- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Moby
veterán
Itt válaszolok, mert más is érinthet, a bestbuy topikban már leírtam: a megoldás az, hogy vissza kell vinni a spanyol régióst. Én hoztam egy EU-t helyette, bontatlant, ez működik, de alapvetően nem a régió a probléma (bár megnyugtató, hogy a hub és a mini is EU-s). A gond az, hogy ezek felbontott eszközök, és nem tudni hol jártak, de ott a valahol a google más GH verziót terít a telefonokra, és már verziójú firmware-t az eszközökre. Magasabb verzió számút, mint amit az én telefonom rátöltött a bontatlan EU-sra. Tehát az van, hogy a mi GH-nk, amit az itteni sztórból kapunk na az nem kommunikál a magasabb verziójú eszközzel. Vagyis nem jól. Natehát nem szabad ezeket a bontott eszközöket megvenni, mert simán bele lehet ilyen probléma futni, de talán eleve az a legegyszerűbb, ha EU-s eszközt vesz az ember, bontatlan. Tudom, nem egyszerű, mert a boltok nem jelölik, a google meg nálunk nem forgalmaz...
-
droetker
csendes tag
De, köszönöm! Csak USA Apple ID-vel lehet letölteni a Google Asszisztenst az áruházból.
Csináltam egyet, letöltöttem, szépen működik. Pl. a telefonról hálózaton kívülről is tudok üzenetet küldeni a Nest Mini-re.
A hangszóróról viszont nem tudok egyelőre a telefonra, hiányolja a többi hangszórót. Na de sebaj, ez is jó így. Majd hazakiabálok amikor érkezem, készüljön mindenki....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest