vel).
Milyen tipusu a 6600gt d?
Esetleg probald meg h Tv-re dugod ,mert lehet h a vga tv re akarja kuldeni a jeleket ,ezt az nView beálitasoknal ,vagy a teljes képernyős video nal tudod alitgatni
Szerintem.....
Vagy probaldki masnal is a 6600gt a SA -al.The Future is begins,but where.....
-
raczger
őstag
Hali!
Hova kell berakni a játékba a skin-eket? Nekem van egy ''tshirtilovels.txd'' nevű, skinem, és hogy hova kell berakni, és hogy kell a játékban elővenni. Help me!www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
whewhe
csendes tag
6600GT-n mért indul feketeképernyővel a SA ? Többféle driverrel is próbáltam első installálásnál és urjainstallálás után is ? Mx 440en ment, tehát a gépem nem hardver és csak ez nem megy nem hiszem hogy rossz a GT-m
[Szerkesztve]whewhe
-
raczger
őstag
Hali!
Hova kell berakni a játékba a skin-eket? Nekem van egy ''tshirtilovels.txd'' nevű, skinem, és hogy hova kell berakni, és hogy kell a játékban elővenni. Help me!www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
zsulboy
senior tag
Mennyit számit hogy minden 100%-os a jogsiknál(repülő,motor,autó)???
-
Type-R
őstag
válasz SPDeluxe1.0 #1030 üzenetére
A repülő sulinál nagyon is számit az idő,de arra is oda kell figyelni, hogy pont a kör közepére tedd le a gépet, és ne sérüljön meg.
-
Sanyix
őstag
válasz SPDeluxe1.0 #1030 üzenetére
Na igen, ezt kéne nekemis 100%-ra megcsinálni, de az idő miatt, max 98%-ot értem el.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
Woodslave
félisten
Ez a játék büntet. Első blikkre a ViceCity jobban bejött, de egyre jobban megkedvelem. Ami nekem mindig bajom volt a gta sorozattal, az az ''életszerűtlen'' rendőrök. Sztem a driver sorozatban ez jobban megvolt oldva. Itt rá se bagóznak ha száguldozol, töröd az autókat, kigyúrt, tetovált félmeztelen feka kezében Uzi-val redőrmotoron tép a városban. Legalább ilyenkor lehetne vmi igazoltatás vagy vmi. Meg a paint shopok, harminc rendőr szeme láttára begurulsz, aztán el is vagy felejtve. A driverben le kellett rázni a rendőröket.
Na mindegy csak egy kis kukacoskodás, amúgy télleg király. Óriási terek, végtelennek tűnő lehetőségek, jó sztori."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
X@b3e
addikt
Nah ezt nem fogom megbánni, hogy végigtoltam
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
Dilikutya
félisten
Vicces, de nálam semmi bug nincs. Az elején voltak grafikai bugok, de valahogy eltűnt mind egy Windows reinstall után (3 hónapos XP volt, jórégi )
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Sanyix
őstag
válasz Extremdigita #1022 üzenetére
Mert bugos szar a játék, azért sok embernél nem indul, és hogy miért az sokmindentől függ.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
-
Sanyix
őstag
-
Somydemy
senior tag
MÉG MINDIG nem szólnak a saját számaim !!!!
Nyisd nagyra Füled, és Látni fogsz!™ (by demy) ®
-
Kanczy
veterán
végigcsináltam...hát az uccsó küldetés egy picit beteges volt...
naggyooon durvaaa....TENPENNY TE GENYA!!!You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Toness
őstag
válasz Extremdigita #1011 üzenetére
Eredeti verziód van?
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
Toness
őstag
válasz Extremdigita #1008 üzenetére
Hogyhogy nem indul el? Parancsikonra ráklikkelsz és semmi nem történik vagy elindulnak a bevezetővideók és utána feketeség?
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
Extremdigita
tag
Valaki esetleg a kérdésemre......???!
Canon EOS 5D mark II+24-70 2.8L, Canon 70-200/2.8 L, , 50/1.7 yashika
-
sharpapa
senior tag
válasz oettinger01 #1006 üzenetére
Nmit.Te viszont elárulhatnád hogy hol a ...-ba van a lóverseny.
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
senior tag
válasz oettinger01 #1004 üzenetére
Amikor a hajók felé mész és márlátod őket, addig taposd a space-t amig a megjelenő célkereszt piros nem lessz, és akkor lőjjed azokat a ''világitó izéket'' (magyarul:rakéta)
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
Type-R
őstag
válasz oettinger01 #1002 üzenetére
Szét kell őket lőni.
-
oettinger01
őstag
amikor a jet-et elkötöm az anyahajóról, akkor mit kell csinálni a kis hajókkal
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
sharpapa
senior tag
Lóverseny hol van? Hallom hogy egyesek mennyitt nyernek rajta, gondolom azt a 300000-emet feldobom. Gondolom kiindulásléppen mennyek Los Ventursba. És innen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kutya topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest