- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nababika
aktív tag
-
Skynet258
veterán
válasz
Fecogame #185 üzenetére
Én is ezzel oldottam meg, szerencsére nálam működik rendesen (illetve nálam egy komplett folyamat része; "Hey Google good night" parancsra lekapcsol a nappaliban lévő állólámpa, PC off és felkapcsol a hálóban lévő állólámpa).
Nappaliba a mennyezeti lámpához akarok még venni egy Sonoff kapcsolót és akkor már ahhoz sem kell felkelni tv nézéskor, hogy kapcsolgassam.
-
tomee007007
addikt
Tényleg jó cikk, köszönjük!
Elvileg kicsit jobban szól, plusz van falra akasztó.... itthon is kapható, viszont dupla annyiba kerül mint az 1st gen. Kérdés, megér-e ennyit....Más:
Valakinek sikerült már valahogy a YT Music-ot beállítani alapértelmezett zene lejátszónak? A Spotify-tól már agybajt kapok....
Nekem sehogy sem adja be választható opcióként, pedig nem csak a nyelvet, még a lokációt is átraktam US-re. -
-
sipy888
aktív tag
Wifin keresztül érdekelne mert úgy jobb a hangminőség és nincs távolsági korlát. Illetve wifin keresztül multi roomba szeretném kötni a többi szobában lévő Google home mini hangszóróval. (LG sounbarral működik, mert azok támogatják a Google assistantot, a Samsung papíron nem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged