Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.Dude
őstag
Hogy boldogultok a játékkal?
Látom lelkesen nyomjátok öcsém!Zoll
-
giba
tag
válasz Vigneau #2596 üzenetére
Igen Én vagyok bumbella és köszi. Este már nyomom is tovább.
Köszi.
Amúgy mi a taktika hogy utolérjem a gépet és átrepüljek a karikán?
Haverom asztat mondta hogy fel kell menni magasra és onnan kell zuhanni.
Tényleg?
üdv Bumbella[Szerkesztve]
MSI k8 neo4-F, amd x2 4400+ 2200 MHz, 4x 512 MB dual channel, e-VGA 7950 512Mb, Chieftek 450W táp, Casetek 1020 5A ház
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz Vigneau #2591 üzenetére
akkor te is elvagy. én azthiszem a civ4-be estem bele,hatalmas egy játék, legalább olya jó,mint anno a Colonization volt,még 286-oson.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Dilikutya #2588 üzenetére
Akkor, isten hozott a klubban. én is vagy 1 hónapja nem játszottam a gta-val.pedig azért játszok,mert AO3-at,cod2-t is kiveséztem,most meg a most wanted és a civ4 ami leköt.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Dilikutya
félisten
válasz Balinov #2586 üzenetére
Én már jó ideje nem haladtam semmit. A legutóbbi kudarc óta, amikor kinyírtak a rendőrmotorok lopkodása közben, nem is játszottam vele. Pedig még sokminden van hátra, meghágva is csak egy csaj volt idáig
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Balinov
titán
válasz Vigneau #2585 üzenetére
lehet,hogy nem 1-2 hete,hanem hónapja linkeltem.1ébként még mindíg adósa vagyok magamnak a final missün teljesítésével.
-
Balinov
titán
válasz Vigneau #2583 üzenetére
egyébként pártíz hsz-szel előbb linkeltem egy,asszem cseh, oldalt,ahol küldetésenként le lehet mentést szedni.azt próbáltátok már?6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
giba
tag
szasztok
Lene egy kérdésem.
A game már jó pár hónapja fent van a gépemen, és ment is de mostanába amikor elindítom kiírja hogy no input és kikapcsolja a monitorom..... a game megy tovább mert elindul csak a kép nem jön be.
leadtek 6600 gt kártyám van és ha van akinek hasonló hibája volt és megoldotta megköszönném....
A második kérésem hogy van e valakinek egy olyan mentése amiben meg van csinálva az a küldetés amikor egy repülővel kell a tenger felől érkező repülő fölötti körbe berepülni... sajna már 99X kezdtem újra és nagyon elakadtam itt. Nem szeretném ezért törölni a game-t mert még úgy tudom van vissza pár küldi
köszi mindenkinek
bumbellaMSI k8 neo4-F, amd x2 4400+ 2200 MHz, 4x 512 MB dual channel, e-VGA 7950 512Mb, Chieftek 450W táp, Casetek 1020 5A ház
-
R@ymonD
tag
Hát akkor sorry!!!!!
-
R@ymonD
tag
Szija hát én úgy tom hogy még nincs hozzá magyarosítás, de lehet hogy rosszul tudom!!!
-
jagada
addikt
új autómodellek betétele esetén melyik filében kell módosítani az autók kerekeinek a méretét????
a vehicle.ide? esetleg carmods.dat? a handling.cfg?Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
MoneyM
senior tag
de nem értem, hogy máskor miért ment és az utolsó egy hétben pedig nem
Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
MoneyM
senior tag
tuti hogy eredeti, van benne egy plakát, 76 oldalas színes könyv, 1 dvd, ez a limition edition
Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
MoneyM
senior tag
Sziasztok!
Megvan eredetiben a GTA: San Andreas. Nos a napokban az a probléma lépett fel, hogy nem indul a game és mindig ezt írja ki, hogy: Original disc could not be found or authenticated. Mi lehet a baj, nem értem mivel két héttel ezelőtt még játszottam vele ! Szóval valaki, nyugtasson meg, hogy nem bas**** el.Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
Mr_Vercetti
őstag
válasz Mr_Vercetti #2567 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választokat...
-
oceanearth
őstag
Sziasztok
Valaki tudna segíteni?
Most vettem egy új vidkarit(6600Gt, 81.95ös driver) felraktam a gémet és nem megy. Full sötét a képernyő és azt írja ki a monitor, hogy Input Not Supperted nem tudná valaki, hogy mi kéne, hogy menjen a game?
Eléggé ideges vagyok, hogy régen a ti4200al tökéletsen működött most meg egy 35k-sal nbem megy, segítsen valaki plz. -
Dilikutya
félisten
-
Mr_Vercetti
őstag
Szevasztok!
Van már magyarosítás???
[Szerkesztve] -
@Töki15
tag
Nem tudom miért nem megy?
2 rész van ahol elakadtam nagyon a játék eleje de nem tom tovább vinni!
Az egyik a kocsitáncoltatás a másik amikor táncolni kell egy csajnak!
A gond az hogy amikor mutatja a játék milyen gombot kell meg nyomni megnyomom és hirtelen a következő gombra lép!
És nem ad pontot nem tom miért?
Help!
Amikor tovább lép olyan mint ha szaggatna a játék!Vagyis nem a játék hanem a nyilak amiket mutat!
Szagatottan mozognak!
Nem tom mi lehet a gond?!
Azért itt a gép hogy meg győződjetek róla hogy nem azzal van a gond:
Epox 8RDA+ / Sempron 3000+ / 1GB Kingston DDR 400MHz / Gigabyte FX6600 FB 128MB / NEC DVDRW / Scott 15'' TFT / Creative SoundWork
[Szerkesztve] -
Kuwabara14
csendes tag
yó köc
-
Dilikutya
félisten
válasz Kuwabara14 #2562 üzenetére
Kedvesem gépén (Celeron 2GHz, 256Mb RAM, MX440 64Mb) 1152*864-es felbontáson is megy vígan. Kérdésedre a válasz: nem normális.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Kuwabara14
csendes tag
Helló!
Az normális ha 640x480x16-ban játszom visual qualify:low és draw distance:0-val és még így is rohadtul szaggat?
Lefuttattam a lemezkarbantartót és töredezettségmentesítettem de semmi.
P4 2.3GHz; 512Mb RAM; GeForce 4 MX 440 64Mb(legfrissebb driverrel); 16X DVD-ROM; SoundMAX 5.1 hangkártya. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Dilikutya #2560 üzenetére
Ma is tanultam valamit, bár lassan elvesztem a fonalat...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Dilikutya
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #2559 üzenetére
Van 256bites 9500pro.
Itt egy cikk az egyik példányról: [link]
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Moddolni? Mivé? Úgy tudom a Pro-t nem lehet moddolni, mert fixen 128bites. A sima 9500-ből lehet 9500Pro-t vagy 9700-et csinálni, nem?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Dilikutya
félisten
Szerváltam nagyobb monitort, 1152*864-ben simán stabil 30-40fps-sel fut a játék a konfigomon, jó ez a Radeon 8500. Igaz, csak 16 bitesre van állítva, de minden maxon.
-
Vigneau
félisten
válasz R@ymonD #2553 üzenetére
Még jó, hogy sok szereplő van benne, így még Te is választhatsz majd közülük, ha eljön az ideje. Köszönet az elismerésedért! Továbbra is jó Spongyabob nézést!
Ui.: Azért a GTA:SA-t se hanyagold el ám...Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
tomcsi
őstag
Volna egy kis problémám. A játékkal nem játszottam lassan 4-5hónapja és most miután újra tettem, nem akar elindulni, pontosabban elindul, de a monitor átvált ''Not suported''-re. Ezt mi módon tudnám megoldani? Amugy egy 19'' Tft-röl van szó..
-
R@ymonD
tag
Dilikutya,Vigneau tök jó lett az új avatarotok!Szeretem a Spogyabobot!!
-
SLYM
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #2544 üzenetére
az a gond, hogy a google nem ismeri!
szerk: valaki tudna adni egy linket a legújabb patchről, vagy a 1.02-ről?
THX.
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #2544 üzenetére
szerk: tom nem ide tartozik, de sikerült moddolni a 9500Pro-dat? mert eddig akiket megkérdeztem mindenkinek sikerült
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
Egészen pontosan 4 db hozzászólást kellett volna visszaolvasni.
-
SLYM
veterán
meg tudjátok mondani melyik a legfrissebb patch a játékhoz?
THX. -
erebus
tag
Azokat a kocsikat, amiket el kell lopni, de le vannak zárva, h lehet kinyitni?
Pl. az Infernus-t -
Dilikutya
félisten
Igen. Már jó ideje. Régen valóban 2000 után kellett, de javítottak a fórummotoron (azóta talán a szerver is új), és most már itt a RI/OS R4 is. Bírja ez, jó kis cumó nagyon.
-
P.Dude
őstag
egyépként 2000 hozzászólás van itt.Nemkéne ilyenkor új topicot nyitni róla?
Vagy az csak 5000 után kell?Zoll
-
erebus
tag
Üdv!
A San Fiero-ban lévő CV-Test drive küldetésben, amikor követem Cesar-t, egyszerűen kifagy a játék
Mi lehet a baja? Tudtok rá vmit?
Köszke előre is
[Szerkesztve] -
Remington
őstag
válasz Dilikutya #2530 üzenetére
Ja graffiti csak LS-ban van. Van egy lópatkó pl. LV-ben a reptéren asszem a házad felöli oldalánál. Fotókat ilyen kis lebegő piros bizbaszokról kell csinálni. de ezek csak kb. éjféltől 3-ig látszanak, nappal csak a fényképező keresőjén keresztül. Szóval elég kemény mind az 50-et megtalálni...
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
-
Remington
őstag
válasz Dilikutya #2528 üzenetére
Van egy San Fierroban, a Las Venturas felé vezető vasúti híd feletti részen találod.
Itt is lesznek a házadnál fegyverek, de ahhoz össze kell gyüjteni a graffitiket LS-ben, a fotókat SF-ben és a lópatkókat LV-ben. Jó keresgélést!https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
Dilikutya
félisten
GTA guruk, hozzátok szóllanék! Hol lehet azt a rendkívül praktikus, és jól használható kéziágyút beszerezni? Abban a küldetésben, ahol behatoltam a bázisra, szereztem egyet, de ne mondjátok már, hogy csak ott van... apropó: itt nem lesz olyan, hogy a házamnál is lesznek fegyverek? A Vice City-ben nagyon hasznos volt, hogy a villa előtt ott volt minden, ami kellett, minigun, távcsöves puska...
-
Remington
őstag
Régebben én is belerakosgattam új verdákat, csak az volt a gond hogy a 90%-a elbaszta a játékot! Kilépett, lefagyott, nem töltötte be a mentést. Szóval szvsz csak a gond van velük, nem éri meg az egész...
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
Vigneau
félisten
Ki beszél itt a Warez-ról... A lényeg, hogy megkapta a válaszát, az információval meg azt kezd, ami neki tetszik. Én nem szoktam ilyen dolgokkal foglalkozni. Nem álmom, hogy pl. egy Trabival repesszek a reptéren.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Henker2
addikt
Segítsen már valaki! Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e már a San Andreashoz olyan kiegészító vogy mod, ami az összes autót lecseréli újakra! Gondolok itt olyanra ami a Vice City-nél is volt kb 2-300 megás cucc! Vagy még csak külön autók léteznek amiket egyenként kell berakosgálni??? Köszi előre is!
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
P.Dude
őstag
Nemunjátok még?
Zoll
-
GP-Sz
senior tag
Üdv!
Létezik olyan ember, aki megcsinálta az NRG500 Challenget? Mert én már hülyét kapok tőle és ez az egyetlen, ami hiányzik. Nincs vkinek vmi jó tippje hozzá? -
-
jagada
addikt
felraktam a legújabb omega-t eddig úgy fest megszűnt a fagyizás....
eleinte nekem is jó volt, csak aztán raktam fel újabb omegát/catalystet és azt követően csinálta...a legújabbal megint minden faxa..(lekopogom: kopp kopp kopp)Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
-
Balinov
titán
gyári 5-ös szériából a 5.7-estől végig próbáltam,omega catalys-t ból az 5.8-assal,meg a 4.9-essel is,de vga miatt nem fagyott még. se 2500+@3200-on,se a64-en.
-
myrra
senior tag
-
jagada
addikt
ati kártyával melyik drivert ajánljátok, hogy ne faggyon????
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Balinov
titán
válasz Remington #2497 üzenetére
San Fiero-ban van egy Jizzi-s küldetés,amit,ha jól emléxem, pont ilyen gépsárkánnyal kell megcsinálnod. Mintha a qrvát elviszem a paphoz,majd megmentek egy másikat a felüljáró alatt,stb..
-
jagada
addikt
rohadtul fagyik a gamma, nincs időm visszaolvasni, tud valaki valami megoldást???
bosszantó amikor már 9-es szintű mondjuk a rendőr küldi, megyek simán oszt megfagy, csak a zene megy tovább, és piszok gyakran fagy akár ha csak az uccán flangálok is, semmilyen mod-ot nem raktam fel csak a hibajavító pöccsöt....de mintha még többet fagyna azóta...Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest