Hirdetés
-
PROHARDVER!
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csasaKKP
senior tag
válasz
castiels #2773 üzenetére
Sajna nincs, pedig a Chromecast SoC-jében van (mind a 2-ben, mind az Ultrában) Bluetooth, sőt, szórja is a jelet (Bluetooth 4.0 / BLE), de nem lehet hozzá kapcsolódni, pedig Linux alól egyéb módszerekkel is próbáltam. Simám megoldható lenne, hogy (Roku-hoz hasonlóan), Bluetooth távirányító, akár külön megvásárolható tartozékként.
Milyen TV-d van? A régebbi LG-ken a CEC úgy van, hogy Simplink, és ahány gyártó, annyi megnevezés.
-
castiels
addikt
Ki lehet valahogy váltani a HDMI CEC-et?
Sajnos nem támogatja a TV-m.
Nincs a Chromecastot nak saját távirányítója esetleg?
MY TV-hez jól jönne a csatornáknál...
-
alphamooncam
őstag
válasz
csasaKKP #2767 üzenetére
OK, hogy erős hardver kell, meg miegymás, de tényleg csak az a baj hogy 1Gb RAM van benne. Azért az nem kevés...
Meg hát a win10 alatt nem is láttam magát az eszközt a belső hálózaton.
Láttam a NAS-omat meg mindet, de a Chromacast2-et meg nem.Nem kéne látnia?!
Nem vmi. router beállítási probléma? Vagy mástól kaptam olyan tippet, hogy egy app megoldja, ok de melyik?!
-
csasaKKP
senior tag
válasz
alphamooncam #2766 üzenetére
A Google Home appon belül van egy olyan menüpont, hogy "Képernyőtartalom/hang átküldése", arra nyomva a tablet képernyőképe meg kell, hogy jelenjen a TV-n. Azonban fontos megjegyezni, hogy viszonylag erős hardver kell ehhez, arról nem is beszélve, hogy ha még játszani is akar mellette! (Elvégre a képernyőn megjelenő tartalmat enkódolni kell reatime tulajdonképpen, és még a hálózaton keresztül ki is kell küldeni) A kapcsolat meg fog szakadni, ha nincs elég RAM a tabletben (márpedig szerintem 1 GiB kevés lesz), mert ki fogja a rendszer lőni a háttérből az alkalmazást játék közben. Ha a SoC nem elég erős, akkor mind a játék, mind a TV-re kiküldött képernyőkép akadozni fog.
Streaming alkalmazásokra (mint a fent említett YouTube) ez nem vonatkozik.
-
alphamooncam
őstag
Biztos többször le lett már írva, de az összefoglalóban nem találtam.
Lenovo tab3 ( OS 6.0) tabletet vettem korábban a lányomnak, illetve most egy Chromecast2-t.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e tükrözni a képet, és ha igen akkor hogyan.
Próbánál Yotube ment, de a "steram/audió" átküldésénél kiírta hogy megszakadt a kapcsolat. Mi lehet baj?
Csak biztonyos játékokkal fog tudni így majd játszani a kislányom, vagy bármelyikkel?
Esetleg meg lehet oldani, hogy office-t is ki lehessen küldeni?
Köszönöm.
-
gyugyo79
addikt
válasz
castiels #2762 üzenetére
Tip.: máshonnan tölti be. Lehet az is, hogy random miatt épp amikor én néztem nem azokat adta be ami kiakasztja és neked se amikor laptopról nézted mit tudom én van 50 kép abból 20 rossz ha szerencsésen jönnek nem akad ki ha nem akkor kiakad. stb.
De ugye halom más oka is lehet.
-
azbest
félisten
válasz
gyugyo79 #2759 üzenetére
egyébként úgy néz ki, hogy az ajánló lapozós képernyőn akad ki. Úgy néz ki, mintha túl sok erőforrást használna. Csak egy tipp: lehet marha nagy felbontású előnézeti képet tettek be valamelyik filmhez.
(ugyanígy fagyott ki, mint amikor cast alkalmazást próbálgattam készíteni és teljes weblapot töltettem be vele)
-
castiels
addikt
nektek nem fagyassza be az hbo go androidos app a cc-t?
nálam újra is indul a cc tőle, meg fekete a kép..
-
azbest
félisten
A képernyő Hz nem feltétlen jelenti azt, hogy a videót is annyival játsza le.
https://developers.google.com/cast/docs/media
Video codecs (Chromecast 1st and 2nd Gen.)
* H.264 High Profile up to level 4.1 (the processor can decode up to 720p/60fps or 1080p/30fps)
* VP8Video codecs (Chromecast Ultra)
* HEVC / H.265 Main and Main10 Profiles up to level 5.1 (2160p/60fps)
* VP9 Profile 0 and Profile 2 up to level 5.1 (2160p/60fps)
(meg persze a régi képességei is, bár tippre a régivel kompatibilis streamből nem feltétlen csinálnak 60fps változatot a szolgáltatók, bár ki tudja) -
cotag
senior tag
Úgyadódott hogy kell egy Ultra is...
Honnan a legolcsóbb?? -
gyugyo79
addikt
válasz
Greybeard #2748 üzenetére
Amikkel én találkozzam:
Nem minden tv- n van ám usb vagy ad rajta a cc -nek megfelelő áramot (különböző szállásokon nem ezt nézik mint felszereltség). Ráadásul utazáshoz is egyszerűbb egy rendeset vinni mint azt a tuszmákot.Van a tv n 2 csatlakozó is ami jó de egybe a PVR es Hdd van a másikba egy filmes ...
De ezek mellet még van rengeteg eset amikor kell az a külön táp.
-
azbest
félisten
válasz
Greybeard #2748 üzenetére
cc1 és cc2 kapcsán nem igazán lényeges
Ha van hová dugni és ad elég delejt, akkor oda lehet.
A cc ultra kapcsán a gyári táp egyben usb-lan adapter is, ami a 4k tartalmaknál jobb lehet, mintha wifin van. Szóval ott érdemesebb lehet azt használni, persze nem kötelező. (persze ilyet lehet használni cc1/2 -höz is, csak nem olyat adnak vele)
Csak azért hoztam fel, hogy ne legyen meglepetés.
Az egyik helyen 11.900 + 1000 = 12.900 szállítás a cucc eu táppal, német dobozzal. A másik helyen 12.900 + 0 szállítás uk táppal, uk-eu átalakítóval (ma épp 12.490), gondolom uk dobozzalAz adapter gondolom ilyen alakú, mivel uk-ban nem olyan slim a csatlakozó
-
Greybeard
tag
Érdekes olvasgatni ezt a dugalj problémát. Számomra egyértelműnek tűnt, hogy a TV USB portjába csatlakoztatom a CC-t, hisz így a CC észrevétlenül megbújik a készülék mögött, marad plusz egy hely az elosztóban, ráadásul ha a TV-t kikapcsolom, akkor automatikusan lekapcsol a CC is, nem marad stand by üzemmódban. Milyen előnye van a konnektorba csatlakoztatásnak? Komolyan kérdezem, mert kíváncsi vagyok, hogy csak én nem gondoltam-e valami fontos szempontra, amitől nőne a felhasználói élmény.
-
azbest
félisten
válasz
BonFire #2744 üzenetére
ha jól látom a futáros kiszállítás gls 1300, az mpl-es módok (csomagautomatába, postapontra - benzikút vagy coop vagy automata... , postán maradóra) 1000, a pick pack pont (boltok, újságosok és hasonlók) meg 950. Ott vannak az infók az információk menüben. Az árakat meg a kosárba tett cuccnál a szállítási módot váltva lehet látni.
-
-
tylerddd
veterán
1.) Van arra valami lehetőség, h egy androidos telefon mobilnet elérését használva küldjek ki dolgokat a Chromecast 2-re, anélkül, h wifi hálózatot használnék?
2.) Egy androidos készülék mobilnet elérését hotspottolva alakíthatok ki hálózatot úgy, mintha a telefon egy wifi router lenne? Tehát egy teló hotspottol, a többi + a Chromecast 2 rá kapcsolódik?
Remélem sikerült érthetően leírni, h mit is akarok!
Köszi!
-
azbest
félisten
válasz
DonMarco #2736 üzenetére
Biztos be van kapcsolva a vendég mód. Aki a közelben van, az detektálhatja a chromecastot úgy is, hogy nincs fenn a wifiden. (a pizíció adatok alapján a chromecast pozíciója közelében lévő készülékek) Ilyenkor a tévé ultrahangként sugározza a kódot, így a szobán belül lévő készülékek meghallhatják, amikor kapcsolódni akarnak. Ha nem hallják, akkor manuálisan is be lehet pötyögni a kódot.
Persze ettől az idegen készüléknek is kell internet kapcsolat, csak nem kell a te hálózatodon lennie.Példa videó:[link]
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! A képernyön bal oldalon lent a négy számjegyü pin kód mire jó,hova kell ez ? Csakmert müködik minden funkció a telóval kifogástalanúl.
-
azbest
félisten
Semmi köze az igazihoz, csak visszaélnek a nevével és külsejével
It's not the original Chromecast2, but it is just exactly as same as the original in function
ONLY SUPPORT Miracast and DLNA
Szóval semmit sem tud, amit az igazi.
Per pill talán itt a legolcsóbb itthon [link] pick pack pontra
-
hege21
aktív tag
OEM Chromecast kínai verzió vajon ugyan aszt tudja?
Tapasztalat esetleg? -
bajnokpityu
félisten
válasz
gyugyo79 #2729 üzenetére
zseniálisan bánik az akkuval. ma 45percet naviztam töltő nélkül, telefonáltam másik felet, reggel vettem le töltőről, most éppen 85%, és természetesen nem melegszik ez már. sose.
ez jó. ami nem, hogy annyira jól kommunikál wifi directen (ami gondolom egyezik a miracasttal), hogy a TV látja őt, de a teló nem találja a TV-t..
ezért próbálnám chromecasttal
-
gyugyo79
addikt
válasz
bajnokpityu #2728 üzenetére
Rákeresel akkor halom eladó van E-Bay -en de most, jobban utána olvastam és a G6 -tól lett kivéve tényleg a slim port támogatás (A töltés azon keresztül megoldható lenne amúgy ha támogatná) . Szóval az csak a kis kínaik írják oda, hogy jó hozzá ..
Kell a CC -nek + táp USB -n keresztül. Olvasd el a hozzá szólásokat csak az állította, hogy megy net nélkül a CC aki nem próbálta ki csak úgy gondolta, hogy megy, ez a net lehet a telefonodon megosztott is tehát router az nem kell, csak induláskor hozzá kell tudni kapcsolódni a telefonodhoz amin megosztod neki a netet ...
Ha végig gondolod, tudod automatizálni a telefonodon (ha van türelmed megírni egy ilyen scriptet és jól kezelik a telód ezen funkcióit az automatizáló programok), hogy amikor BT -n kapcsolódik a fejegységhez akkor automatikusan osszon netet, viszont ugye ekkor a fejegységnek már mennie kell ami áramot adott a CC -nek így a CC már sír a net hiányáért mire a telefonod oszt neki. Persze egyszer csak észreveszi, hogy megvan a wifi amihez csatlakoznia kell és elindul csak te addig malmozol, ha használnád, aztán jön az, hogy ha netet oszt akkor sok telefonon változó, hogy lehet netezni, meg kb nem tudom a G6, hogy szereti ha ezek mellet még egy gps alkalmazás is futtatnia kell de láttam olyan telefont ami töltés mellet merült csak a navigáció+zene használattól és tojást lehetett volna rajta sütni, ami sem az alkatrészeknek se az aksinak nem tesz jót hosszú távon.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
gyugyo79 #2727 üzenetére
Ki állítja, h működik? G4ben még ment, g5től kivették összes LGből a hdmi, mhl kimenetet.
Plusz ha foglalt az USB csati, akkor nem is lehet tölteni külön a telefont, ami meg kéne,mert a fejek ezek a bemeneten nem töltenek. túl nagy árammal.
Gondolom utóbbi miatt nem erőltetik LGnél a featuret, gyakorlati haszna kicsi.3 gombnyomással elérhető funkció kell. Visszafele gombnyomás nem annyira fontos, amikor navigálok, nem szoktam menet közben matatni a telóval, de egyébként elvileg működik.
G6korai szoftverei chromecasttal stabilan mentek, többivel(pl Miracast) nem. Hogy a mai szoftverekkel mi a helyzet, azt nem tudom.Az alap kérdésemre nemrég azt a választ kaptam, hogy igen, menni fog a chromecasttal router nélkül. Most akkor mégse megy? Másik kérdés, a chromecast egységnek kell a működéshez az USB töltés, vagy elég lehet neki, amit a HDMI kimenetről kap?
A telefonról kaphat netet, az nem probléma, wifi hotspotot tudok neki csinálni egy klikkel.
-
gyugyo79
addikt
válasz
bajnokpityu #2726 üzenetére
Felejtsd el ezt az egészet, ha úgyis töltőznéd minden induláskor, hogy ne merüljön le akkor már egyszerűbb oda kábelezni a fejegységtől egy Type C Phone to HDMI kábellal és azon összedugni (Ha tényleg működik ez G6-tal mint ahogy állítják). Mert mint pont most ki lett beszélve ahhoz, hogy a CC működjön osztanod kéne neki vissza netet is és vagy szurkolsz, hogy ki/ be szállásnál jól lefusson egy auto script ami megkímél az amúgy komoly rituálétól ami ahhoz kell, hogy minden elinduljon aminek kell és az út végén leálljon, vagy neked manuálisan megcsinálnod ami abszolúte nem életszerű.
-
SZATA
senior tag
válasz
bajnokpityu #2724 üzenetére
A ChromeCast is tudja a Miracast módot és csak jobb minősége van mint mindenféle kínai kütyüknek. Azt nem tudom pontosan, hogy technikailag mi a különbség vagy hasonlóság a Miracast mód és a képernyőtükrözés között.
Amúgy hogy küldesz jelentést, ha nem a telefont nézed?
-
SZATA
senior tag
válasz
bajnokpityu #2722 üzenetére
Igen, az a router nélküli működés érdekes, nem is gondoltam rá. Viszont működhet, Miracast módban. Csak bekapcsolom a gyors beállítási sávon (LG G4) a Miracast gombot, és már ugrik is fel az utolsónak csatlakoztatott eszközre (CC2). Ezt router nélkül még csak az easycast donglelel próbáltam.
Viszont nem tudom milyen lesz a minősége és mennyire lesz folyamatos a kép. Sokszor akkor is merül, ha töltőn van, ezen csak a fényerő csökkentése segíthet.
-
bajnokpityu
félisten
Nincs ilyen készülékem, szóval nem látom még, hogy mennyire bonyolult lesz ez napi használat során. Van valami video erről?
nem lesz se router, se semmi, a chromecastnak kell dongle-nak lennie önállóan (lehetőleg hdmi kábelről táplálva), és úgy lenne jó, ha amikor elindul, autómatikusan ebbe az üzemben indul.pl: [link] Van vagy 10mp.
Nem gond a merülés, gondolom töltőről birni fogja.
Nem a fényesség miatt. Csomó külföldi országban tilos az ablakra ragasztani cuccot, meg tényleg egy fokkal letisztultabb lehet a kocsi bele, ha nincs telefontartó böszmeség a látótérben.
-
Márton
nagyúr
válasz
bajnokpityu #2719 üzenetére
jobb, nagyobb, fényesebb a fejegység?
-
SZATA
senior tag
válasz
bajnokpityu #2719 üzenetére
Igen, lehet. Ott van a home app hamburger menüjében.
Viszont számíts arra, hogy a telefonod akkuja veszett fejsze módjára fog merülni. GPS+kijelző+Net+tükrözés = több mint sok. -
bajnokpityu
félisten
Adott egy autós fejegység hdmi bemenettel.
Másik adott egy LG G6 telefon. Utóbbi sajnos nem támogatja az MHL,t tehát direkt HDMIt nem tudok belőle kinyerni.
Viszont elvileg megy a Chromecast róla (meg DLNA). Esélytelen szerintetek megoldani, hogy a teló Waze-s navigálós kijelzőjét (és nem youtube-t) kirakjam valahogy a fejre?Másképp kérdezve, a telefon kijelzőjét 1:1ben lehet valahogy tükrözni a Chromecast-ra?
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Net nélkül csak dlna képes tv-re lehet tudtommal is saját videó tartalmat küldeni. Épp kisérleteztem az imediashare app-al,és röhögve működik. Wifis ruter kell hozzá nyilván.
-
azbest
félisten
esetleg egy ilyen lehet megy offline is a képernyőmegosztás [link]. Nem tudom, annál kell- e bármilyen online kapcsolat [link]
A helyi castolás valsz nem meg, mivel ez nem chromecast. De elképzelhető, hogy esetleg dlna-t tud, úgy kiküldeni rá filmet. (van amelyik tévé is tud hasonlókat alapból)
(#2717) Márton
a miracast egy streaming protocol. Ezcast egy kínai gyártó ehhez. A fapados mirascreen nevű cuccuk közel használhatatlan. Sokszor csak gagyi chromecast utánzatok. -
azbest
félisten
Akkor vedd meg a google-t, ez a megoldás.
Olyan nincs, hogy nincs internet. Kérj wifi hozzáférést az üzemeletetőktől, a nexx wan-ra konfigold fel azt a wifit, a belső hálózatára pedig csatlakoztathatod a cc-t és a vr cucot meg a többi gépedet. Úgy más nem látja a cc-t a routeren túlról.
Olyan nincs, hogy direkt offline, net nélküli helyre akarjanak szervezni online virtual reality bemutatót... gondolom a többiek meg tudják oldani.
-
Márton
nagyúr
naugye..
nincs net, olyan az épület, olvass visszamiért kell online lenni az ID-hez?
Továbbra is google hülyeségnek tartom.
Eleve már azt, hogy kell egy köztes elem (router, de ezt még benyelném), nem hogy még net is, amikor helyi tartalmat vagy egy egyszerű képernyőtükrözést akarok eszközölni a két kütyüvel.
Felesleges bonyolítás, adathalászat.
Nyilván ha online tartalmat akarok nézni, akkor evidens hogy kell, de akkor árulják úgy hogy csak erre való.
Ha viszont implementálják a helyi tartalom lejátszását, mirroringet, akkor hadd lehessen már a préri közepén is csinálni, offline módon -
azbest
félisten
na most áramtalanítottam a chromecastot, az előbb nem tettem ilyet. Szóval akkor ahhoz, hogy a cast eszköz kapjon egyedi azonosítót mégicsak kell online kapcsolat. Én utána kapcsoltam le a netet, ezért nem volt gond.
Akkor pedig vissza az eredeti megoldáshoz. Mobilról hotspotról adsz neki, netet, hogy el tudjon indulni. A nexx openwrt/lede rendszerrel wan -nak is tud használni mobilról megosztott netet. Úgy utána maga a forgalom már a nexx-en át megy. A telefon csak arra kell, hogy minden inicializálódhasson (persze nem árt ha online marad).
Az pedig nem válasz, hogy nincs internet. Adj neki, ez a megoldás. Ha külföldön, eun kívül van a rendezvény, akkor is lehet aktiválni több szolgáltatónál is napi vagy heti adatjegyet roamingra. Pár százasért egy prepaid kártya valami levedlett telefonba és kész. Csak akarni kell.
Ja látom írtad, hogy farraday kalitkában akarsz online megoldásokat használni mobilnet nélkül. Ha csak gyenge, akkor vigyél külső antennás 4g routert. Ha tényleg egyáltalán nincs, akkor 100m utp kábelt...
-
Márton
nagyúr
akkor biztos én csinálok vmit rosszul.
- nano routeren openwrt, wifin rácsatlakozva az S6 teló és a CC2 is
- google home app-ban tükrözés kiválaszt, majd csak ezt látom:digi kábel bedug a wan portba, megy szépen!
szerk:
"Amikor beállítod, hogy milyen wifire csatlakozzon a cc, akkor kell net."
Na, ez nem lesz nekem kinnt a rendezvényen. Akkor? -
azbest
félisten
mondom hogy megy... ha a telefon és a cc is ugyanarra a wifire van feljelejtkezve, amin nincs intenretelérés, akkor a csatlakoztassa képernyőt mutató cc-re is ki lehet küldeni a képernyőmegosztást. Előbb próbáltam cc2-vel és miboxszal is.
Amikor beállítod, hogy milyen wifire csatlakozzon a cc, akkor kell net. Utána, ha nincs net a wifin, akkor is tud képernyőtükrözést (android - megjelenítés - tartalomátküldés)
-
azbest
félisten
A chromecast eszköz működéséből adódik, hogy a normál casthoz internet kell.
Amikor cast-ot indítok, akkor a cc az adott cast alkalmazás weboldaláról tölt be egy html+js+css minialkalmazást. Annak a felülete jelenik meg a képernyőn. Aztán a minialkalmazásnak átadja a küldő alkalmazás, hogy mit kell lejátszani. De lehet, hogy ez sem közvetlenül történik, hanem a google szerverén át. Helyben csak az eszközök id-it keresi össze a hálózaton. A guest módban például elég hogy csak ultrahangon hallja a telefon a cc-t a kód meghallásához, aztán a cc és a telefon is a saját netkapcsolatát használja.
Az is normál cast, amikor helyi tartalmat akarsz streamelni, mert akkor is a netről töltődik be a minialkalmazás a cc-re.A képernyő tükrözés az más.
A már beállított cc, amikor nincs net, mutatja a csatlakzotasson újra képernyőt. Ekkor ha egyébként van wifi, csak net nincs rajta, akkor a képernyőtükrözés már működik. Attól függetlenül, hogy a cc azt írja hogy újra be kell állítani. Viszont ilyenkor emellett a cc is sugázor nyilt wifit és bárki rá tud csatalkozni beállítás módban.
Ilyenkor, ha a küldő és a cc is ugyanazon a wifin van, akkor ettől függetlenül megy a képernyő tükrözés. Ne zavarjon, hogy a beállítás szükséges képernyőt mutatja. Csak kérdés, hogy a vr headset például hajlandó-e net nélküli wifire kiküldeni a képet és hogy képernyőmegosztásként teszi-e azt.Kíváncsiságból kipróbáltam azt is, hogy miután már be van állítva a cc, utána lekapcsolom a router wifijét. Ilyenkor azt írja a felület, hogy csatlakoztassa újra, nem tud csatlakozni a wifihez. Szóval most csak a cc saját beállításhoz való hálózatára kapcsolódom fel telefonnal. Ilyenkor nem lehet képernyőtükrözést sem.
Az a problémád, hogy fogalmad sincs hogyan működik és ezért a google a szemét
Helyi megosztásként csak a képernyőmegosztás támogatott hivatalosan, minden más helyi streamelés csak 3rd party hack, azért olyan megbízhatatlanok. -
gyugyo79
addikt
Az alap működéséhez. Mármint, hogy a CC elkezdjen működni kell net tök mindegy mit akarsz. Ki lehet játszani egy időre ha induláskor osztasz a telódról netet a routernek amihez csatlakozik utána elveszed azt de nem tudom mennyi időre eszi meg haver szokott így nyaraláskor gyerekeknek mesét kirakni de rövideket és nem hosszan.
Viszont ha van egy rendesebb (újabb) laptopod/ géped mi rendezvényeken ezt használjuk (mondjuk ha igény lenne akkor a net biztosítása se lenne a gyenge láncszem) mert ez meg van véve a vetítésre használt laptopra : AirServer . Aztán ehhez tudnak csatlakozni azok akik ilyet szeretnének és nem is csak google castra jó.
A demo verziónak kell a net, de ha látod, hogy működik akkor nem egy ökör ára. Meg ha nem szimpatikus ez van még ilyen alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- Hálózati / IP kamera
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dark Souls sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest