Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
thomasx76
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy 2 hete vásárolt Sapphire Radeon rx 580 ,megérkezett a kártya,kézbe fogva mondom is ezen aztán nemfog odapörkölni a proci 2 ekkora böhöm ventivel, felraktam hozzá az Adrenalin 20.4.2 drivert. Működik a kártya de kis idő múlva elkezd szemetelni 2d ben. 3d-ben néha pöttyözik. A kártyához a régi 500w-os tápot cseréltem egy 600w evga tápra .Szellőzés a házban jó(nincs rajta az oldala sem) Valószínűleg a táp sem kevés.
A gpu hűtés csak reboot-kor felpörög,azután leáll,windowsban 2d ben el sem indul,tudom ez a normális így vannak fejlesztve már ezek a kártyák). Jelen pillanatban is 51C és nem mennek a ventilátorok. Az adrenalin driver-ben kikapcsoltam a venilátorok passzív módját el is indult a hűtés 2d-ben ben(windowsban) 25-30c fokon tartva a gpu-t.
Első probléma hogy újraindítom a gépet és "elfelejti" passzív beállítás kikapcsolását,így ismét nem fogornak a ventilátorok. ha magasabb a hőfok játék közben bekapcsolnak de 51C fokig meg sem mozdulnak .
Második probléma a szemetelés 2d(windowsban),és Pöttyözés 3d-ben.
Egy próbát tettem a dobozban lévő telepítő cd-ről felraktam a 19.3.2 drivert és a windowsban nem is szemetel már,statikus Superposition benchmard,3d mark is lefut probléma nélkül.Játék közben néha pöttyözDe ebben a "régi" driverben meg egyáltalán nincs hűtés kezelés. Valakinek van valami ötlete ,estleg tapasztalata? Valami külön program ami a ventit windowsban is pörgetné. És nemkell minden boot után kapcsolgatni.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest