Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Persze én nem mondtam, hogy nincs úgy előnye. túl kicsi részt ragadtál ki a kommentemből

Én is tudom aki nagyon jól ment vele az persze a manuális váltó miatt is nagyon durva köröket tudott összerakni.
Én csak egy általános dolgot írtam annak aki kérdezte, mit lehet tudni irányítás terén.Én is végigtoltam itteniekkel, név alapján nem ugrasz be de lehet játék alatt más neved volt.
Amúgy üdv Syrius és Kpal!!! Örülök, hogy kezdenek szállingózni a grid 2es topicba a régi jó kis versenytársak. Megvettétek ti is???
Jozsi252: Borderlands 2-ból kiindulva, nekem ott is steamen belül kellett megadnom a kódot, gyanítom az összes steames játéknál magában a steamben adod meg. Még nem tudtam kipróbálni itt is, mert drága steam közli ,, nem rakhatod fel, mert csak holnap jelenik meg" - vágom agyon
Itt a doboz a kezemben és nem tudok játszani. ÁÁÁÁÁ 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest