Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CPU-Z
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Home server / házi szerver építése
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
válasz
HUTCHDB #7230 üzenetére
Synology NAS - Chromecast with Google TV párosításom van és Kodit használok a videó lejátszásra. Nem tapasztalok rángatást (kadencia problémát) és lejátszik mindent amivel eddig találkoztam. (igaz csak HD-FullHD videókat nézek)
Ezen kívül SkyShowTime előfizetésem van, de eddig nálam azzal sem volt probléma... -
válasz
HUTCHDB #7230 üzenetére
50Hz-re állítással én is próbálkoztam, és én is úgy éreztem, hogy jobb. (De nehéz explicite kijelenteni, mert szisztematikusan nem kísérleteztem vele (elég macerás állítgatni), az érzésre meg nem igazán egzakt. De ha már ketten érezzük így, akkor lehet, hogy van benne valami...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest