Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Én úgy tudom, hogy a 2MB alatti képeket hagyja csak változatlanul.
Engem még az idegesít benne, hogy a rendezett mappa struktúrát sem tartja meg, hanem időrendbe szedi a képeket. De ki emlékszik pl. arra, hogy mikor voltam az xy koncerten?
Így lehetetlen keresni rajta.
Családi fotókat is szépen mappákba rendszereztem, de ha feltöltöm biztonsági másolatként, majd újból le kell töltenem az összeset, akkor kezdhetem elölről a rendszerezést, ha csak nem a google drive-ba töltöm fel őket.Én ezek miatt kacsingatok inkább a Flickr felé. Ott 1TB van ingyen és nem konvertálgatja át a fotókat. Viszont most néztem hogy átnevezi őket úgy, hogy berak az eredeti név mögé még egy számsort is ha letöltöd. De pozitívum, hogy minden mappát külön albumba tölt fel. Viszont ez a negatívuma is, mert az almappákat is "kívülre" teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Cyberpunk 2077
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mobil flották
- World of Warships
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így lehetetlen keresni rajta.