Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
myrra
senior tag
válasz zsulboy #1819 üzenetére
hi.
ha nem állítgatod át a handling.cfg akkor ne számíts valami sokkra.
az M5 pl 150-160 km/h körül megy, ami elég szánalmas
de a leggyorsabb sportkocsi is csak 210et tud asszem.
talán a banshee
mindegy, az én M5öm ezt legalább már 2-3 sec alatt tudja)''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Szaki@Pécs
tag
válasz zsulboy #1808 üzenetére
miután felértél a legfelső szintre, és látod, hogy sok az ember, lejebb kell menni egy szintet ahol egy szobában találsz régi légkondikat(a térkép jelöli), azt szét kell verni, ettől tűz lesz, és mindenki kimenekül, szabad lesz a pálya a fotózáshoz
Az abraka-dabra ehhez képest csak hókusz-pókusz.
-
Balinov
titán
válasz zsulboy #1626 üzenetére
szivesen.
Abba viszont nekem segíthetne valaki,hgoy hotcofee mod-dal mit csináljak.
Vigenau irtó rendes volt,küldött egy kb mentést (ugye agyombasztama a régi mentéseimet xp64bit miatt),nálam nincs fenn a HC mod,nála viszont igen.los santosban van az a ''Key to her hart'' c. küldi,ahol elhasalok.mégpedig azért,mert Vig gta-ján rajta volta hc mod,enyémen nem,de már a savegame is unlockolja a hc modot. qrvára nincs idegzetem végigautókázni a fél várost,majd utána elbaszni a hc mod által ''kedvesen'' nyújtott küldetést.ahoh túl sok idő. Lehet olyat,hogy eltávolítom az eredetileg nem patchelt játékból a hc modot,tehát magyarán NE kelljen gyaknom azzal a szado libával.
HC mod otthon megvan,szal ez nem akadály.
Köszi
Balinov6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz zsulboy #1624 üzenetére
vagy van nálad,vagy a gépen vagy egy csomag robbanószer,azt kiválasztod a fegyverek közül,majd kiugrasz. detonátort itt nem kell használni,automatikus a detonáció,amint kiugrasz,ez után 1-2 perces ejtőernyőzés következik,a leszállóhely pediglen a kifutópályán lévő piros kör.megjegyzés:nem muszály eleljtőernyőznöd,lefele nyilat nyomva gyorsítva leereszkedsz a földre,lehetőleg egy út mellé,lopsz egy akármit és azzal mész a repteredre.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
almi
senior tag
Egyébként itt tudod megnézni hogy hogy all a magyarítás.Minden nap leírják hogy mivel haladtak.
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest