Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brian_GT
üzenetére
Teljesen egyetértek, azzal a különbséggel, hogy én kezdetben sem hasonlítottam az első részhez. Már megjelenés előtt tudni lehetett, hogy sok különbség lesz, így nem ért meglepetés. A játék teljesen használható, élvezhető, igaz még sok időm nem volt vele játszani, de az eddigiek teljesen meggyőztek, hogy nem csináltam vele rossz ételt.
Vannak olyan játékok amik ezt nem mondhatják el. Megvettem kezdetkor a GTA IV.-et. Az erőmű gépigény egyből elvette a a kedvemet. A jelenlegi konfigon már jól fut, de semmi extra, jó játék de csalódást okozott a sok kezdeti baj. Autósnál maradva. TDU 2 ami nagy csalódás volt, szintén kezdetekkor megvettem aztán a rengeteg szerver nyűg leállások, stb, Eladtam majd 2k -ért megvettem valami online boltban, rossz bolt az egész játék, azóta sem tudom, hogy mi van vele.
Aki szimulátort akar, az játsszon a Netkar-pro-val, egy gond van vele, nincs semmilyen rásegítés, ha kormánnyal nyomod és bizony az kihívás, de át kell állnia az agynak, hogy ez nem eszetlen full gázas, full fékes játék. Aki nem tudja ezt befogadni annak nagyon nem fog bejönni a "valódi" szimulátorozás. Nagyon kemény, de amikor rájössz, hogy mik a határok akkor élvezetes. Grafikailag, az új GTR és amit a receroom legújabb részével szimuláció terén letettek várós, persze a c.a.r.s is jónak néz ki, de csúszik, kár, hogy nem vettem meg amikor lehetett, mert kinézetben nagyon odaba.....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- World of Tanks - MMO
- Avast! Antivirus topic
- Alkoholista nevelde
- Telekom mobilszolgáltatások
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Steam topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Trek
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- További aktív témák...
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan ! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- LG 34WR50QK-B Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest