Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóhifi
- TCL LCD és LED TV-k
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Én meg azt hittem a felkiáltó jelek azok az internet kapcsolatot mérik
szóval akkor nem? És melyik szín mit jelent? Az enyém fehér szokott lenni az milyen? Gondolom nem a legjobb
ez is csak azt jelenti,hogy vétel után instaláltam és játszottam,semmit az égvilágon nem olvastam róla
(nem tudnál erről valami linket adni,hogy melyik szín mit jelent?)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

A topikban tiltott a warez minden formája.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval akkor nem? És melyik szín mit jelent? Az enyém fehér szokott lenni az milyen? Gondolom nem a legjobb
ez is csak azt jelenti,hogy vétel után instaláltam és játszottam,semmit az égvilágon nem olvastam róla