Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
Xalderon
üzenetére
Én meg pont attól sokalltam be és sorra kudarcba is fulladtak meg zsákutcába jutottak a karaktereim egy bizonyos ponton túl.

A legutolsó karakterem az egyetlen, amivel elértem a lvl100-at és már az ultimate végén járok (kiegészítő van csak vissza). Ez egy 100% Fighter, nincs második kaszt. De itt meg már para, mert csak jobb felszereléssel lehetsz erősebb, mással nem igen. Lehet csillagképek variálásával is lehetne nyerni egy kicsit nagyobb esélyt az életben maradásra. De itt azért akadnak olyan nem normál csillagos boss-ok, hanem a durvábbik fajtából, akik olyan szinten darálják be az amúgy nem keveset kibíró harcosomat, hogy csak pislogok. Ezért is ment el a kedvem pár hónapja. De most tegnap beléptem kicsit és egészen jól ment. Lehet visszanézek, amint Far Cry 5-nek vége van.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mikrotik routerek
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- MacBook Air M2 Silver 8GB RAM 256 GB SSD
- Huawei MateView GT Standard Edition - ívelt monitor - HIBÁTLAN!
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

reelc