Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Bejelöltem korábban a torrent fájloknál, hogy automatikusan nyissa meg letöltéskor őket a Chrome (pontosabban a kliens). Hol lehet ezt az opciót kikapcsolni? Ahhoz nem vagyok elég gyors, hogy ki tudjam venni a pipát letöltéskor

-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Használta valaki rajtam kívül a Hangouts extensiont? Egyszer csak hirtelen egy szép darab puzzle maradt a helyén, letörölte megát a gépemről, és a Store-ban sem találom.
Szerk: Sikerült visszarakni innen

-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Ha egy nagyon széles képarányú videót nézek YouTube-on, kis képernyőn úgy néz ki, ahogy kell. Ha viszont kirakom teljes képernyőre, függőlegesen igazítja a képet a képernyőmhöz, és levágja a videó jobb oldalát. Tudtok erre valami megoldást?

-
r4z
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ja, hogy úgy
A bőség zavara 

-
r4z
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ez oké, de nekem csak akkor akarja feldobni a spec. keresést, ha beírom egészen, hogy youtube.com. Korábban már az y-nál felajánlotta
(és a youp×rn biztosan nem zavar be, nem látogatom
) -
r4z
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Mármint eddig ha lenyomtam az y-t a címsávba, és utána a tabot, automatikusan a Youtube keresőt aktiválta (de rengeteg másnál is így működött). Már jó ideje nem akarja ezt.
-
r4z
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
És ez miért lett kiszedve? Egy-két héttel ezelőttig frankón működött

-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Van ötletetek, hogyan tudnám átváltani az alapértelmezett nagyítást egy kattintással vagy akár képernyőméret függvényében? A notim képernyőjén 100%-os nagyítást szeretnék (14", 1440x900), TV-re kötve 140%-ost (32", 1920x1080).
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Van olyan kiegészítő, ami megmutatja egy YT videó címét, ha a rá mutató linkre ráviszem a kurzort? Egy olyan is érdekelne, ami a bit.ly, youtu.be, tinyurl.com, és egyéb linkrövidítők linkjeiből visszafejti nekem az eredeti linket hasonló módon.
Köszi előre is

-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Korábban feltelepítettem az Orbit Downloader nevű programot a Chrome mellé. Működött rendesen, a Chrome át is irányította neki a letöltéseket. Most viszont, hogy letöröltem, semmit nem tudok letölteni, mert a Chrome még mindig az Orbitnak próbálja továbbítani a letöltéseket, ami ugye nincs már fent. Van valakinek ötlete, hogyan tudnám rendesen használni újra a böngésző letöltéskezelőjét?
Ui.: A kiegészítők között, de még a számítógépemen sincs semmilyen nyoma az Orbitnak. A Chrome-ot is újraraktam, de nem ért semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(és a youp×rn biztosan nem zavar be, nem látogatom
)