Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Én úgy tudom, hogy a 2MB alatti képeket hagyja csak változatlanul.
Engem még az idegesít benne, hogy a rendezett mappa struktúrát sem tartja meg, hanem időrendbe szedi a képeket. De ki emlékszik pl. arra, hogy mikor voltam az xy koncerten?
Így lehetetlen keresni rajta.
Családi fotókat is szépen mappákba rendszereztem, de ha feltöltöm biztonsági másolatként, majd újból le kell töltenem az összeset, akkor kezdhetem elölről a rendszerezést, ha csak nem a google drive-ba töltöm fel őket.Én ezek miatt kacsingatok inkább a Flickr felé. Ott 1TB van ingyen és nem konvertálgatja át a fotókat. Viszont most néztem hogy átnevezi őket úgy, hogy berak az eredeti név mögé még egy számsort is ha letöltöd. De pozitívum, hogy minden mappát külön albumba tölt fel. Viszont ez a negatívuma is, mert az almappákat is "kívülre" teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így lehetetlen keresni rajta.