-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Nem veszem komolyan.

Tényleg nem fogok b@sztatni senkit, ha csak egy verziószámot másol be vagy egy "qrva anyátokat" üzenettel érkezik csak, de eddig igen nehéz volt elfogadni, hogy fel vagyok iratkozva egy listára, amiről kapom az értesítést e-mailben, és érdeklődve olvasom el az új hsz.-t, hátha valami segítségkérő vagy érdekességet mutató hsz. érkezett, erre csak egy számsorozatot látok.
Gondoltam akkor már elmagyarázom, mi a bajom ezzel.
Van egyszerűbb: leiratkozni az értesítésekről, és/vagy nem látogatni a fórumot - standing ovation!
Na, de komolyra fordítva: a lényeg, hogy ha már új verzió, jó lenne tudni, mit tud.

(#4976) RpPRO: nem mintha veled társalogtam volna, de akkor már neked is reagálok, ha már hozzámszóltál:
"Es meg Tibi a kocka?"
Ki mondta, hogy én nem vagyok az?!

Új hozzászólás Aktív témák
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gondoltam akkor már elmagyarázom, mi a bajom ezzel.