Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
Én két hónap után tegnap este vettem elő újra a cumót és sajnos hamar rájöttem anno miért hagytam abba. Egyszerűen retek béna vagyok.
Van rengeteg frankó gép, amikből nagyjából a frontos/grip-es besorolásúakat tudom hatékonyan vezetni. RWD vagy drift szinte esélytelen, a kanyarokban csúsztatok, de a korrekció után csak kaszálok jobbra balra, mint a részeg napszámos
. Próbálkoztam billel, joy-jal, DFGT-vel, az eredmény elég lohasztó.Kérnék egy szakit adjon már tippeket, mert felforr az agyvizem, valamit én csinálok rosszul, de nem jövök rá, hogy hol a hiba.

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

A topikban tiltott a warez minden formája.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van rengeteg frankó gép, amikből nagyjából a frontos/grip-es besorolásúakat tudom hatékonyan vezetni. RWD vagy drift szinte esélytelen, a kanyarokban csúsztatok, de a korrekció után csak kaszálok jobbra balra, mint a részeg napszámos
. Próbálkoztam billel, joy-jal, DFGT-vel, az eredmény elég lohasztó.