Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
válasz
HUTCHDB #7230 üzenetére
Synology NAS - Chromecast with Google TV párosításom van és Kodit használok a videó lejátszásra. Nem tapasztalok rángatást (kadencia problémát) és lejátszik mindent amivel eddig találkoztam. (igaz csak HD-FullHD videókat nézek)
Ezen kívül SkyShowTime előfizetésem van, de eddig nálam azzal sem volt probléma... -
válasz
HUTCHDB #7230 üzenetére
50Hz-re állítással én is próbálkoztam, és én is úgy éreztem, hogy jobb. (De nehéz explicite kijelenteni, mert szisztematikusan nem kísérleteztem vele (elég macerás állítgatni), az érzésre meg nem igazán egzakt. De ha már ketten érezzük így, akkor lehet, hogy van benne valami...
)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #7229 üzenetére
Találtam megoldást a darabos mozgás elhárítására.
A Chromecast-ben a felbontást átállítottam 1080p 60Hrz-ről 1080p 50Hrz-re.
Tökéletes lett!
Akinek ilyen problémája van, az próbálja ki.MÁS!
Milyen videólejátszó programot használtok?
Én a VLC-t és az MX Player-t töltöttem le. Egyik sem tökéletes. Az egyik nem mindegyik videó, a másik nem minden hang formátumot kezel.
Tudtok ajánlani valamit, ami minden szempontból jó ?
Synology NAS -om van, annak is van saját lejátszója, de sajnos az is válogat, hol a hang, hol a kép nem jó.MÁS 2!
Korábban megvásároltam a Star Wars több epizódját a Google-n keresztül.
Szépen meg is jelennek ezek a filmek, és le is játsza a gép, de a hangsávot nem tudom állítani.
Hiába mutatja, hogy angol és magyar nyelv is elérhető, csak angolul lehet lejátszani (pontosabban így indul el) és olyan lehetőség nincs, hogy a hang nyelvét változtassam. Bezzeg feliratból kismillió ott figyel.
Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest