Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Steam Deck
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
laszlohu
üzenetére
"Ajánlott a legfrissebb Cata 11.5 is."
Biztos nem rossz, de szerintem jelenleg túl nagy szerepet tulajdonítasz ennek, kicsit túlmisztifikálod a hardveres gyorsítás jelentőségét (már sokadik hsz.-edben hangoztatod a legújabb Catalyst csodatevő képességeit).
Természetesen egy jó driver sosem árt a videókártyának, meg nyilván ahol valóban komolyabban kihasználja a videókártyát a böngésző (WebGL-alkalmazások és ehhez hasonlók, meg talán Flash-nél is szerepet játszhat), ott érdekes lehet, de amúgy a normál böngészés során egyáltalán nem normális, hogy 95% fölötti legyen a prociterhelés, ha mégis, akkor annak valami más oka van, pl. előfordulhat, hogy egy újabb Flash-verzió valamiért bugos, sőt, az is simán előfordulhat, hogy egy Flash-alkalmazás, vagy akár egy Flash-es reklám szarul van megírva, ezért zabálja a processzort, mint az állat. Az is benne van a pakliban, hogy maga a driver aktuális verziója egy fos, de akkor az szerintem más alkalmazások esetében is előjön.Szerk.: mondjuk gyanítom, erre a hsz.-re sem fogsz reagálni, de gondoltam én is leírom a véleményem a dologról.

Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest