- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Namelesske
üzenetére
Jah, pont ezt hagytam ki, és tényleg végzek, nem akarok trollkodni.
Tegyük fel gugliék nem stableznának meg betáznának, csak jönnének sorba az újabb verziók ahogy eddig is, 18.0.1025.137, 18.0.1025.140, 18.0.1025.142... stb. de nem auto frissítéssel, akkor az Tény, hogy nagyon sokan frissítgetnének maguknak... pedig csak ugyanazt kapnák, mint beta jelzéssel.És hogy nincs türelmed pár órányi szívásra se: hisz hetekig is szívsz, és Te mondtad hogy addig átváltasz operára.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tudod mi még az ide kapcsolódó jó poén? Igaz hogy off: Sokan évek óta várják a Total Commanderből a 64bites változatot, Én vagy fél éve a 64 bites betát használom, pedig nem is vártam, de akik annyira várták, azok közül sokan most is csak várnak, meg panaszkodnak hogy ezt vagy azt nem látják/nem tudják használni a 32bitesben... miközben majdhogynem tökéletes a beta (én nem is találkoztam hibákkal)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Windows 7
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Gumi és felni topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)