- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethsza
tag
Sziasztok,
használ valaki tuyás eszközöket GH-mal? Meghülyült a rendszerem, és mielőtt széttúrnám, hátha központi a probléma.
Néhány cucc offline a GH-ban, miközben saját app-ban nem az.
Vmi ötlet? -
szjoci
őstag
válasz
droetker #596 üzenetére
Erre mi a Google Duo-t használjuk. Már az elsős fiam is könnyedén kezeli Nest hub-on, hív otthonról ha úgy tartja kedve
Nest mini-n is működik a dolog, szóval ha "haza szólsz", akkor vissza tudnak hívni így. De most olvasom hogy akár broadcast üzenettel is lehet válaszolni amúgy :hey google, reply "message"
-
droetker
csendes tag
De, köszönöm! Csak USA Apple ID-vel lehet letölteni a Google Asszisztenst az áruházból.
Csináltam egyet, letöltöttem, szépen működik. Pl. a telefonról hálózaton kívülről is tudok üzenetet küldeni a Nest Mini-re.
A hangszóróról viszont nem tudok egyelőre a telefonra, hiányolja a többi hangszórót. Na de sebaj, ez is jó így. Majd hazakiabálok amikor érkezem, készüljön mindenki.... -
szjoci
őstag
válasz
droetker #594 üzenetére
Google assistant. Ezt nem lehet telepíteni?
-
szjoci
őstag
Nekem is lenne kérdésem:
Vettem egy újracsomagolt nest mini-t, amit az istenért nem tudok a Google fiókomhoz társítani, állandóan azt írja hogy hiba történt a regisztráció során és próbáljam meg később. Most vettem észre a dobozán, hogy nem EU van a típusa után hanem ES (GA00638-ES). Az lehet hogy emiatt nem tudom regelni, vagy pedig hibás lehet? -
szjoci
őstag
válasz
droetker #591 üzenetére
Szia!
Nálam működik úgy, ahogy le van írva a Google nest supportban. Pl: telefonon megszólítva a Google asszisztenst
hey Google, broadcast it's dinner time
, akkor az összes Google eszközön elmondja, hogy irány ebédelni -
droetker
csendes tag
Sziasztok!
Google Nest Mini 2nd-t Broadcast funkciójával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Ha mondom neki, hogy üzenetet akarok küldeni, akkor mondja, hogy kellene még több hangszóró, ez OK.
Iphone-on, ha angolra állítom a nyelvet, akkor a Google Home appban megjelenik a Broadcast gomb, de ha rányomok nem csinál semmit.
Lehet a telefonról üzenetet küldeni a lakásban található egyetlen hangszóróra valahogy? -
Aha, a vendégháló lényege, hogy CSAK az internetet éri el aki rajta van, a többi eszközt nem a belső hálózaton.
Szóval ha te pl telefonról benyomod a klímát, hogy hűtsön, akkor muszáj a jelnek az Interneten keresztül mennie, mert lokálisan nem tudja elérni az eszközt.
Én ezt nagyobb biztonsági kockázatnak vélemPont hogy fordítva szokták tűzfalazni az IoT eszközök hálózatát, hogy mindent elérjen, kivéve kifele ne tudjon forgalmazni.
-
z67
őstag
Én is vendéghálóra tettem pl. a Gree klímákat, meg ilyen-olyan Sonoff stb. kínai olcsó cuccokat, lehet tényleg üldözési mánia, mert hol a határ egy TP-Link okoskonnektor, meg egy Broadlink eszköz között, de én nyugodtabb vagyok. Philips Hue pl. rendes hálón van.
Egy időben külön routeren voltak, most ugyanazon router vendéghálózatán.
Aztán vagy egy külön routerem, valódi vedéghálózatnak, kiadható jelszóval, az fizikailag is független az otthoni hálózattól.
Sőt, az egyik NAS-on kivülről el sem érhető.
Ki mitől nyugodtabb.
-
kátú
őstag
válasz
Perillustris #585 üzenetére
Van, az, hogy semmi értelme
Ha paranoiás vagy akkor nem a te világod az okosotthon
Tedd fel a rendes WiFi re, működni fog, és nem lesz semmi gond. Ha valaki be is törne, mit fog csinálni? Terrorizálni a lámpáidat? Vagy a routerrel kitilt a saját hálózatodból? Resetelek rajta egyet, és viszont látásra, nem egy vállalatról beszélünk!
-
válasz
Perillustris #585 üzenetére
Nem sok értelmét látom ennek, vendég wifin ugye kliens izoláció van, így helyi hálózaton belül nem látják egymást az eszközök.
-
Perillustris
senior tag
Sziasztok, a GH kompatibilis eszközeimet minden gond nélkül használhatom a vendég hálózatomon, ugye? Hiszen akár mobilneten is megy, kivülről. Plusz biztonsági faktornak gondolnám ezt, ugyanis azon keresztül nem érhető el a router menedzsment felülete. Javasolt ez, van bármi hátulütője?
-
coro
csendes tag
Sziasztok!
A Google minivel használja-e valaki a YouTube Musicot?
Eddig Spotifyt használtam, de most váltani akarok. Melyik jobb vagy rosszabb használt közben, zenék lekérésénél? -
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Lehet kissé ostoba lesz a kérdés ezért elnézést kérek. Van egy android tv okosítóm android. Arra letöltöttem egy airscreen nevű progit. Namármost az egyetlen feladat amit el akartam érni az a telefon kijelzőjének tükrözése. Telepítettem a google home ot hogy az alábbi videónak megfelelően ki tudjam vitelezni a dolgot. [link] Na már most az alábbi képen lászik hogy itt nem érek el semmilyen a videó látható opciót [link] . LEginkább azt feltételezem hogy nem csatlakozika wifi hálózathoz. Namármost a kérdés az az hogy ennek az appnak a wifihez való csatlakozára eszközhöz kötött (nest...) vagy kéne egy sima wifi hálóhoz is tudni csatlakozni. Esetleg más miatt nem látom a screen mirror opciót? Amit az indiai csávó alulról felránt opciókat na az nem létezik nálam.
-
Gomba1974
tag
Sziasztok.
Segítsetek légyszíves kicsit./sokat/
Belevágtam a google okos otthon szettbe 2 nets hub, 4 nest audio, 2 nest mini,
Azt hogyan tudom megoldani, hogy a hub rol a hangot a nest audion játssza le?
És miért nem tudom a youtube music-ot kérni a nest audio-tól, hogy játszon le valamit mikor a hub-on meg megy rendesen? A lámpák megvannak már csak az a következő lépés lesz.
Köszönöm szépen.
-
mima1017
tag
Sziasztok.
Olvasgattam itt a hsz-okat es latom vannak itt paran akik elegge ertenek hozza.
Segitseget/tanacsot szeretnek kerni.
Szeretnek itthonra valamilyen “okos” rendszert. Amivel tudnam vezerelni a TV-t, Hangprojektort,Vilagitast,Klimat akar.A TV: LG 55UN7003 tipusu - ezt lattam hogy tamogatja a google asszisztenst, a TV hez bluetooth-on keresztul hozza van parositva egy LG SL4Y 2.1 hangprojektor.
A vilagitast jelenleg Xiaomi vezerlovel vezerlem (MiBoxer) az app neve.A klima pedig Gree Lomo plus 3,5kw ez is wifis.
Szerintetek az megoldhato hogy egy google home kutyuhoz kapcsoljam oket, es mondjuk hangvezerlessel tudjam kapcsolgatni?
A valaszotokat elore is koszonom!
-
kátú
őstag
Sziasztok!
IOS ről hogy a piklibe tudom kezelni a routinjaim?
Kezdek idegösszeroppanást kapni, mostmár gyilkolom kifelé a googlet az életemből -
nessh
tag
Sziasztok, van arra mód nest hubbal hogy pl smb megosztáson lévő zenéket hallgassak vele?
-
Zalaym
tag
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni. Adott egy Google Nest Hub 2, ami gyönyörűen teszi a dolgát, viszont vettem egy Google Nest Mini 2-t, amit rögtön meg is talált, végigmegy a beállítása, majd miután kilistázza, hogy miket fogunk beállítani leokézom, elkezdi magát beállítani és hibával leáll a beállítása. Utána látom a Home-ban, de nem tudom megfelelően használni, nem játszik le zenét sem, azt mondja állítsam be az alkalmazásban.
Ját már valaki így? Van rá ötletetek?
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
ma szereztem be egy nest mini 2-t. eddig a rádiók (petőfi,rádió1,retro) frankón működnek. a kérdésem az lenne, hogy youtube music free esetében normális, hogy nem játszik le egyáltalán zenét. azt hittem valami rádió szerű funkció működni fog, de semmi.
-
kutitomi
csendes tag
hello,
vette, m(használtan) egy nest hubot, de nem sikerüla wifire csatlakoznia, vqagy néha igen, akkor frissíti magát 2-3szor elmegy 100%-rs aztán sötét képernyő... connection lost, network problem... ami még fura h egyszser magyar, egyszer angol...
köszi -
blueye
veterán
Nem megy a Retro sem.
A Petofi mukodik.
Balazsek podcaston hallottam h meghackeltek a rendszert bar ezt nehezen hiszem el.Mas. Telefont csereltem es a mini meg mindig a regi telefonomra akarja kuldeni az infot / akarja megcsorgetni. Reset volt es mar az uj telefonrol allitottam be.
Hogy tudom megtanitani neki h uj telefonom van? -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Nektek működnek a rádió adások a TuneIn-ről? Kb a hét közepe óta nem megy pl a Rádió 1.
Köszi! -
Speik
újonc
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Ma kaptam Google home hub-ot. Az app ban szépen meg is jelenik. Frissült is. Aztán kéri hogy társítsam a fiókot. Ahol folyamatosanan hibát jelez. “KgskErrorDomain hiba-83902” tud nekem segíteni valaki? Köszönöm !
-
-
Kész megoldások közül talán a Google Nest Hub amit keresel, ahhoz kell egy tartó konzol, amit mondjuk 3D nyomtatással le is lehet gyártani vagy keresel ebből is kész megoldást, ha van.
A másik lehetőség, amit én is használok az a Tablet + HomeAssistant + Fully Kiosk Browser.
A központi vezérlő a HomeAssistant rendszer, ehhez vannak kapcsolva a különböző eszközök és a felületet pedig a Fully Kios Browser jeleníti meg, azért hogy kiosk módban tudjon futni a böngésző, így lehet szabályozni a tablet alvását vagy teljesen meg is lehet akadályozni, ahogy elaludjon a képernyő.
A tablet amit használok erre a célra az egy Huawei MediaPad T5 egész jól futnak rajta a dolgok, de néha akad picit, ezért ennél erősebb tabletet javaslok.
-
Suineg
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondolatom támadt, hogy szerelnék a falra egy tabletet amolyan google asszisztensnek. Olyan mindenes vezérlő lenne, egyébként meg mutatná az időjárást, meg órát, de erről vezérelném a spotify-t meg minden okos dolgot.
Szerintetek mennyire kivitelezhető a dolog? Milyen TAB-ot lenne érdemes venni? (persze olyan kellene ami nem menne el alvó módba a képernyő is állandóan bekapcsolt lenne, és persze tápot kapna folyamatosan) -
Takika14
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Van valakinek összeállítási alapja a JBL Link Music és a Google Nest Audio között?
Melyiket lenne érdemes választani?
Konyhába szeretnék egy wifis speaker-t, főként zene/rádió hallgatás, telefonálás gyanánt, egyéb igényem nem igen van, szóljon az árához képest a legszebben.Gondolkodtam még a Link Music nagy testvérén, a JBL Link Portable is. A lényeg nekem, hogy mindenképp google home-os legyen, állandó tápellátáson lenne fix helyen.
A rá szánt összeg a funkciók kihasználtsága miatt maximum 60 ezer volna.
Más alternatívát is szívesen fogadok ebben az árszegmensben.
-
Drakk
tag
Hogyan lehet az Apple Musicot felvenni Default Music alkalmazásként a Google Home alá? Eddig Spotify-thasználtam, most szeretnék váltani Apple Musicra.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Xbox Series X|S
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest