Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- Androidos fejegységek
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Szia!
Meg jött a cucc.
A videó pontosan végigvezet az alapokon.
Tényleg egyszerű beállítani.
Amit én tapasztaltam, hogy telefonról kell elsőnek beállítani, mert így lesz jó a videostream. Amikor Pc-n a chrome plug-in-al próbáltam (videostream), nem ment sehogy se, tűzfalblokkolásra panaszkodott. Telórol rákapcsolódott egyből az app-al, utána megjavult Pc-n is és ment szépen. A cast is jó, csak annyi nem tetszik hogy PC-n le van korlátozva az adott lapra amit éppen nézek, másik laphoz le kell csatlakozni, ráállni a másik lapra és újra cast-olni.
Videostream telórol vezérelve nem az igazi, sokszor megakad, bufferel, írja a teló is. De ha PC-röl indítom chrome-bol, akkor alig-alig akad meg. Csak ezt próbáltam mert ez nagyon egyszerűen használható. Plex majd később kivácsiságból.
Youtube telórol nagyon cool, teljesen vezérelhető. PC-röl youtube.com nem jó, csak play-pause-ra reagál, belehúzni nem lehet.
Egy alap 1 antennás TP-LINK routerrel van megoldva a wi-fi (azt hiszem 741ND), 2 laptop van rajta + 2 okosteló (öcsém + én ha otthon vagyok), + most a chromecast.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Europol: jönnek az önálló AI-bűnhálózatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest