Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
addikt
válasz
Kis Tigris #5237 üzenetére
Ha a maximum képminőségre hajtasz, akkor a GoPro a nyertes, brutál utómunkával sokkal többre képes mint a másik két kamera. De egy akciókameránál minek akarsz a post processinggel/colorgradinggel vesződni? Én imádom, de én félbolond vagyok.
Donki Hóténak van igaza, ultra wide fotóra telefont kell használni..
-
válasz
Kis Tigris #5237 üzenetére
Ha a fotók minősége számít, akkor miért akciókamerát nézegetsz?
Egy jó kamerás mobiltelefonnal sokkal jobb videók készíthetők, mint amilyen fotók egy akciókamerával
Nekem van félprofi DSLR gépem, van jó kamerás mobilom, meg van jó akciókamerám is.
Ha a videók minőségét hasonlítom össze, akkor az akciókamera 10-es (egy 10-es skálán), a mobil 7-es, a DSLR meg 5-ös.
(Nem csak a minőséget, hanem a praktikumot, kezelhetőséget, kényelmet, automatikát, stabilizálást is nézve).
Ha a fotók minőségét nézem, akkor a DSLR az 10-es, a mobil az 8-as, az akciókamera viszont csak 4-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- iPad topik
- LG LCD és LED TV-k
- MotoGP & WSBK
- További aktív témák...
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest