-
PROHARDVER!
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #7539 üzenetére
ami még eszembe jutott, hogy az atmos csak akkor jön ki, ha 4k a kijelző? nem kéne a kettőnek függnie egymástól, de már jobb ötletem nincs.
-
bajnokpityu
félisten
a másik meg, ha a filmek általában PCn 23.976on vannak tárolva, akkor ez ha automatára állitom, miért megy 24Hzen??? és természetesen szaggat a kadencia miatt. 60Hzen meg mosottabb a kép sima FHDn.
-
bajnokpityu
félisten
Sziasztok!
Kezdek agyfaxt kapni. chromecast 4k, fehér usbC.
és tök mindegy h netflix, v más app, de mindegyik atmosból DD+t csinál.
ott tartok a netes leirások alapján, hogy a CC az atmost bitstreamet tol ki, tehát nem ő a ludas. hanem vagy a proggi, vagy a lánc többi tagja.namost egy komoly moziproci van mögötte, ami sima HTPCről is nevetve kitolja az atmost, az appban meg kb semmi se állitható.
aki túl van ilyenen, mi volt a megoldás?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
gyugyo79 #2729 üzenetére
zseniálisan bánik az akkuval. ma 45percet naviztam töltő nélkül, telefonáltam másik felet, reggel vettem le töltőről, most éppen 85%, és természetesen nem melegszik ez már. sose.
ez jó. ami nem, hogy annyira jól kommunikál wifi directen (ami gondolom egyezik a miracasttal), hogy a TV látja őt, de a teló nem találja a TV-t..
ezért próbálnám chromecasttal
-
bajnokpityu
félisten
válasz
gyugyo79 #2727 üzenetére
Ki állítja, h működik? G4ben még ment, g5től kivették összes LGből a hdmi, mhl kimenetet.
Plusz ha foglalt az USB csati, akkor nem is lehet tölteni külön a telefont, ami meg kéne,mert a fejek ezek a bemeneten nem töltenek. túl nagy árammal.
Gondolom utóbbi miatt nem erőltetik LGnél a featuret, gyakorlati haszna kicsi.3 gombnyomással elérhető funkció kell. Visszafele gombnyomás nem annyira fontos, amikor navigálok, nem szoktam menet közben matatni a telóval, de egyébként elvileg működik.
G6korai szoftverei chromecasttal stabilan mentek, többivel(pl Miracast) nem. Hogy a mai szoftverekkel mi a helyzet, azt nem tudom.Az alap kérdésemre nemrég azt a választ kaptam, hogy igen, menni fog a chromecasttal router nélkül. Most akkor mégse megy? Másik kérdés, a chromecast egységnek kell a működéshez az USB töltés, vagy elég lehet neki, amit a HDMI kimenetről kap?
A telefonról kaphat netet, az nem probléma, wifi hotspotot tudok neki csinálni egy klikkel.
-
bajnokpityu
félisten
Nincs ilyen készülékem, szóval nem látom még, hogy mennyire bonyolult lesz ez napi használat során. Van valami video erről?
nem lesz se router, se semmi, a chromecastnak kell dongle-nak lennie önállóan (lehetőleg hdmi kábelről táplálva), és úgy lenne jó, ha amikor elindul, autómatikusan ebbe az üzemben indul.pl: [link] Van vagy 10mp.
Nem gond a merülés, gondolom töltőről birni fogja.
Nem a fényesség miatt. Csomó külföldi országban tilos az ablakra ragasztani cuccot, meg tényleg egy fokkal letisztultabb lehet a kocsi bele, ha nincs telefontartó böszmeség a látótérben.
-
bajnokpityu
félisten
Adott egy autós fejegység hdmi bemenettel.
Másik adott egy LG G6 telefon. Utóbbi sajnos nem támogatja az MHL,t tehát direkt HDMIt nem tudok belőle kinyerni.
Viszont elvileg megy a Chromecast róla (meg DLNA). Esélytelen szerintetek megoldani, hogy a teló Waze-s navigálós kijelzőjét (és nem youtube-t) kirakjam valahogy a fejre?Másképp kérdezve, a telefon kijelzőjét 1:1ben lehet valahogy tükrözni a Chromecast-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE85Q70D 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- BONTATLAN! Samsung HW-Q800F 5.1.2 hangprojektor/soundbar
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Tv! 55"/4k/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp/Garancia
- JÓ ÁRON HIBÁTLAN 65" 4K UHD Samsung TV (UE65MU6102) Első tulajdonos..
- Logitech G935 Wireless
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest