Hirdetés
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Mire megírtam a szerkesztést, lejárt az időlimit! Kezdhettem előről.

(#3262) scampolo84
Én billel tolom, tehát csak billes tanácsot tudok adni: ( használj kontrollert/gamepadot)
4 ujjamat használom vezetés közben a 2 mutató és 2 gyűrűst. (többit nem is tudom sajnos. ugyanez oknál a kontroller/gamepad is kizárva)gáz: "B" (bal mutató)
balra irány: "F" (bal gyűrűs)
jobbra irány: Balra nyíl (jobb mutató)
kézifék: fel nyíl / fék: le nyíl (jobb gyűrűs)Látom, hogy sokan "rángatják" az autót. Biztosan idegesek!

Egyszerűen padkától padkáig mennek még egyenesben is indokolatlanul.Krónikákban láthatod, hogy lehetőleg a legcélszerűbb és legegyenesebb vonalvezetést használom.
Apró mozdulatokkal váltom az irányt, és nem "átugrok" a másik sávba, hanem hosszan átsorolok, ha a következő kanyar úgy kívánja. Ha nem, akkor megyek tovább sávváltás nélkül nyugodtan, egyenesen.
Ez egyáltalán nem nehéz.
Kanyarodáskor már jobban kell figyelni, és rövidebb - hosszabb gombnyomásokkal kell navigálni, de ennek adagolása látható az autó viselkedéséből. A lényeg a lehető legnyugodtabb billentyűkezelés, semmi kapkodás.
Van mikor gyorsan kell cselekedni, de akkor sem kapkodva.A gázadás is hasonló.
Egyenesben nem téma, tőgáz és kész!
Csak kanyarodáskor még jobban kell figyelni, minél nagyobb teljesítményű az autó, annál finomabban kell "morzézni" a gombbal, akár nem is nyomni, csak a lendületet használni. Ez főleg kanyar bemenetkor és kanyar közben van.
Kigyorsítás a kényesebb szitu, mert ott autó kezelhetőség, + teljesítmény függvényében kell szintén + "morzézni", amig nem áll irányba autó, vagy nem érzed, hogy a tőgáz jó irányba fogja vinni.
Krónikákban szintén meg tudod nézni, illetve hallgatni, hogy használom kanyarokban a gázfröccsözést, vagy a gáznélküliséget, főleg nagyobb teljesítményű kocsiknál.Nem vagyok nagy ász, csak olyan középmezőnybe való pilóta, de remélem segíthet valamit neked, amit itt leírtam. A segítő szándék vezérelt.

Ha van kérdésed, tedd fel és szívesen válaszolok. -
zolisx4
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Én csak 1 tanácsot tudok mondani ,vannak akik borzasztóan jól nyomják és vannak akik nagyon bénák ,én már az 1 részben is játszottam a fórumtársakkal,nagyon sokat ,én mindig utolsó voltam , ezt a hagyományt most is őrzöm
még ennyi idő után is béna vagyok, de utolsónak is kell lenni valakinek,engem mondjuk nem zavart soha.
Szerintem sokat gyakorolj és menni fog biztos vagyok benne. -
Csapoati
nagyúr
válasz
scampolo84
üzenetére
Lehet hülyén hangzik, de a vezetési stílusodat próbáltad mindenképp működésre bírni, vagy próbáltál adaptálódni is? RWD-vel nagyon finoman kell kigyorsítani és erős kézzel ellenkormányozni, na meg persze szépen úsztatni a kanyarokban. Nekem is beletelt anno órákba, mire át tudtam állni erre a grid 2-s sílusra.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó Lumix DC - G9
- WD 4TB Red SA500 NAS SATA 3 2.5" WDS400T2R0A - garanciás
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

még ennyi idő után is béna vagyok, de utolsónak is kell lenni valakinek,engem mondjuk nem zavart soha.