Hirdetés
-
PROHARDVER!
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
Topikgazda
Az oldal tetején a topik összefoglalóban leírtam, hogy a Chromecast Ultra egy "streamer eszköz, tehát önmagában nem működik. Minden képen kell a telefonunk, táblagépünk, vagy laptopunk ahhoz, hogy kirakjuk az eszközre az adott tartalmat."
Neked a CC TV kell, illetve egy rendes 5 GHz-es wifi kapcsolat! -
-
GrandS
senior tag
Tanácsot kérnék tőletek. Van egy androidos mini pc-m, ami döglődik. Arra gondoltam, hogy egy Chromecastra leváltanám. Amire használnám: NAS-on lévő fotók, videók, esetleg zene lejátszására TV-n. A képernyőképeken úgy látom, hogy KODI is van rajta, most azt használom, de tulajdonképpen ha a notebookomat tükrözném a tv-re és úgy menne, az is teljesen megfelel.
Kérdéseim:
1. Erre a feladatra alkalmas-e
2. Ha igen, melyiket ajánlanátok: a Chromecast Google TV-t, vagy a Chromecast Ultra-t?Tudom, hogy a Google TV újabb, jobb, de az ultra meet szól, hogy olcsóbb és kapok hozzá net aljzatos tápot.
Köszönöm, ha segítetek!
-
vacs
Topikgazda
Ha a távirányítón megnyomjátok a hang asszisztens gombot és kimondjátok az "open Play Store" -t, akkor megnyitja!
Ezen a videón 0:40-től. -
ranlomadi
tag
válasz
oroszlan12 #6382 üzenetére
Köszi! Akkor irány a bolt.. :) remélem jól is működik rajta.. Mi verzión borzasztó
-
ranlomadi
tag
Sziasztok. Meg tud valaki erősíteni, hogy külföldön google tv chromecast-on elérhető e a Direct One alkalmazás nem mobilról tükrözve is?
-
zol84
tag
válasz
oroszlan12 #6376 üzenetére
Köszi ezt majd kipróbálom!
-
zol84
tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy chromecast with Google Tv-t.
Olyan kérdésem lenne hogy, amikor keresni próbálok az alkalmazások között a "sorry something went wrong" hibaüzenet jön fel mindig . Fel is olvassa fonetikusan.
Hogy lehet ezt működésre bírni? -
kkp900
senior tag
Sziasztok! Adott lenne egy FHD Crhomecast 3 és Iphone X telefon LG tévével ami természetesen FHD. Az a baj , hogy most az HBO MAX ra frissítés után rossz a felirat sáv és balra is van eltolódva kb . Nagyon kicsi a felirat. Sehol s találok rá megoldást , hogy lehetne megváltoztatni.
Amikor az HBO GO volt tökéletes volt. Nem is kellett változtatni rajta. De most élvezhetetlen lett. Windows laptopon is böngészőből tökéletes és van is beállítási lehetőség . Csak ezzel a Chromecastal van a hiba és csak az HBO Maxal Netflix Prime tökéletes. Merre kell elindulni hol lehet beállítani mert az Iphone appba nem lehet semmit se a Feliratnál csak a nyelvet és ki be kapcsolni ennyi csak. Előre is köszi a segítséget nektek.
-
törölt tag
https://asztali-multimedia-lejatszo.arukereso.hu/google/chromecast-google-tv-ga01919-p638567988/#
https://asztali-multimedia-lejatszo.arukereso.hu/google/chromecast-47341-p616712940/Ez a kettő egy és ugyanaz?
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Google Chromecast 3 alatt hogyan lehet az elsőként létrehozott nevet törölni?
-
törölt tag
Sziasztok! Google Chromecast with Google TV nevű okosítót tervezem megvenni, Mi a véleményetek róla? Van ebben az árkategóriában jobb nála 28-30k?
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Kislányom FHD tévéjéhez szeretnék okosítót, Mi stick van már a családban, annak a tudása nekünk megfelelne amúgy: KODI, Netflix, HBO Max menne róla, HDMI CEC fontos.
Viszont most látókörömbe került egy 3rd gen Chromecast is amit egy sticknél is olcsóbban meg tudnék venni, és ki is próbálnék szivesen egy ilyet.Ez még nem tud úgy működni mint a Mi Stick igaz?! Ahogy olvasom az összefoglalóban, nála még kell mindenképp streaming eszköz, csak a with TV verzió tudná kiváltani a MI Stick tudását? (Kadenciahelyesség meg ilyenek nem fontosak.)
-
szokelaszlo
tag
Sziasztok!
Adott egy első generációs chromecast.
Most hogy elérhető hazánkban is a HBO MAX ami már több csatornás terhangal is elérhető.
Hogy tudnám elérni hogy a tévébe vagy az erősítőbe a többcsatornás hangot eljuttassa?
Hiába állítottam be a beállítások között csak sztereó pcm hang megy.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
motm70
csendes tag
a HBOMax app elérhető már a ChomeCast with Google TV-n?
-
SZATA
senior tag
Sikerült már valakinek feltelepítenie ChomeCast with Google TV-re az RTL Most app fekvő képernyős változatát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Windows 11
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest