- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sets
csendes tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
"Nézd, ez egy árkádosabb autós játék. Itt hiába van valakinek kormányszettje, nem fog előnyt élvezni vele."
Az érdekes mert én kb 1,5évet multiztam az első résszel gamepaddal és a kormányosok MINDEN körben az én LEGJOBB időimet menték pedig nem voltak azok rosszak
Persze így is meg lehetett őket verni de akkor is gáz volt. Aki annak idején velem játszott (kb 20 ember innen) az tudja miről van szó. Szerintem itt se lesz máshogy de azért reménykedem. (nekem sincs advanced settings btw)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze így is meg lehetett őket verni de akkor is gáz volt. Aki annak idején velem játszott (kb 20 ember innen) az tudja miről van szó. Szerintem itt se lesz máshogy de azért reménykedem. (nekem sincs advanced settings btw)