Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
laszlohu
üzenetére
"Ajánlott a legfrissebb Cata 11.5 is."
Biztos nem rossz, de szerintem jelenleg túl nagy szerepet tulajdonítasz ennek, kicsit túlmisztifikálod a hardveres gyorsítás jelentőségét (már sokadik hsz.-edben hangoztatod a legújabb Catalyst csodatevő képességeit).
Természetesen egy jó driver sosem árt a videókártyának, meg nyilván ahol valóban komolyabban kihasználja a videókártyát a böngésző (WebGL-alkalmazások és ehhez hasonlók, meg talán Flash-nél is szerepet játszhat), ott érdekes lehet, de amúgy a normál böngészés során egyáltalán nem normális, hogy 95% fölötti legyen a prociterhelés, ha mégis, akkor annak valami más oka van, pl. előfordulhat, hogy egy újabb Flash-verzió valamiért bugos, sőt, az is simán előfordulhat, hogy egy Flash-alkalmazás, vagy akár egy Flash-es reklám szarul van megírva, ezért zabálja a processzort, mint az állat. Az is benne van a pakliban, hogy maga a driver aktuális verziója egy fos, de akkor az szerintem más alkalmazások esetében is előjön.Szerk.: mondjuk gyanítom, erre a hsz.-re sem fogsz reagálni, de gondoltam én is leírom a véleményem a dologról.

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest