-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Hogy múlhatna már el?
itt kezdtem a pc autójátékos korszakomat A Grid 1-el az előtt még kompim sem volt nemhogy játszak
de a G1 az valami fenomenális volt éjjel nappal aztán szinte csak éjjel eleinte csak MMotorsportal 22-23:00-tól hajnali 5ig
-tunk Aztán Yaquzát is megismertem
és így szépen sorba Ted Mosby aztán jött a PH ,Ventrue,Rolly,Rototti, meg persze DugóJancsi
akinek sok szép csatát fej fej melettit köszönhetek és persze akik kimaradtak. Néha meg-megnézem amik még fenn maradtak youtubon videók amit dzsaverhavernak köszönhetünk
szép emlék marad ,ez a mostani meg szerintem sem lesz olyan,de csak azért mert nincs jó társaság,de ha van jó társaság akkor egyértelmű
remélem nem bánom meg,hogy megveszem......
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kompakt vízhűtés
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
itt kezdtem a pc autójátékos korszakomat A Grid 1-el az előtt még kompim sem volt nemhogy játszak
de a G1 az valami fenomenális volt éjjel nappal aztán szinte csak éjjel eleinte csak MMotorsportal 22-23:00-tól hajnali 5ig
-tunk Aztán Yaquzát is megismertem
és így szépen sorba Ted Mosby aztán jött a PH ,Ventrue,Rolly,Rototti, meg persze DugóJancsi