Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Namelesske
üzenetére
Jah, pont ezt hagytam ki, és tényleg végzek, nem akarok trollkodni.
Tegyük fel gugliék nem stableznának meg betáznának, csak jönnének sorba az újabb verziók ahogy eddig is, 18.0.1025.137, 18.0.1025.140, 18.0.1025.142... stb. de nem auto frissítéssel, akkor az Tény, hogy nagyon sokan frissítgetnének maguknak... pedig csak ugyanazt kapnák, mint beta jelzéssel.És hogy nincs türelmed pár órányi szívásra se: hisz hetekig is szívsz, és Te mondtad hogy addig átváltasz operára.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tudod mi még az ide kapcsolódó jó poén? Igaz hogy off: Sokan évek óta várják a Total Commanderből a 64bites változatot, Én vagy fél éve a 64 bites betát használom, pedig nem is vártam, de akik annyira várták, azok közül sokan most is csak várnak, meg panaszkodnak hogy ezt vagy azt nem látják/nem tudják használni a 32bitesben... miközben majdhogynem tökéletes a beta (én nem is találkoztam hibákkal)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)