- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
válasz HUTCHDB #7230 üzenetére
Synology NAS - Chromecast with Google TV párosításom van és Kodit használok a videó lejátszásra. Nem tapasztalok rángatást (kadencia problémát) és lejátszik mindent amivel eddig találkoztam. (igaz csak HD-FullHD videókat nézek)
Ezen kívül SkyShowTime előfizetésem van, de eddig nálam azzal sem volt probléma... -
senior tag
válasz HUTCHDB #7230 üzenetére
50Hz-re állítással én is próbálkoztam, és én is úgy éreztem, hogy jobb. (De nehéz explicite kijelenteni, mert szisztematikusan nem kísérleteztem vele (elég macerás állítgatni), az érzésre meg nem igazán egzakt. De ha már ketten érezzük így, akkor lehet, hogy van benne valami... )
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #7229 üzenetére
Találtam megoldást a darabos mozgás elhárítására.
A Chromecast-ben a felbontást átállítottam 1080p 60Hrz-ről 1080p 50Hrz-re.
Tökéletes lett!
Akinek ilyen problémája van, az próbálja ki.MÁS!
Milyen videólejátszó programot használtok?
Én a VLC-t és az MX Player-t töltöttem le. Egyik sem tökéletes. Az egyik nem mindegyik videó, a másik nem minden hang formátumot kezel.
Tudtok ajánlani valamit, ami minden szempontból jó ?
Synology NAS -om van, annak is van saját lejátszója, de sajnos az is válogat, hol a hang, hol a kép nem jó.MÁS 2!
Korábban megvásároltam a Star Wars több epizódját a Google-n keresztül.
Szépen meg is jelennek ezek a filmek, és le is játsza a gép, de a hangsávot nem tudom állítani.
Hiába mutatja, hogy angol és magyar nyelv is elérhető, csak angolul lehet lejátszani (pontosabban így indul el) és olyan lehetőség nincs, hogy a hang nyelvét változtassam. Bezzeg feliratból kismillió ott figyel.
Mi lehet a probléma?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
senior tag
válasz HUTCHDB #7224 üzenetére
Többen is panaszkodtak rá korábban, ha visszaolvasol. Én is. Nálam D+ és SST alkalmazás van fent, mindkettőn előfordul alkalmanként. A 12-es android frissítés óta van. Lásd még: [link] .
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Arolotifar
őstag
válasz HUTCHDB #7221 üzenetére
Vidéken teszteltem 2 db ilyen verziót, apósnak és anyósnak lett beüzemelve. Náluk Somogyban vacak a net, wifis modemmel 20 Mbps a legnagyobb sebesség. Egyik streaming szolgáltató sem szaggat FullHD-s ill. UHD-s TV-n.
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Napelem
- További aktív témák...